ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Pexels

Έντονη η νέα εβδομάδα του Ιουνίου με αλλεπάλληλες όψεις των πλανητών από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, τη μετάβαση τους στη συνέχεια στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και την πρώτη από τις δυο συνολικά Πανσελήνους που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου φέτος το καλοκαίρι στις 22/06/2024. Το asibiliou.gr μάς δίνει τις προβλέψεις του για τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις όψεις.

Τη Δευτέρα σχηματίζεται το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ως όψη δεν είναι αρνητική, απλά έχει τη φήμη της δυσκολίας να διακρίνουμε το αληθινό από το ψεύτικο. Μόλις σχηματίσουν τα τετράγωνα με τον Ποσειδώνα, Αφροδίτη και Ερμής θα προχωρήσουν στο ζώδιο του Καρκίνου. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 11/07/2024 οι σχέσεις μας γίνονται πιο τρυφερές. Ο Ερμής στον Καρκίνο αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο γύρω μας, ενώ είμαστε πιο σίγουροι και για τις επιλογές μας. Στις 20/06/2024 θα ολοκληρωθεί και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να εντείνει τη σύγχυση, το παρασκήνιο, ενώ παραπέμπει σε λανθασμένη κρίση. Η εβδομάδα ξεκινά πιο ήπια, αλλά στο τέλος της που περνά η Σελήνη στον Αιγόκερω οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν. Είναι ένα φεγγάρι που αναφέρεται κυρίως σε θέματα καριέρας, επαγγελματικών φιλοδοξιών, στρατηγικής και σχεδιασμού. Η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Ερμή και την Αφροδίτη, αλλά και το εκτός ζωδίου τετράγωνο με τον Ποσειδώνα βέβαια δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στις σχέσεις, γι’ αυτό ας είμαστε προσεκτικοί στην επικοινωνία αλλά και τις μετακινήσεις μας. Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους, αλλά και ασυμφωνίες την εβδομάδα 17/06/2024 – 23/06/2024

Κριός

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα μπορεί να φέρει άτομα στη ζωή σας τα οποία θα προσπαθήσουν να σας γοητεύσουν με τα λόγια τους. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο τα θέματα του σπιτιού ως χώρο ή και τα θέματα της οικογένειας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 20/06 επίσης είναι μια απατηλή όψη και πρέπει να προσέχετε τις υποσχέσεις που ακούτε αλλά και δίνετε στους άλλους. Το βράδυ της Πέμπτης ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο τεσσάρων εβδομάδων που θα ασχοληθείτε περισσότερο με νέα ξεκινήματα, χωροταξικές αλλαγές στο σπίτι ή τη δουλειά. Η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας μας έρχεται από την Πανσέληνο του Ιουνίου που ολοκληρώνεται στον τομέα της καριέρας στις 22/06.  Αν ψάχνετε δουλειά ή θέλετε να κάνετε μια κίνηση ματ για την καριέρα σας η Πανσέληνος θα είναι βοηθητική.

Τα 4 ζώδια που θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους- Καρκίνος

Η όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα δημιουργεί αστάθεια στην καθημερινότητα σας και πιθανώς ένα ιδιαίτερα έντονο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια μέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στα όρια σας. Αποφύγετε τη Δευτέρα υπογραφές, δεσμεύσεις, συμφωνίες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιο σας και μέχρι τις 11/07 που θα παραμείνει θα φέρει πολύ πιο ευχάριστες εξελίξεις στην καθημερινότητα σας, στην ερωτική σας ζωή, αλλά θα δημιουργήσει προοπτικές και στα οικονομικά. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 20/06 χρειάζεται προσοχή. Αποφύγετε την Πέμπτη υπογραφές, δεσμεύσεις, συμφωνίες. Από τώρα μέχρι τις 22/07 κάντε προτεραιότητα εσάς τους ίδιους και βρείτε τι μπορείτε να κάνετε για να επιτύχετε πρόοδο και να εξελιχθείτε. Οι στόχοι του καθενός είναι διαφορετικοί, ο κοινός παρονομαστής είναι η εξέλιξη. Το Σαββατοκύριακο δεσπόζει η επιρροή της Πανσελήνου που σχηματίζεται το Σάββατο στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας τον Αιγόκερω, μέσα στον τομέα των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών στη ζωή σας. Μπορεί να πιεστείτε αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο ή να βρεθείτε σε διλήμματα.

Ζυγός

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα και δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση στην καθημερινότητα σας σε θέματα σχέσεων με συνεργάτες ή στη δουλειά. Την ίδια μέρα έρχεται η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή μπορεί να θολώσει τα νερά και βασικά να σας μπερδέψει σχετικά με τα θέματα που αφορούν στη δουλειά, στους συνεργάτες, τις σπουδές, τα ταξίδια, τα μελλοντικά σας σχέδια. Αργότερα την ίδια μέρα ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο και από δω και κάτω θα έχετε τεράστια κινητικότητα στα επαγγελματικά ή και σε θέματα σπιτιού. Από την Πέμπτη μέχρι τις 22/07 το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην πορεία των επαγγελματικών σας ψάχνοντας είτε την ιδανική δουλειά είτε μια αναβάθμιση στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Το Σάββατο σχηματίζεται η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, φέρνοντας μεγαλύτερη πίεση είτε σε ένα θέμα οικογενειακό είτε στα επαγγελματικά. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε παρορμητικά και διατηρείστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας. Σε κάθε περίπτωση Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή είναι οι πιο απαιτητικές και κουραστικές μέρες για σας.

Τα 4 ζώδια που θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά – Αιγόκερως

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Από την Τρίτη κι έπειτα θα αρχίσει να καθαρίζει το μυαλό σας και θα είστε πιο σίγουροι και για τις πληροφορίες που λαμβάνετε ότι είναι οι σωστές. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας. Από την Πέμπτη που έχουμε θερινό Ηλιοστάσιο, μέχρι τις 22/07 οι σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές γίνονται προτεραιότητα για σας. Αν είστε σε μια σταθερή κατάσταση προσωπικά κι επαγγελματικά θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε και να δεθείτε ακόμη περισσότερο. Την εβδομάδα αυτή ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 22/06. Αν δε νιώθετε «πρωταγωνιστές» στη ζωή σας τότε πρέπει να δείτε τι λάθος κάνετε. Συνήθως μια Πανσέληνος έρχεται για να φτάσει μια κατάσταση σε ένα σημείο καμπής και να έρθουν μετά οι εξελίξεις. Είναι σημαντικό τις μέρες που περιβάλλουν την Πανσέληνο στο ζώδιο σας να προσέχετε την υγεία, τις σχέσεις και γενικώς να φροντίζετε τον εαυτό σας κι αυτούς που είναι οι σημαντικοί σας άνθρωποι. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μια έντονη ψυχολογική κατάσταση και αρνητικά συναισθήματα.