ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 23 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και τον ακολουθεί και η Αφροδίτη κάνοντας τα οικονομικά και τα θέματα της ασφάλειας προτεραιότητα ενώ ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία μέχρι την τελική του έξοδο από τον Υδροχόο στις 7/3/23.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή Ήλιος και Αφροδίτη προχωρούν στον Σκορπιό και τα οικονομικά σας γίνονται προτεραιότητα τις επόμενες εβδομάδες. Την ίδια ημέρα, επίσης, ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να περνούν στον Σκορπιό δίνετε προτεραιότητα τις επόμενες εβδομάδες στις στενές σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ήλιος και Αφροδίτη προχωρούν στον Σκορπιό και αυτό σημαίνει για εσάς πως θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στα θέματα της δουλειάς, των επαφών με συνεργάτες ή πελάτες αλλά και στα θέματα της υγείας και φυσικής κατάστασης. Καιρός να επιστρέψετε σε καλές συνήθειες διατροφής και άσκησης αν τις είχατε εγκαταλείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Κυριακή Ήλιος και Αφροδίτη προχωρούν στον Σκορπιό δίνοντας μια πιο διασκεδαστική χροιά στην καθημερινότητα σας τις επόμενες εβδομάδες. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν κυρίως είναι τα ερωτικά, τα θέματα των παιδιών, της δημιουργίας και θα είστε πιο κοινωνικοί.

ΛΕΩΝ

Τις επόμενες εβδομάδες με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα δώσετε μία έμφαση στα θέματα του σπιτιού, τα προσωπικά σας ζητήματα και τα νέα ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Επικοινωνία, ταξίδια, μετακινήσεις και συναντήσεις με φίλους είναι τα θέματα που ευνοούνται με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό.

ΖΥΓΟΣ

Την Κυριακή ο Ήλιος και η Αφροδίτη προχωρούν στον Σκορπιό κάνοντας προτεραιότητα κυρίως οικονομικά θέματα. Τις επόμενες εβδομάδες θα σας απασχολήσουν τα πρακτικά της δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή ξεκινούν τα φετινά σας γενέθλια τα οποία κοσμούνται κι από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας. Το σύμπαν στρέφει τα κοσμικά του φώτα πάνω σας και είστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσετε στις εξελίξεις των επόμενων εβδομάδων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Κυριακή Ήλιος και Αφροδίτη προχωρούν στον Σκορπιό σημαίνοντας αυτό το ευαίσθητο διάστημα πριν να ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια. Από δω και πέρα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση αλλά και στα εργασιακά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Κυριακή ο κυβερνήτης σας Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο. Παράλληλα, Ήλιος και Αφροδίτη προχωρούν στον Σκορπιό κάνοντας προτεραιότητα τις συνέργειες, την υλοποίηση των στόχων σας και την κοινωνική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Κρόνος (ο μοντέρνος είναι ο Ουρανός) γυρίζει σε ορθή πορεία στην τελική του ευθεία στο ζώδιο σας μέχρι τις 7/3/23 που θα το εγκαταλείψει. Ήλιος και Αφροδίτη περνούν στον Σκορπιό ωθώντας την προσοχή σας για το επόμενο διάστημα στον τομέα της καριέρας φέρνοντας εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο ενδεχομένως και αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να προχωρούν στον Σκορπιό θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας πλάνα, τα θέματα των σπουδών και των ταξιδιών. Θα νιώθετε καλύτερα σε διάθεση και θα έχετε και μεγαλύτερη στήριξη στην καθημερινότητα σας.