ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Έντονη η σημερινή μέρα διανθισμένη με ποικίλες επιρροές, που την κάνουν από ιδιαίτερα δυναμική, μέχρι λίγο κυκλοθυμική. Η Σελήνη έχει προχωρήσει από τις πρώτες ώρες της μέρας στον Σκορπιό κάνοντας μας από τη μια αποφασιστικούς, αλλά από την άλλη και πιο βιαστικούς στην κρίση μας. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα αναμοχλεύει τα συναισθήματα μας και μπορεί να έχουμε επίσης διαφωνίες ή και εντάσεις στο περιβάλλον μας για θέματα οικονομικά. Η αντίθεση Σελήνης – Ερμή το απόγευμα, μας κάνει πιο υποκειμενικούς στην κρίση μας και είναι πιθανόν να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα..

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Ακόμη σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν τη βοήθεια σας. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα στρέψει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Τα θέματα της δουλειάς ή της οικογένειας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Οι επόμενες ημέρες θα είναι πιο ευνοϊκές και θα βρείτε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Αν ξεφύγατε λίγο ή ξεμυάλισαν οι βόλτες, οι έξοδοι για φαγητό και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε την φόρμα σας. Η μέρα προσφέρεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά αλλά και τα οικονομικά σας. Με το τετράγωνο Σελήνης –Πλούτωνα κι αργότερα με την αντίθεση της με τον Ερμή μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης.

ΛΕΩΝ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού, αλλά και στην οικογένεια. Αν κάποιος στενός συγγενής ή συνεργάτης σας προκαλέσει προτιμήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Απομακρυνθείτε, σκεφτείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και επανέρχεστε σε μια στιγμή που θα νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ήρεμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη από τον Σκορπιό, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Έρχονται εξαιρετικές ευκαιρίες στον τομέα των επαγγελματικών. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας επιλέγοντας προσεκτικά τις προτεραιότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες της δουλειάς, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες και όχι πάλι των άλλων. Βέβαια ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα καθώς με το τετράγωνο προς τον Πλούτωνα μπορεί να σας πιάσουν ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και μπορεί να νιώθετε κάπως κουρασμένοι ή ανόρεχτοι. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και είναι λίγο πιο φιλική για το ζώδιο σας βοηθώντας σας να επιτύχετε στους ημερήσιους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε γιατί εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα πράγματα και βάλτε προτεραιότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και διαλέξτε σωστά τις προτεραιότητες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από την θέση της στον Σκορπιό γίνεται πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Βάλτε τα όρια σας και ασχοληθείτε με τις δικές σας προτεραιότητες τις απογευματινές ώρες.