ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα σε διεκδικήσουν μέχρι τελικής πτώσεως

Pexels

Στον έρωτα, υπάρχουν εκείνοι που τους αρέσει να περιμένουν στωικά και να αφήνουν τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά, και μετά υπάρχουν και εκείνοι που αγαπούν το κυνηγητό.

Οι τελευταίοι δεν διστάζουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κερδίσουν το ενδιαφέρον του ατόμου που τους αρέσει. Δεν φοβούνται να σου ζητήσουν να βγείτε ραντεβού σαββατοκύριακο ή να κάνουν κάτι ξεχωριστό για εσένα. Γενικά δεν σ’ αφήνουν να αναρωτιέσαι πού πάει η κατάσταση μεταξύ σας, γιατί κάνουν προφανείς τις προθέσεις τους. Εάν βρίσκεις ρομαντικό κάποιος να σε διεκδικεί μέχρι τελικής πτώσεως, υπάρχουν τέσσερα ζώδια που είναι πιο πιθανό να το κάνουν.

Τα 4 ζώδια που θα σε διεκδικήσουν μέχρι τελικής πτώσεως Pexels

Κριός

Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, που είναι ο πλανήτης του πάθους και της επιθετικότητας. Είναι επίσης το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, επομένως τείνουν να βάζουν τα θέλω και τις ανάγκες τους πάνω από οτιδήποτε άλλο. Εξαιτίας αυτού, ο Κριός θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να πάρει αυτό που θέλει. Δεν σταματά στο όχι. Μόλις αποφασίσουν ότι σε θέλουν και φουντώσει το πάθος τους για εσένα, θα κάνουν τα πάντα για να σε κατακτήσουν. Ωστόσο, οι Κριοί είναι γνωστοί για το ότι ερωτεύονται γρήγορα και τους περνά το ίδιο γρήγορα.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι πολύ περίεργος από τη φύση του και τείνει να γοητεύεται από τους ανθρώπους σε σημείο που αφιερώνουν όλη τους την ενέργεια για να μάθουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν γι’ αυτούς. Θα θέλουν να μάθουν τι σου αρέσει, τι όχι και ποια είναι η άποψή σου για το νέο true crime ντοκιμαντέρ για το οποίο μιλούν όλοι. Εάν είσαι η τρέχουσα «εμμονή» τους, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να σου στέλνουν μηνύματα όλη την ημέρα ή να σε προσκαλέσουν έξω. Είναι ρομαντικοί τύποι, αλλά μπορεί επίσης να χάσουν γρήγορα την προσοχή τους και να σε βαρεθούν μόλις σε αποκτήσουν.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι γνωστός για το συγκρατημένο χαρακτήρα του και μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να ανοιχτεί. Ωστόσο, κερδίζει μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που θα σε διεκδικήσουν μέχρι τελικής πτώσεως, αφού μόλις βρουν κάποιον που νιώθουν ότι εμπιστεύονται και βλέπουν μέλλον μαζί του, θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουν τον έρωτα τους. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σε κρατήσουν. Είναι εξαιρετικά έντονοι στη γοητεία τους και δυσκολεύονται να πουν όχι. Θα βάλουν τον εαυτό τους εκεί έξω για το άτομο που αισθάνονται ότι είναι η αληθινή αδελφή ψυχή τους.

Σκορπιός

Ως σταθερό ζώδιο, ο Σκορπιός όχι μόνο είναι συναισθηματικός, αλλά έχει επίσης την τάση να προσηλώνεται στο αντικείμενο του πόθου του. Κυβερνούνται από τον σκοτεινό και μυστηριώδη Πλούτωνα, επομένως και το συναίσθημά τους και είναι πολύ έντονοι. Όπως οι Δίδυμοι, όταν βρουν κάποιον που τους ενδιαφέρει, θα θέλουν να μάθουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για αυτούς, αλλά σε πολύ βαθύτερο βαθμό. Οι Σκορπιοί είναι πολύ παθιασμένοι, ρομαντικοί και διαβόητα κτητικοί. Μόλις τραβήξεις την προσοχή τους, θα καταβάλουν όλη τους την προσπάθεια για να σε κερδίσουν. Μπορεί να είναι λίγο υπερβολικοί κατά καιρούς, επομένως είναι σημαντικό να βάλεις όρια από νωρίς.