ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο σαγηνευτικά ζώδια: Απλά ακαταμάχητα

Pexels

Ο γενέθλιος χάρτης μας μπορεί να αποκρυπτογραφήσει μερικά από τα χαρακτηριστικά μας, συμπεριλαμβανομένης της προκλητικής γοητείας. Και ενώ όλα τα ζώδια έχουν μια αισθησιακή πλευρά, μερικά έχουν μια ακαταμάχητη γοητεία που μαγεύει τους γύρω τους.

Είτε είναι πιο ντροπαλά, είτε εκφράζουν ευθαρσώς τις προθέσεις τους, τα πιο σαγηνευτικά ζώδια, χρησιμοποιούν τη σεξουαλική τους έλξη για να παρασύρουν τους άλλους σαν σειρήνες. Αν έχεις την τάση να οδηγείς τους άλλους στον πειρασμό, ίσως είσαι ένα από αυτά.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, είναι μια εξαιρετική θέση στον χάρτη σας για να το εξακριβώσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή η Αφροδίτη αντικατοπτρίζει πώς συμπεριφερόμαστε στις πιο ρομαντικές μας στιγμές. Εάν η Αφροδίτη σου βρίσκεται σε ένα ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, πιθανότατα διαθέτεις μια μαγνητική γοητεία.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται άμεσα με τα σαρκικά μέρη της ζωής: Το σεξ, την επιθετικότητα και τον αισθησιασμό. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποιοι κρατούν τα σκήπτρα του αισθησιασμού στον αστρολογικό κύκλο και αν ανήκεις και εσύ σε ένα από τα πιο σαγηνευτικά ζώδια, στη γοητεία των οποίων, κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί.

Τα 4 πιο σαγηνευτικά ζώδια: Απλά ακαταμάχητα Pexels

Τα πιο σαγηνευτικά ζώδια:

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει ταλέντο στο να φτιάχνει τη διάθεση. Η ικανότητά τους να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται άνετα, είναι αυτό που κάνει αυτά τα ρομαντικά ζώδια της γης τόσο γοητευτικά. Μπορούν να δελεάσουν αβίαστα τους συντρόφους τους, ακόμα κι αν μένουν στο κρεβάτι όλη μέρα. Ο κυβερνήτης του Ταύρου, η Αφροδίτη, διέπει οτιδήποτε σχετίζεται με την ευχαρίστηση. Έτσι οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, είναι εξαιρετικά συνδεδεμένοι με τις πέντε αισθήσεις τους. Η σύνδεσή τους με τον δεύτερο οίκο του χρήματος στην αστρολογία, τους δίνει την επιθυμία να κατέχουν τόσο υλικά αγαθά, όσο και ρομαντικούς συντρόφους.

Λέων

Ο Λέων δεν αισθάνεται την ανάγκη να κρύψει το ερωτικό του ενδιαφέρον και θα κερδίσει οποιονδήποτε με την τολμηρή και άμεση προσέγγισή του. Αυτά τα ζώδια της φωτιάς, γνωρίζουν την αξία τους και χρησιμοποιούν αυτή την αυτοπεποίθηση για να πάρουν αυτό που θέλουν. Κυβερνούνται από τον ήλιο, τη ζωτική μας πηγή, άρα δεν μπορούν παρά να προσελκύουν τους γύρω τους και συχνά να τους αποπλανούν, ακόμα και χωρίς να προσπαθήσουν. Ο Λέων συνδέεται επίσης με τον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού, των γνωριμιών και του φλερτ στη σύγχρονη αστρολογία. Τομείς που πολλοί από τους εκπροσώπους του ζωδίου, έχουν κατακτήσει.

Ζυγός

Οι Ζυγοί όχι μόνο κυβερνώνται από την ερωτική Αφροδίτη, αλλά αντιπροσωπεύουν και το πώς σχετιζόμαστε μεταξύ μας. Η αβίαστη ικανότητα του κοινωνικού ζωδίου να συνδέεται με άλλους, επιτρέπει στους πιθανούς εραστές του να αφήνουν τις άμυνες τους στην άκρη. Ο Ζυγός είναι ένα βασικό ζώδιο του αέρα, επομένως σαγηνεύει με διαφορετικό τρόπο από τον Ταύρο που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Οι Ζυγοί είναι το ζώδιο της συνεργασίας, επομένως δεν μπορούν παρά να προσελκύσουν συντρόφους και εκείνοι με τη σειρά τους έλκονται φυσικά από αυτούς.

Σκορπιός

Υπάρχει λόγος που οι Σκορπιοί είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του πάθους και της οικειότητας. Τους κυβερνά ο Πλούτωνας και ο όγδοος οίκος του σεξ και των ταμπού. Η μυστηριώδης φύση τους είναι μέρος της γοητείας τους. Τους αρέσει να αφήνουν τα πράγματα στη φαντασία πριν σε κατακτήσουν. Παραδοσιακά, κάθε ζώδιο συνδέεται με ένα μέρος του σώματος και ο Σκορπιός κυβερνά τα γεννητικά όργανα. Επίσης, παραδοσιακά κυβερνάται από τον πλανήτη του πάθους και της πρωταρχικής ενέργειας, τον Άρη και ο σύγχρονος κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του μαγνητισμού. Συνδυάζοντας αυτές τις δύο ενέργειες, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί το να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, έρχεται φυσικά στον Σκορπιό.