ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ερμής και Άρης συναντώνται μεταξύ τους σχηματίζοντας εξάγωνο δίνοντας μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή υπόσταση στην Παρασκευή που ενόψει μάλιστα και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος θα οδηγήσει σε αρκετές μετακινήσεις και επαφές. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και η μοναδική της όψη θα είναι  νωρίς το πρωί ένα τετράγωνο με τον Κρόνο. Έτσι τις πρωινές ώρες θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται σε γνώριμα ύδατα για το ζώδιό σας, στον φιλικό σας Τοξότη και ξυπνάει μέσα σας την ανάγκη να αλλάξετε παραστάσεις. Αν το έχετε προγραμματίσει ήδη, θα απολαύσετε ένα πολύ ωραίο τριήμερο. Αν όχι, προσπαθήσετε να βρείτε εναλλακτικές δραστηριότητες που θα σας ευχαριστήσουν. Εξαιρετική μέρα για επικοινωνία.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Με τη Σελήνη στον Τοξότη, μπορεί να νιώθετε έναν συναισθηματικό αναβρασμό. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει θέμα με ένα φίλο- η. Από την άλλη ίσως σας είναι εύκολο να κατηγορήσετε κάποιον άλλο για ένα δικό σας πρόβλημα. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις μας θέλουν φροντίδα και  χρόνο για να μπορέσουν να είναι ικανοποιητικές. Σήμερα με την Σελήνη απέναντι σας στον Τοξότη, σε όλη τη διάρκεια της μέρας αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε αγαπημένους σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ενδιαφερθείτε για τη δουλειά, αλλά ότι πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε προτεραιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να κάνετε «καλό» στη φυσική σας κατάσταση. Το πρωί μπορεί να σας απασχολούν πιο πολύ και τα θέματα της δουλειάς, αλλά μην σας πιάνει βιασύνη και κάνετε απερίσκεπτες και παρορμητικές κινήσεις με το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Άρη.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία της Σελήνης σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής στον Τοξότη την κάνει σχεδόν την πιο άνετη μέρα της εβδομάδας. Ακόμη κι αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις θα βγουν πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με ό,τι σας χαροποιεί και σας διασκεδάζει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιεί θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια την Παρασκευή. Ίσως έχετε αποφασίσει να περάσετε κάποιες ώρες με τους δικούς σας ανθρώπους. Από την άλλη μπορεί να αποφασίζετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού. Το βράδυ είναι πιο χαλαρά τα πράγματα και η διάθεση σας μπορεί να είναι καλύτερη ό,τι κι αν έχετε να κάνετε μέσα στη μέρα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί  νοητική ανησυχία και με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μάλλον θέλετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες σας. Με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Άρη είναι μια πολύ δυνατή μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας. Το βράδυ είναι πιο ωραίο και για βόλτες, για χαλαρές επαφές με φίλους και εξόδους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή είναι σούπερ μέρα για να τα δώσετε όλα στην επικοινωνία και να δοκιμάσετε να «σπάσετε» λίγο το πρόγραμμα και να ασχοληθείτε και με χόμπι ή ενδιαφέροντα που δεν καταπιάνεστε συνήθως. Αυτή η αλλαγή μπορεί πραγματικά να σας απελευθερώσει. Ακόμη είναι μέρα που μπορεί να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο σας, ενισχύει τις φιλοδοξίες σας αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει να συγκεντρώνετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και στο τέλος να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όσα έχετε υποσχεθεί στους άλλους. Επίσης είναι μια μέρα που θα είστε υπερευαίσθητοι σε σχόλια από το περιβάλλον σας. Χρειάζεται ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Παρασκευή το πρωί θα έχετε την τάση ίσως να είστε νευρικοί, με διάθεση λίγο πιο βαριά. Ίσως βασανίζετε τον εαυτό σας με σκέψεις για θέματα σχέσεων ή για τα μελλοντικά  σας σχέδοα. Προσπαθήστε σήμερα να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Τρόποι υπάρχουν πολλοί: διαλογισμός, γιόγκα, περπάτημα στη φύση, ένα χαλαρό χόμπι. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη παραπέμπει σε επαφές και εξόδους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κοινωνική είναι η Παρασκευή για σας τους Υδροχόους, αλλά προσέξτε σε ποιους αφιερώνετε χρόνο για να έχει ένα νόημα και για σας η επαφή με τους άλλους. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με αυτούς που ξέρετε, αγαπάτε, έστω συμπαθείτε παρά να μπείτε σε διαδικασία γνωριμιών! Από την άλλη ίσως σήμερα έχετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι την Παρασκευή η Σελήνη στον Τοξότη κάνει να συγκρούονται μέσα σας η ανάγκη να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας από την μια και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από την άλλη. Όμως γι’ αυτό υπάρχει το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη στον Αιγόκερω θα είναι πιο θετική προς το ζώδιο σας. Έτσι σήμερα ασχοληθείτε με όσα «πρέπει» και υποσχεθείτε ότι τις επόμενες μέρες θα αφιερώσετε χρόνο σε όσα θέλετε.