ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/4

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 22 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αυτό είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία εκτείνεται μπροστά μας, δημιουργώντας όλα τα γνωστά παρατράγουδα που σχετίζονται με αυτή, τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας. Πολλές φορές η ανάδρομη πορεία του Ερμή σχετίζεται και με ακραίες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερωνόμαστε και να είμαστε προετοιμασμένοι εκτός σπιτιού για όλα τα πιθανά σενάρια μέχρι τις 15/05. Η Σελήνη θα περάσει το μεσημέρι στους Διδύμους, το ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής επιτείνοντας την επιρροή του. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς βαραίνοντας λίγο τη διάθεση μας.

ΚΡΙΟΣ

Στο διάστημα που ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος στον Ταύρο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στις οικονομικές σας δοσοληψίες, στις πιστωτικές σας κάρτες, σε λογαριασμούς που έρχονται φουσκωμένοι και γενικώς σε ό,τι δεν σας φαίνεται ή δεν σας ακούγεται σωστά. Δεν θα ήταν κακή ιδέα όμως να αναθεωρήσετε λίγο και την διαχείριση σας και να κάνετε τροποποιήσεις στα θέματα των εξόδων. Πολλά από τα τωρινά προβλήματα θα επιλυθούν στο επόμενο διάστημα αρχής γενομένης από τα μέσα Μαΐου. Η Σελήνη θα προχωρήσει σήμερα στους Διδύμους και μπορεί να ταλαιπωρείτε λίγο το μυαλό σας αναλύοντας ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα χωρίς απαραίτητα να βρίσκετε λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στο ζώδιο σας, ανάδρομος ο Ερμής αγαπητοί μου Ταύροι κι αυτό είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που θα γευτείτε πιο έντονα την επιρροή του. Οι επόμενες ημέρες μέχρι τις 15/05, μπορεί να είναι αρκετά «περιπετειώδεις», αν δεν προσέξετε κι εσείς κάποια πράγματα. Καταρχάς οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ενδέχεται να παρερμηνευθεί. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτή την περίοδο που έχει μεγαλύτερη ένταση κι όλοι είναι στην κυριολεξία στην «τσίτα». Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς να περιμένετε μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας σε όλα τα παραπάνω. Εννοείται προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο (πεσμένη μπαταρία στο αυτοκίνητο είναι μια από τις συνήθεις ιστορίες του ανάδρομου Ερμή). Η Σελήνη στους Διδύμους από το μεσημέρι κι έπειτα θα σας υπενθυμίσει πιο έντονα την παρουσία του. Το βράδυ μπορεί να νιώθετε λίγο πιο πεσμένοι ή πιεσμένοι ψυχολογικά αλλά θα είναι προσωρινό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία στην καθημερινότητα σας για να ανταπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Βέβαια δείχνει και μια τάση εσωστρέφειας ακόμη και για σας τα «έξω καρδιά» παιδιά του ζωδιακού. Πιθανώς να χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μοναχικά ή να κάνετε μια έρευνα, να ασχοληθείτε με σπουδές.

Παίζει φυσικά να υπάρχει κι ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί αφού όλα θα αποκαλυφθούν τον Μάιο κοντά στα γενέθλια σας. Η σημερινή μέρα είναι λίγο πιο απαιτητική με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο να παραπέμπει σε υποχρεώσεις και ευθύνες περισσότερο παρά σε διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπροστά μας απλώνεται το πρώτο Σαββατοκύριακο με ανάδρομο Ερμή, μέσα στον τομέα των στόχων, των ομάδων των οποίων είστε μέλος (αυτό συμπεριλαμβάνει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και των συνεργατών. Όπως καταλαβαίνετε από δω και κάτω και κυρίως μέχρι τις 15/05, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να γίνεται και η δουλειά σας όπως θέλετε. Ακόμη είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Αντί να βλέπετε με στραβό μάτι αυτή την περίοδο, δείτε την σαν την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα του παρελθόντος, να περιποιηθείτε καλύτερα το έργο που θέλετε να παρουσιάσετε ή να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στον τομέα των φίλων και των συνεργατών. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες επιστροφές ατόμων από το παρελθόν φιλικό ή επαγγελματικό. Το ΣΚ προσφέρεται πάντως για χαλάρωση και για να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί.

ΛΕΩΝ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Φαίνεται σαν κάποιος να πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πως θα το καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό όλο αυτό που συμβαίνει.

Βέβαια θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την ένταση σας κυρίως δε όταν απευθύνεστε σε ανωτέρους, προϊσταμένους κτλ. Επειδή θα επικρατεί πολλή σύγχυση και ασυνεννοησία γενικότερα θα χρειαστεί να γίνετε και πιο επεξηγηματικοί με τους άλλους και πολύ υπομονετικοί όταν δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται με το πρώτο αυτό που λέτε. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι πιο θετική προς το ζώδιο σας αλλά το βράδυ μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις ή πιθανώς κάτι να σας χαλάσει λίγο τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα θα αρχίσουν να δείχνουν κάποια σημάδια περίεργης στασιμότητας τις επόμενες ημέρες, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Μην το βάζετε κάτω όμως και μην απογοητεύεστε γιατί είναι ένα πολύ προσωρινό συναίσθημα. Προσέξτε όμως αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας ειδικά αν κάνετε κάποιο επάγγελμα στον χώρο της επικοινωνίας ή των επαφών με κόσμο. Προσεκτικά πρέπει να βαδίζετε και σε θέματα δοσοληψιών με τους άλλους ακόμη και σε αυτά που σας φαίνονται αρκετά επιφανειακά. Ακόμη είναι μια περίοδος που ίσως δύσκολα θα μπορείτε να πείσετε όσους διαφωνούν μαζί σας καθώς όλοι θα είναι πιο καχύποπτοι. Το ΣΚ θα έχετε πολλές επαφές, συζητήσεις αλλά και αρκετούς προβληματισμούς για τις συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα έχετε ακούσει την έκφραση «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» κι αν υπάρχει μια αλήθεια γι’ αυτή τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο, είναι ότι θα σας ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες. Μάλιστα ακριβώς επειδή βρίσκεται και σε ένα μυστικό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάποιες φορές θα πρέπει να υποπτεύεστε τι δεν πάει καλά ή να είστε καχύποπτοι με ό,τι παρουσιάζεται σαν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέχρι τις 15/05 κι εκεί δεν φτάνει μόνο να κάνετε σωστή διαχείριση θα πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα σε χρεώσεις, τους αφύσικα φουσκωμένους λογαριασμούς και ό,τι άλλο χτυπά περίεργα στο μάτι ή το αυτί σας.

Κατά τα άλλα η Σελήνη στους Διδύμους από το μεσημέρι και στο υπόλοιπο του γουηκέντ σας ευνοεί ιδιαίτερα. Βέβαια το βράδυ, με το τετράγωνο που σχηματίζει προς τον Κρόνο πιθανώς να ρίχνει λίγο τη διάθεση σας αλλά θα είναι κάτι εντελώς προσωρινό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που θα γευτούμε την επιρροή του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο εκτείνεται μπροστά μας και σε σας επιτρέπει να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Μέχρι τις 15/05 που θα παραμείνει στον Ταύρο ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση. Πριν όμως αποφασίσετε μια σύγκρουση ή μια ρήξη προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, να κάνετε κάποιο διάλογο ή έστω να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με σας τους ίδιους σε σχέση με τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητες σας. Θα δώσετε λοιπόν τον απαραίτητο χρόνο και από τον άλλο μήνα θα αποφανθείτε αν θέλετε ή δεν θέλετε να υπάρχετε στη σχέση αυτή. Φυσικά θα πρέπει να προσέξετε με τους πειρασμούς ειδικά από πρώην αυτή την περίοδο. Η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Το βράδυ, το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί προσωρινά να ρίξει λίγο τη διάθεση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο με ανάδρομη πορεία του Ερμή εκτείνεται μπροστά μας και για σας αυτή η επιρροή αφορά στους τομείς της υγείας και της εργασίας. Η Σελήνη που θα βρίσκεται στους Διδύμους θα επιτείνει την επιρροή του κι έτσι θα πρέπει να αρχίσετε να είστε πιο προσεκτικοί. Από την άλλη εννοείται αν έχετε καιρό να ελέγξετε τα επίπεδα της υγείας σας μην το καθυστερείτε. Φροντίστε τον οργανισμό σας, τις άμυνες σας, τραφείτε καλύτερα και κυρίως προσπαθήστε να χαλαρώνετε το νευρικό σας σύστημα που θα χορεύει ειδικά στο χώρο της δουλειάς.

Αν και Σαββατοκύριακο πιθανώς να έχετε κάποιες υποχρεώσεις που δεν θα σας αφήσουν να είστε άνετοι. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να επηρεάσει κάπως τη διάθεση σας το βράδυ, ειδικά αν έχετε κάποιες εκκρεμότητες της δουλειάς που πρέπει να φροντίσετε ή υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που θα νιώσουμε πιο έντονα την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή εκτείνεται μπροστά μας. Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, καθώς δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επιστροφή από το παρελθόν. Βέβαια αν κάτι σας προβληματίζει δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείτε μια επανένωση. Ακόμη θέματα που αφορούν στα παιδιά, μια εγκυμοσύνη ή την προσπάθεια απόκτησης ενός απογόνου είναι ακόμη μερικά από τα σενάρια της περιόδου που θα σας προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση ο Μάιος ειδικά μετά τις 15/05 θα έρθει με περισσότερες λύσεις σε όλα τα παραπάνω γι’ αυτό μην απογοητεύεστε και να έχετε υπομονή. Η σημερινή μέρα είναι πιο αποτελεσματική για όλα όσα θέλετε να κάνετε φυσικά πάντα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάτι μπορεί να στραβώσει και να χρειαστεί να γίνετε πιο ευέλικτοι ειδικά τις βραδινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που ο Ερμής θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία απλώνεται μπροστά μας και εστιάζει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού ίσως και ενός ακινήτου που θα
μπορούσε να είναι η επαγγελματική σας στέγη. Καλώς ή κακώς θα πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες σε όλα, να είστε προνοητικοί αλλά και υπομονετικοί, όταν τα πράγματα δεν γίνονται την στιγμή που τα θέλετε. Αν έχετε ας πούμε κάποιες επισκευές να κάνετε στο χώρο σας μπορεί οι τεχνίτες να καθυστερούν ή να υπάρχουν άλλα κωλύματα και το έργο να πηγαίνει όλο και πιο κάτω σε χρόνο. Με το να πιέσετε μια κατάσταση σίγουρα δεν θα βγει κάτι γι’ αυτό χαλαρώστε λίγο και μεταθέστε κάποια πράγματα για τον άλλο μήνα. Από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους είναι σίγουρα πιο διασκεδαστικό. Προσέξετε όμως τα έξοδα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο με ανάδρομο Ερμή εκτείνεται μπροστά μας και για σας φαίνεται ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερο το μπέρδεμα, καθώς ο Ταύρος κυβερνά στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Προσέξτε λοιπόν από σήμερα και μέχρι τις 15/05 που θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα, τι λέτε, πως το λέτε και σε ποιους το λέτε. Ετοιμαστείτε ακόμη να χρειάζεται να επεξηγείτε και τα ευκόλως εννοούμενα ή να επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά κάτι προκειμένου να το αντιληφθούν όλοι. Εννοείται θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και με τα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς. Η Σελήνη από το μεσημέρι στους Διδύμους και σε όψη τετραγώνου προς τον Κρόνο, δείχνει κάποιες υποχρεώσεις σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο.