ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Pexels

Ο Ερμής οπισθοχωρεί ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου στις 21/04/2023 και θα παραμείνει σε ανάδρομη τροχιά μέχρι και τις 15/05/2023. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θέματα που σχετίζονται με το χρήμα, την εμφάνιση, την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια, θα μας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα.

Ποια είναι όμως τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή;

Ταύρος

Ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο Pexels

Καθώς ο Ερμής περνά ανάδρομος στον πρώτο οίκο του εαυτού σου, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια στρεβλή αίσθηση, ειδικά αν βασίζεσαι στην επικύρωση άλλων ανθρώπων για να αισθανθείς ολοκληρωμένη. Αν και γενικά ξέρεις να ξεχωρίζεις τους haters, πιέζεις επίσης πολύ τον εαυτό σου για να είσαι τέλεια. Όμως, μην περιμένεις θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη, κατά τη διάρκεια των τριών επόμενων εβδομάδων. Ο ανάδρομος Ερμής είναι μια πολύ καλή στιγμή για να σταματήσεις και να πάρεις μια ανάσα πριν λάβεις σημαντικές αποφάσεις. Ωστόσο, είναι μια ακόμη καλύτερη στιγμή για να πατήσεις το κουμπί “rewind” και να δεις τι μπορεί να έχεις χάσει ή παραβλέψει.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής έχει πάντα σημαντικό αντίκτυπο στο ζώδιό σου Δίδυμε. Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σου, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι ό,τι συμβαίνει στον Ερμή συμβαίνει και σε εσένα!

Καθώς ο Ερμής περνά ανάδρομος στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου στις 21 Απριλίου, θα σε ενθαρρύνει να βουτήξεις βαθιά στον ψυχισμό σου και να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Μπορεί να αισθάνεσαι πιο εσωστρεφής από το συνηθισμένο και να έχεις λιγότερη κοινωνική ενέργεια από ό,τι συνήθως. Αυτός ο κύκλος του ανάδρομου Ερμή θα μπορούσε να λήξει ημιτελείς εργασίες και παρατεταμένους συναισθηματικούς δεσμούς από τους οποίους αισθάνεσαι έτοιμη να αποχωρήσεις.

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργαστεί ό,τι έχει έρθει και έχει παρέλθει.

Παρθένος

Ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο σου, τυχαίνει να είναι ο Ερμής, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζεις από πρώτο χέρι τι σημαίνει η ανάδρομη πορεία του.

Καθώς σταματά ανάδρομα στον ένατο οίκο των προοπτικών και των φιλοσοφιών σου στις 21 Απριλίου, θα μπορούσε να σε μεταφέρει πίσω σε ορισμένα μέρη που επισκεπτόσουν ή ταξίδευες. Θα μπορούσε ακόμη και να σε φέρει πίσω σε ορισμένα βιβλία, θεωρίες ή αποδράσεις. Αυτή η ανάδρομη κίνηση σε ενθαρρύνει να βρεις την αλήθεια που γνώριζες, αλλά έχεις ξεχάσει. Μπορεί να λαχταράς βαθύτερο νόημα από τη ζωή σου και αυτή η ανάδρομη πορεία, θα σε εμπνεύσει να το βρεις.

Σκορπιός

Έχεις μάθει πώς να δημιουργείς μια υγιή ισορροπία μεταξύ του «εγώ» και του «εμείς». Ωστόσο, αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα επισπεύσει τη διαδικασία αναγκάζοντάς σε να ρίξεις μια πολύ πιο προσεκτική ματιά στα άτομα με τα οποία μοιράζεσαι τη ζωή σου σε διαπροσωπικό επίπεδο. Καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον έβδομο οίκο των συμμάχων και των εχθρών σου στις 21 Απριλίου, θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και συγκρούσεις, ειδικά αν υπάρχει ακόμα άλυτο τραύμα που παραμένει από προηγούμενες σχέσεις.

Στην πραγματικότητα, αυτός ο ανάδρομος μπορεί να προκαλέσει ακόμη και την εμφάνιση ενός πρώην για άλλη μια φορά.

Είναι καιρός να ανεβάσεις τα στάνταρ σου, γιατί έχεις ξεπεράσει την ανάγκη για παρατεταμένες τοξικές σχέσεις.