ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που μπορεί να βρεθούν σε ένα ερωτικό τρίγωνο

Pexels

Ας ελπίσουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιου είδους δράμα στις σχέσεις τους. Ωστόσο, μερικοί μπορεί φυσικά να βρεθούν σε αυτές τις καταστάσεις, λόγω του ζωδίου τους.

Ποια είναι λοιπόν τα τρία ζώδια είναι πιο πιθανό να βρεθούν σε ερωτικό τρίγωνο;

Τα 3 ζώδια που μπορεί να βρεθούν σε ένα ερωτικό τρίγωνο Pexels

Δίδυμοι

Δεν είναι μυστικό ότι ο Δίδυμος έχει τη φήμη του «playboy» του ζωδιακού κύκλου. Αυτά τα ελεύθερα πνεύματα, κερδίζουν μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που μπορεί να βρεθούν σε ένα ερωτικό τρίγωνο, καθώς λατρεύουν το φλερτ. Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής για του Διδύμους, οπότε δεν είναι περίεργο που είναι πολύ εύκολο για αυτούς να αισθάνονται ερωτευμένοι με δύο άτομα ταυτόχρονα. Επιπλέον, οι Δίδυμοι πρέπει να διεγείρονται διαρκώς πνευματικά. Αν όχι, τείνουν να βαριούνται. Αν βαριούνται, είναι πιο πιθανό να αναζητήσουν διέγερση αλλού. Η δυαδικότητα και η ανησυχία τους μπορεί να τους κάνει διασκεδαστικούς, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει ερωτικά δράματα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί αντιπροσωπεύονται από το σύμβολο της ζυγαριάς, πράγμα που σημαίνει ότι πάντα ζυγίζουν τα πράγματα στο μυαλό τους. Εξαιτίας αυτού, τείνουν να είναι πολύ αναποφάσιστοι, κάτι που μπορεί να τους οδηγήσει σε ένα ερωτικό τρίγωνο ακόμα κι αν δεν έχουν πρόθεση. Οι Ζυγοί κυβερνώνται επίσης από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και του έρωτα. Έτσι, απολαμβάνουν να είναι ερωτευμένοι. Θέλουν να είναι ρομαντικοί, οπότε θα είναι περισσότερο από χαρούμενοι που θα έχουν περισσότερους από έναν θαυμαστές που προσπαθούν να κερδίσουν την αγάπη τους. Ο ρομαντικός τους χαρακτήρας σημαίνει επίσης ότι μπορεί να γίνουν το «τρίτο πρόσωπο» σε μια σχέση.

Υδροχόος

Ο αέρινος Υδροχόος κερδίζει μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που μπορεί να βρεθούν στη μέση ενός ερωτικού τριγώνου για πολλούς λόγους. Πρώτον, μπορεί να είναι στην συναισθηματικά μη διαθέσιμη πλευρά. Προτιμούν «φίλους με προνόμια» χωρίς προσκολλήσεις. Εάν δεν είναι εκ των προτέρων ξεκάθαροι σχετικά με τις προθέσεις τους, μπορεί να βρεθούν σε μια κατάσταση όπου βλέπουν πολλά άτομα χωρίς να το γνωρίζουν. Ο Υδροχόος απολαμβάνει επίσης αντισυμβατικούς συντρόφους, που σημαίνει ότι μπορεί να είναι κάπως πανσεξουαλικοί και ανοιχτοί στην πολυσυντοφικότητα. Όταν βρίσκουν κάποιον που πληροί τα kinky κριτήρια τους, είναι περισσότερο από πρόθυμοι να είναι μονογαμικοί. Στην πραγματικότητα, μπορούν να γίνουν άριστοι σύντροφοι, μόλις νιώσουν άνετα να εκφράσουν κάθε πλευρά του επαναστατικού χαρακτήρα τους.