ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Πλούτωνα σήμερα, μια όψη που παραπέμπει στην ανάγκη μας για έλεγχο. Αν πρόκειται για αυτοέλεγχο, τότε όλα είναι καλά. Αν όμως επιχειρήσουμε να αποκτήσουμε έλεγχο πάνω και στους άλλους, τότε μιλάμε για χειριστικά παιχνίδια. Η όψη αυτή είναι δυνατή για να είμαστε αποφασιστικοί και να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει στη ζωή μας και επηρεάζει θετικά Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους με γενέθλια τις πρώτες ημέρες των ζωδίων τους ή όσους έχουν ωροσκόπο ή/ και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια  στις πρώτες 3 μοίρες. Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι ο χρόνος κυλάει μέσα από τα χέρια σας και ίσως δεν προλαβαίνετε να κάνετε όσα είχατε υπολογίσει. Από την άλλη μπορεί να δέχεστε προκλήσεις από συνεργάτες ή από άτομα που έχουν επιρροή στα επαγγελματικά σας. Προς το βράδυ μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με το σύντροφο σας ή ένα φίλο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, αλλά το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σκιάζει τη μέρα με πιο βαριά συναισθήματα. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί σαμποτάροντας τη δική σας δουλειά. Παρ’ όλα αυτά αν δεν είστε σίγουροι για κάτι μην υποθέτετε τα χειρότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, αλλά η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα κάνει απαιτητικές κάποιες επαφές. Μπορεί ένα φίλος, ένας συνεργάτης ή ακόμη κι ο σύντροφός σας να συμπεριφέρεται  περίεργα. Μπορείτε να ρωτήσετε τι συμβαίνει. Ενδεχομένως να είναι κάτι δικό του που δεν σας αφορά καν. Τις βραδινές ώρες μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα βαραίνει λίγο τη διάθεση σας ακόμη κι αν δε συμβαίνει κάτι στη δική σας ζωή, που να είναι δυσάρεστο. Μην αφήνεστε στην απογοήτευση. Κοιτάξτε αν μπορείτε πρακτικά να βοηθήσετε σε κάτι, προστατέψτε όσο μπορείτε τον εαυτό σας κι όσους αγαπάτε και κρατήστε το ηθικό ψηλά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε κάποιο άτομο σημαντικό για σας, αλλά τα λόγια και οι συμβουλές που θα δώσετε να ακουστούν στ’ αυτιά του σαν κριτική. Ίσως αντί να τους υποδείξετε πώς μπορούν να κάνουν κάτι να δείτε αν μπορείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά να κάνουν ελαφρύτερο το φορτίο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέρετε ότι δεν μπορείτε να είστε ευχάριστοι σε όλους, οπότε βγείτε από αυτή την ουτοπία σήμερα, ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς. Ό,τι κι αν κάνετε κάποιος θα θέλει περισσότερα ή θα θέλει τα πράγματα να γίνουν διαφορετικά. Εσείς κάνετε αυτό που μπορείτε και μην μπαίνετε στη διαδικασία της αποδοχής των άλλων. Το βράδυ θα είναι πιο ήρεμο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που εκτός όλων όσων έχετε κατά νου να κάνετε, προκύπτουν κι έξτρα ευθύνες.  Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι ουδέτερη προς το ζώδιο σας, αλλά το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα μπορεί να σας δημιουργήσει περίεργα συναισθήματα τα οποία ίσως εκδηλώσετε με λάθος τρόπο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Τετάρτη δεν συγκαταλέγεται στις μέρες που η ενέργεια σας είναι στα καλύτερα της, παρ’ όλα αυτά οι υποχρεώσεις σάς περιμένουν. Ξεμπερδέψτε γρήγορα με όλα όσα σας πιέζουν για να κερδίσετε χρόνογ για όσα επιθυμείτε και για να ξεκουραστείτε. Το απόγευμα προσέξτε αν κάτι το κρατάτε μέσα σας καιρό και σας βαραίνει πώς θα το εκφράσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι από τις αρκετά πιεστικές μέρες στο καθημερινό σας πρόγραμμα και καλά θα κάνετε να είστε αρκετά φειδωλοί με τις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί μπορεί να φανείτε ασυνεπείς. Επειδή είναι μια απαιτητική μέρα για την επικοινωνία και μπορεί να χαθεί ο έλεγχος τις απογευματινές ώρες, προσπαθήστε να αυτοκυριαρχηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορεί να ξεκινάτε με ορμή να καταπιαστείτε με τις υποχρεώσεις σας και κάπου μέσα στη μέρα να μην έχετε κέφι να τις ολοκληρώσετε. Από την άλλη μπορεί  να σας φορτώνουν με δικές τους ευθύνες και άλλοι κι αυτό να σας δημιουργεί εκνευρισμό. Αν και συνήθως δεν αντιδράτε με νεύρα και μπορείτε να ελέγξετε αυτά που λέτε, ίσως σήμερα να μην τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό σε κόντρα με το  ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας και μπορεί το πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει να μην σας βγαίνει. Μην το παίρνετε όμως προσωπικά, καθώς η μέρα δεν ευνοεί τις συνέργειες, τις ομαδικές προσπάθειες και με το τρίγωνο Ήλιου  – Πλούτωνα μπορεί να προκύπτουν και χειριστικά παιχνίδια σε σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Τετάρτη δεν είναι η ευκολότερη μέρα για να οργανώσετε τα πάντα με ακρίβεια και να περιμένετε να βγει το πρόγραμμα σας όπως θέλετε. Απρόβλεπτοι παράγοντες σας βγάζουν εκτός του χρονικού πλαισίου που έχετε ορίσει. Αντί να αγχώνεστε, μην βάζετε χρονοδιαγράμματα ειδικά αν πρόκειται για τις επαγγελματικές σας ασχολίες.