ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο ήρεμα ζώδια: Η ήρεμη δύναμη της παρέας

Unsplash

Ο κόσμος μπορεί να καίγεται και όμως μερικοί άνθρωποι, έχουν την ικανότητα να παραμένουν ήρεμοι, ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι. Είναι εκείνοι που δεν αφήνουν τα χτυπήματα της ζωής να ρίξουν το ηθικό τους. Κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης, δεν παραδίνονται στο θυμό τους ή δεν χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους.

Τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν πιο ήρεμα ζώδια 

Όπως συμβαίνει και με άλλα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, ο αστρολογικός μας χάρτης, δίνει μια καλή εικόνα για το ποιοι άνθρωποι καταφέρνουν να παραμένουν ψύχραιμοι. Και σύμφωνα με τους αστρολόγους τα πιο ήρεμα ζώδια έχουν μερικά κοινά σημεία.

Το στοιχείο ενός ζωδίου (φωτιά, γη, νερό και αέρας) είναι το θεμέλιο της προσωπικότητας κάθε ζωδίου, ενώ το αν ανήκουν στον σταθερό ή μεταβλητό σταυρό, επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο ένα ζώδιο εκφράζει την ενέργειά του.

Τα πιο ήρεμα λοιπόν ζώδια, είναι τύποι σταθεροί, προβλέψιμοι και άνετοι. Όταν κάποιος είναι ήρεμος, δεν τον ενοχλούν οι άνεμοι της ζωής που μπορεί να πνέουν τριγύρω. Παίρνουν αποφάσεις και μένουν σε αυτές. Προτιμούν να φυτέψουν σπόρους σε ένα μέρος και να αναπτυχθούν εκεί, αντί να φυτέψουν πολλούς σπόρους σε διαφορετικά μέρη.

Τα πιο ήρεμα ζώδια λαμβάνουν επίσης αποφάσεις για το πού βρίσκονται και συνήθως δεν ανησυχούν για το παρελθόν ή το μέλλον. Είναι προσγειωμένα και ζουν στο παρόν. Γι’ αυτό τείνουν και να είναι πιο ήρεμα, σε σχέση με άλλα ζώδια.

Τα πιο ήρεμα ζώδια: Ταύρος

Αυτά είναι τα 3 πιο ήρεμα ζώδια Unsplash

Ως σταθερό ζώδιο της γης, ο Ταύρος έχει σίγουρα ό,τι χρειάζεται, για να μπει στη λίστα με τα πιο ήρεμα ζώδια. Με τους σταθερούς τρόπους τους, αναλαμβάνουν δράση αργά και σκέφτονται τα πάντα. Είναι γνωστό ότι είναι πολύ υπομονετικοί και συνήθως χρειάζεται να τους προκαλέσεις αρκετά, πριν τελικά θυμώσουν.

Ο Ταύρος μπαίνει σε αυτή τη λίστα, καθώς είναι σταθεροί και πεισματάρηδες. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις πεποιθήσεις τους, είναι σαν ένα ακλόνητο βουνό. Αν και αυτό τους δυσκολεύει να προσαρμοστούν στην αλλαγή, τους προστατεύει επίσης από τη λήψη βιαστικών και αβέβαιων αποφάσεων.

Αιγόκερως

Όπως ο Ταύρος, έτσι και ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της γης που κινείται με αργό και σταθερό ρυθμό. Οι Αιγόκεροι είναι μεθοδικοί και εργάζονται σκληρά για να φτάσουν στη σωστή λύση. Αν υπάρχει πρόβλημα, είναι σίγουρο ότι θα το λύσουν με ψύχραιμη και πρακτική σκέψη. Συλλέγουν τις σκέψεις τους με σύνεση.

Για κάποιους, μπορεί να είναι ψυχροί ή χωρίς ευαίσθητη πλευρά, αλλά αυτό οφείλεται στην πρακτική φύση τους. Στο μυαλό τους, το να ενεργούν παρορμητικά ή να συγκινούνται, δεν θα αλλάξει τίποτα. Εάν τα βρεις ποτέ σκούρα, ένας Αιγόκερως είναι το ζώδιο που θέλεις να έχεις στο πλευρό σου.

Υδροχόος

Το στοιχείο του αέρα, έχει να κάνει πολύ με τη διανόηση, τις σκέψεις, τις ιδέες και την επικοινωνία. Εξαιτίας αυτού, τα ζώδια του αέρα έχουν την τάση να σκέφτονται υπερβολικά. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει με τον Υδροχόο. Ο Υδροχόος είναι το μόνο ζώδιο του αέρα που μπορεί να μπει στη λίστα με τα πιο ήρεμα ζώδια. Κάτι που βασικά οφείλεται στη σταθερή τους συμπεριφορά.

Ως πραγματικοί στοχαστές, οι Υδροχόοι, έχουν την ικανότητα να υποχωρούν από τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Κάτι τέτοιο τους επιτρέπει να αξιολογούν αντικειμενικά τις καταστάσεις γύρω τους. Με αυτό τον τρόπο άλλωστε καταφέρνουν πραγματικά να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα, που φημίζονται για την αναποφασιστικότητά τους. Δεδομένου ότι έχουν μια σταθερή μέθοδο, δεν θα επηρεαστούν εύκολα από εξωτερικές δυνάμεις.