ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 23 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18/7 ευνοώντας κυρίως τα ζώδια του αέρα σε ερωτικά και οικονομικά δηλαδή Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό μέχρι το μεσημέρι σχηματίζοντας δυο όψεις τις πρωινές ώρες ένα εξάγωνο με τον Κρόνο και ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας από τις 11:02 μέχρι τις 14:58 που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Έτσι οι πρωινές ώρες έχουν περισσότερη ένταση, είμαστε πιο βιαστικοί και πιο αποφασιστικοί στη δράση μας ενώ και γενικώς οι συνθήκες είναι πιο πιεστικές ενώ από το μεσημέρι κι έπειτα τα πράγματα χαλαρώνουν κάπως.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο από το μεσημέρι και μετά κάνει ιδανικό το απόγευμα για να δείτε φίλους, να κανονίσετε μια έξοδο, γενικώς να κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά, μπορεί να είναι όμως καταστροφική για το πορτοφόλι σας αν δεν μαζέψετε λίγο τα χέρια σας και κυρίως τις κάρτες σας. Δεν το συζητάμε για διατροφές και πειθαρχία. Θα χρειαστεί να ορθώσετε τη θέληση σας για να αποφύγετε να χαλάσετε το πρόγραμμα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα πριν προχωρήσει στο ζώδιο σας, σας υπενθυμίζει ότι σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός σας επιμένοντας στην άποψη σας αλλά να είστε πιο δεκτικοί γιατί κάτι μπορεί να μάθετε. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς ή της καριέρας σας σήμερα όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιο σας. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να παραμερίζετε τις ανάγκες σας για ξεκούραση και φροντίδα του εαυτού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Κριό ωθεί το ενδιαφέρον στους φίλους, τους συνεργάτες, τους στόχους σας αλλά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να υπάρξει μια αντιπαράθεση ή κάτι που πιθανώς σας απογοητεύει. Σήμερα η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιο σας ενεργοποιώντας την γοητευτική σας πλευρά και βοηθώντας να έχετε καλύτερες εξελίξεις και στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι από τα πολύ ξεκούραστα πρωινά της εβδομάδας και για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου μπορεί να υπάρχει κι ένας βαθμός έντασης αλλά πιθανώς να μη νιώθετε και ανάγκη για ξεκούραση αλλά περισσότερο για δράση και εξελίξεις. Το απόγευμα η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο και σας παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να δείτε φίλους, να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφα μολονότι απειλεί στα ίσια τη διατροφή και όποια προσπάθεια μπορεί να κάνετε για να αποφύγετε τους πειρασμούς.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου και πιθανώς να συζητάτε κάποια πλάνα σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια αν ακούσετε υποσχέσεις για πολλά κεράσια τη συγκεκριμένη μέρα καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι καθώς η υπερβολή μπορεί να είναι διάχυτη και πιθανώς οι υποσχέσεις να μη τηρούνται. Ας είστε λίγο ίσως πιο καχύποπτοι. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη στον Ταύρο ωθεί την προσοχή σας στις επαγγελματικές σας ευθύνες και υποχρεώσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε λίγο περισσότερο την τάση να ξοδέψετε προκειμένου να αποκτήσετε κάτι ή να περάσετε καλά ή να κάνετε κάποια δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη προσοχή στις υπερβολές στη διατροφή, το αλκοόλ και γενικότερα ότι σας αρέσει αλλά ξέρετε ότι μπορεί να σας κάνει κακό. Το σπουδαίο νέο της ημέρας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, που για σας αφορά τον τομέα της καριέρας και εξ αντανακλάσεως βέβαια και του σπιτιού.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, παίρνει θέση στους Διδύμους κι αυτό μόνο ανακουφιστικό μπορεί να είναι για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο αφού θα ανοίξει τους ορίζοντες σας και θα σας προσφέρει νέες εμπειρίες. Η Πέμπτη σας βρίσκει σε ένα πυρετό συζητήσεων, επαφών, αλλά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να είστε και πιο πιεσμένοι. Ακόμη προσέξτε τη βιασύνη αλλά και τη τάση για καυγάδες ή ηχηρές διαφωνίες με κάποιο άτομο ίσως από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και σας φέρνει σε επαφή με τις πιο μύχιες επιθυμίες σας ενώ θα είναι βοηθητική και στα οικονομικά. Το πρωινό είναι έντονο σαν ενέργεια καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και θα σας κάνει λίγο πιο ανήσυχους για θέματα που σχετίζονται ίσως με τη δουλειά αλλά και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ανάγκες.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα βέβαια θέλει προσοχή κάπως στις υπερβολές είτε σε γευστικούς πειρασμούς είτε γενικότερα σε έξοδα και αγορές. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο υπενθυμίζοντας σας τις υποχρεώσεις και φορτώνοντας το πρόγραμμα σας με περισσότερες ευθύνες. Σήμερα η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους και εστιάζει την προσοχή σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρωί της Πέμπτης καθώς η Σελήνη από τον Κριό συναντά τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας σε τετράγωνο μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στο σπίτι είτε με το σύντροφο σας. Ευτυχώς στη πορεία η μέρα φτιάχνει αρκετά καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο γι’ αυτό συγκρατηθείτε και δείξτε κατανόηση. Θέματα του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται προσοχή ειδικά για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες είναι κάποιες ασυμφωνίες ή οι υψηλοί τόνοι σε κάποιες επαφές. Η Πέμπτη βρίσκει την Αφροδίτη να προχωρά στους φιλικούς σας Διδύμους μέσα στον πιο ευχάριστο τομέα του ωροσκοπίου σας είτε είστε Υδροχόοι είτε έχετε ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο. Είναι η καλύτερη επιρροή για να εκφραστείτε δημιουργικά, να έχετε θερμή υποστήριξη από φίλους και συνεργάτες, να ερωτευθείτε, να αισιοδοξήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Το μόνο που χρειάζεται προσοχή ειδικά για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες είναι κάποιες ασυμφωνίες ή οι υψηλοί τόνοι σε κάποιες επαφές. Η Πέμπτη βρίσκει την Αφροδίτη να προχωρά στους φιλικούς σας Διδύμους μέσα στον πιο ευχάριστο τομέα του ωροσκοπίου σας είτε είστε Υδροχόοι είτε έχετε ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο. Είναι η καλύτερη επιρροή για να εκφραστείτε δημιουργικά, να έχετε θερμή υποστήριξη από φίλους και συνεργάτες, να ερωτευθείτε, να αισιοδοξήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οι «άκαρδες-οι» του ζωδιακού

Αφροδίτη στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει η θεά του έρωτα από τις 23/06/2022 έως τις 18/07/2022

Τα 6 πράγματα που θα μας δώσουν χαρά με το θερινό Ηλιοστάσιο και την εποχή του Καρκίνου από τις 21/06/2022