ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 22 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο το Σάββατο δίνοντας ένα πρακτικό προσανατολισμό στη μέρα. Ο όψεις της βοηθούν να είμαστε επινοητικοί και να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας μας. Όμως η κύρια όψη του Σαββάτου που παρατείνεται η επιρροή της και την Κυριακή καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, είναι η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού. Η όψη που δοξάζει την ομορφιά, την αισθητική, τον έρωτα και τη φιλία.

Φυσικά οι πλανήτες δεν ενδιαφέρονται για το αν εμείς θα αξιοποιήσουμε την όψη ώστε να φέρουμε περισσότερη χαρά και ισορροπία στις σχέσεις μας. Είναι εκεί για να μας δίνουν συμβολικά το πλαίσιο το οποίο αν αξιοποιήσουμε θα επωφεληθούμε κάθε μέρα αλλά τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς κι αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε. Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι πάρτε πρωτοβουλίες αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών είναι μια πολύ ευχάριστη επιρροή ειδικά για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Μπορεί να περάσετε πολύ όμορφα με εκλεκτή παρέα ή μπορεί κάποιο πρόσωπο να σας δείξει το ενδιαφέρον του είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Απλά είναι σημαντικό να προσέξετε τον ενθουσιασμό σας. Μην πάρετε μια απόφαση που μπορεί να μετανιώσετε. Καλό είναι να παρατηρήσετε και τις δικές σας αντιδράσεις και της άλλης πλευράς για να σιγουρευτείτε ότι όντως ενδιαφέρεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης στον Ζυγό πραγματοποιείται το Σάββατο αλλά η επιρροή εκτείνεται και την Κυριακή στον τομέα της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια θετική πρόταση ή διαπραγμάτευση για κάποιο επαγγελματικό ζήτημα ή μπορεί να παίρνετε μια επαγγελματική χαρά από μια επιτυχία. Είναι μια θετική μέρα επίσης για να είστε πιο δημιουργικοί στον τρόπο που εργάζεστε και να επιδιώξετε πνεύμα συνεργασίας με τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και όραμα. Σκεφτείτε τι δημιουργικό μπορείτε να κάνετε στην δουλειά σας και πώς μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στην Παρθένο κάνει προτεραιότητα τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας όμως η κυρίαρχη όψη της ημέρας όμως είναι η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Ζυγό, μέσα στον τομέα της δημιουργικότητας, της φήμης, του έρωτα και των παιδιών. Αυτό το γουηκέντ εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας είτε στον τομέα του έρωτα είτε ακόμη και της δημιουργίας. Ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα έχετε πιο τυχερές ημέρες γι’ αυτό κοιτάξτε να τις εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Μπορεί να προκύψει κάτι καλύτερο ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σας υπενθυμίζει τις πρακτικές υποχρεώσεις που έχετε το Σάββατο και όλα τα «πρέπει». Από την άλλη πλευρά ίσως δεν έχετε και πολλά κέφια να τα φέρετε όλες εις πέρας και θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα. Η μέρα όμως μπορεί να έχει και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις για σας με τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης από την οικογένεια ή τους φίλους σας. Φανείτε όμως κι εσείς το ίδιο γενναιόδωροι απέναντι σε κείνους. Ωραία μέρα και για να ασχοληθείτε επίσης με το χώρο του σπιτιού και να τον ομορφύνετε.

ΛΕΩΝ

Αν και η Σελήνη στην Παρθένο ωθεί την προσοχή σας κυρίως σε οικονομικά ζητήματα το Σάββατο η υπέροχη όψη συνόδου του κυβερνήτη σας Ήλιου με την Αφροδίτη στον φιλικό σας Ζυγό σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και μάλιστα φαίνεται ότι μπορείτε να γοητεύσετε με τα λόγια σας και τον πιο αυστηρό ακροατή. Εξαιρετική μέρα αν θέλετε να διαπραγματευτείτε κάτι, να μιλήσετε για τη δουλειά σας, να δείξετε τα ταλέντα σας ή να στείλετε ένα βιογραφικό σας για μια καλύτερη δουλειά. Θετική μέρα για έρευνα αγοράς ή για να περάσετε κάποιες ευχάριστες ώρες με φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη την διάρκεια του Σαββάτου στο ζώδιο σας δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Προσθέτει όμως και λίγη νευρικότητα στη μέρα. Η κυρίαρχη όψη είναι η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης μέσα στον τομέα των οικονομικών σας. Φυσικά αυτή η όψη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για αγορές ή δώρα από την άλλη όμως μπορεί κι εσείς να λαμβάνετε κάποιο δώρο. Διαπραγματεύσεις σε σχέση με τα οικονομικά μπορεί να πάνε καλά ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Εσείς μπορεί να έχετε μια έκπληξη σε οικονομικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Ήλιος και Αφροδίτη συναντιούνται το Σάββατο στο ζώδιο σας και εσείς ακτινοβολείτε μια ζεστασιά που φέρνει τους άλλους δίπλα σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Όταν νιώθουμε όμορφα γινόμαστε πάντα πόλος έλξης για τους άλλους και δεν εννοώ μόνο σε ερωτικό επίπεδο αλλά γενικότερα στις σχέσεις μας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο σίγουρα είστε πιο κερδισμένοι από αυτή τη συνάντηση και σεις είστε που έχετε και την τύχη με το μέρος σας και σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την εξέλιξη της δουλειάς σας. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του Σαββατοκύριακου τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι θετικό για σας. Φροντίστε να τελειώνετε γρήγορα με τις υποχρεώσεις σας για να το απολαύσετε με το ταίρι σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον Ζυγό σας κάνει να διαπιστώνετε πόσο πολύ έχετε αλλάξει τον τελευταίο καιρό με τις διαφορετικές εμπειρίες που βιώσατε. Η αλλαγή από πέρυσι είναι ραγδαία και ορατή ακόμη και σε αυτούς που σας ζουν καθημερινά. Έχετε αλλάξει προσανατολισμό στις επιθυμίες σας, εκτιμάτε τις μικρές χαρές, βλέπετε τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος μακριά από την επιφάνεια, έχετε ωριμάσει περισσότερο και η πορεία αυτή συνεχίζεται και στο υπόλοιπο της χρονιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στο σχολαστικό περιβάλλον της Παρθένου που είναι κόντρα με το ζώδιο σας, η εξαιρετική σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης κυριαρχεί το Σάββατο φέρνοντας στο πλευρό σας αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Μέσα σε όλα αυτά που περνάτε το να υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας που σας στηρίζουν δεν είναι λίγο αν και τείνουμε όλοι να το θεωρούμε δεδομένο. Αυτό το Σαββατοκύριακο δείξτε σε αυτούς τους ανθρώπους την αγάπη και την εκτίμηση σας ακόμη και αν το προηγούμενο διάστημα είχατε κάποιες διαφορές μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σε σύνοδο στον Ζυγό το Σάββατο, ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που τραβάει με κάποιο τρόπο τα φώτα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε εσείς είναι να μην έχετε υπεροπτική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας απέναντι στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Το ότι υπάρχει αυτή η σύνοδος ναι μεν σας κάνει πιο ορατούς στο περιβάλλον εργασίας σας αλλά δεν θα θέλατε να έχετε την φήμη ενός αδιάλλακτου και αλαζόνα τύπου. Από την άλλη αν χρειάζεστε βοήθεια στην δουλειά σας είναι μια πολύ καλή ημέρα για να την ζητήσετε γιατί πολλοί θα προθυμοποιηθούν να σας την δώσουν. Αν ψάχνετε εργασία στείλτε βιογραφικά αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί μπορεί να πιάσουν τόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ θετικό και για μια διαπραγμάτευση σε οικονομικό επίπεδο αλλά και για ένα ταξιδάκι. Αξιοποιήστε το για να δείξετε την αγάπη σας στο σύντροφο σας. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ήλιου σε ένα φιλικό σας ζώδιο στον Ζυγό το Σάββατο μπορεί να σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να γίνετε πιο διπλωμάτες και να αφήσετε ό,τι αρνητικό υπάρχει στο περιβάλλον σας. Μην ασχοληθείτε καθόλου με άτομα τα οποία μεταφέρουν την αρνητικότητα τους. Ασχοληθείτε σχολαστικά με τα μελλοντικά σας σχέδια και πλάνα είτε αφορούν την καριέρα είτε τις σπουδές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο βρίσκει τη Σελήνη απέναντι στο ζώδιο σας άρα θα είστε πιο αγχωμένοι σε σχέση με τις εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Όμως η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης στον Ζυγό παραπέμπει και σε μια αναμόχλευση των ερωτικών σας σχέσεων ειδικά για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Εσείς μπορεί να έχετε ιδιαίτερη τύχη και σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανώς να μάθετε ένα νέο που αφορά σε κάποια απόδοση επένδυσης ή κάποιο μπόνους. Θετικό το Σαββατοκύριακο αν θέλετε να κάνετε μια οικονομική διαπραγμάτευση. Αν παρόλα αυτά θέλετε να πάρετε πρωτοβουλία για μια αλλαγή μέσα στο χώρο της δουλειάς αφήστε το καλύτερα για αργότερα.