ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/02

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Προσέξτε την επικοινωνία και τις επαφές σας προφορικά ή γραπτά, θέματα που αφορούν στο διαδίκτυο και τις μετακινήσεις σας. Η νευρικότητα θα είναι διάχυτη. Τυχαίες συναντήσεις επίσης είναι μέσα στα σενάρια της μέρας.

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου η οποία ολοκληρώνεται λίγα λεπτά μεν μετά τα μεσάνυχτα αλλά επηρεάζει σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Αυτή η όψη δημιουργεί ένταση στην καθημερινότητα μας ή μπορεί να αλλάζει το πρόγραμμα μας ξαφνικά.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα δεν προσφέρεται για αποφάσεις με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και καλό επίσης είναι να αποφύγετε σπασμωδικές αντιδράσεις. Όσο κι αν θέλετε να αποφύγετε τη ρουτίνα, τις υποχρεώσεις και τη δουλειά σήμερα, φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρετε να το επιτύχετε. Τουλάχιστον προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να κάνετε διαφορετικά αυτά που βαριέστε για να περάσει η ώρα πιο γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα έχει διάχυτη νευρικότητα ειδικά στον χώρο εργασίας. Προσέξτε τόσο με συνεργάτες όσο και με ανωτέρους κόντρες και διενέξεις. Αν αποταθείτε σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μπορεί η συμβουλή του να σας βοηθήσει να βρείτε κάποια λύση. Προσέξτε λίγο παραπάνω και στα έξοδα ειδικά τις πρωινές ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πιθανώςνα είναι μια μέρα που είστε πιο αφηρημένοι, το μυαλό σας τρέχει κάπου αλλού σε σχέση με το που είστε ή έχετε διάσπαση προσοχής… που εδώ που τα λέμε εσείς οι Δίδυμοι δεν δυσκολεύεστε και πολύ να σας συμβεί κάτι τέτοιο. Προσοχή σήμερα σε ό,τι αφορά επικοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οδήγηση αλλά και τα μέσα που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνείτε ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή γενικά η διπλωματία και η ευγένεια δεν θα περισσεύει σήμερα προτιμήστε σε μια πρόκληση ή σε μια επίθεση να μην αντιδράσετε σπασμωδικά και βιαστικά. Πάρτε τον χρόνο σας επεξεργαστείτε αυτό που μπορεί να ειπωθεί και επανέρχεστε όταν τα πράγματα θα έχουν καλμάρει τουλάχιστον μέσα σας.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να είναι μια μέρα με αντιπαραθέσεις τις οποίες πρέπει να προσπαθήσετε να τις πάτε όσο πιο χαλαρά μπορείτε για να μην χαλάσετε τη διάθεση σας αλλά και των άλλων. Εκτός από τον χώρο εργασίας, ένταση μπορεί να προκύψει και με τον σύντροφο σας, ένα φίλο ή ένα συνεργάτη. Προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι στην προσέγγιση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, μπορεί να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα έντασης σήμερα στο χώρο της δουλειάς σας και πιθανώς να υπάρξουν αντιπαραθέσεις αν έχετε διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης με τους συνεργάτες σας. Από το να μετατραπεί σε αρένα η δουλειά σας καλύτερα να πάρετε το χρόνο σας, να αποστασιοποιηθείτε λίγο και να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε λίγο την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσοχή σήμερα και σε εντάσεις με νεότερα άτομα σε ηλικία ή και με τα παιδιά σας. Η σημερινή μέρα έχει μια τάση νευρικότητας και παρόρμησης ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες την οποία αν δεν φρενάρετε μπορεί να έχετε αργότερα θέματα κυρίως στον επαγγελματικό τομέα ή αναφορικά με κάτι οικονομικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε την τάση να παίρνετε τα πράγματα πιο προσωπικά και να είστε πιο επιθετικοί ή καυστικοί στην κριτική σας απέναντι στους άλλους είτε είναι άτομα του περιβάλλοντος σας στο σπίτι είτε στις υπόλοιπες σχέσεις σας. Ευτυχώς είναι προσωρινό και δεν κρατάει πολύ γι’ αυτό καλύτερα να προσπαθήσετε ίσως να μείνετε λίγο μόνοι ή να μην φτάσετε μια κατάσταση στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εσείς οι Τοξότες δεν κάνετε πίσω όταν πρόκειται να ειπωθεί μια αλήθεια αλλά θα πρέπει να προσέξετε πολύ πως την λέτε αν δεν θέλετε να δημιουργηθεί ένα άσχημο κλίμα ή να έχετε αντίποινα… Δεν είναι όλοι πάντα έτοιμοι να ακούσουν αλήθειες. Οπότε καλύτερα να το πάτε προσεκτικά και χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να τελειώνετε πρώτα με τις υποχρεώσεις σας και κερδίστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας αργότερα. Μέσα σε όλα τα «πρέπει» κοιτάξτε να βρείτε και κάτι που σας ενθουσιάζει ή σας κάνει να νιώθετε χαρούμενοι όταν ασχολείστε μαζί του. Ενδεχομένως να υπάρχει μια αλλαγή στο πρόγραμμα σας ειδικά αν έχετε να κάνετε με κάποιο θέμα που αφορά στα παιδιά αν είστε γονείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκέφτεστε πολλά, οι ιδέες έρχονται η μια μετά την άλλη αλλά αυτό όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί μου Υδροχόοι ίσως δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Εκτός των άλλων το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει κάπως αιχμηρούς σε αυτά που λέτε στους άλλους και να μην προσέχετε τον τρόπο σας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Γενικά η μέρα έχει μια πιο νευρική ατμόσφαιρα ιδιαίτερα το πρωί που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να κάνετε αυτά που έχετε ορίσει στο πρόγραμμα σας για να μην βγείτε εκτός. Η κυρίαρχη όψη της ημέρας μπορεί να σας κάνει να χάνεστε λίγο στο δικό σας φανταστικό κόσμο και πιθανώς και τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία να μην είναι πολύ ευδιάκριτα.