ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η πραγματικότητα με τη φαντασία μπορεί να διαχωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή σήμερα καθώς ο Ήλιος από την τελευταία μοίρα των Διδύμων συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα. Όταν νιώθουμε χαμένοι αυτό που βοηθά ιδιαίτερα είναι να ακολουθήσουμε την πεπατημένη. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεται να είναι κάπως πιο προσεκτικοί τη σημερινή μέρα. Η όψη αυτή εντείνει τις τάσεις φυγής και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες. Το βράδυ ο Ήλιος περνά τον Καρκίνο κι αυτό είναι το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να απλοποιήσετε όσο γίνεται τα θέματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σας σήμερα. Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι έχουν πέσει πολλές ευθύνες πάνω σας. Έτσι το άγχος σας αυξάνεται δημιουργώντας φθορά και στην πνευματική και ψυχική σας υγεία. Ο Ήλιος περνά αργά το βράδυ στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Πείτε ακριβώς αυτό που θέλετε ευθέως σημερα και χωρίς περιστροφές και θα έχετε περισσότερη τύχη να το επιλύσετε. Ίσως τις τελευταίες μέρες έχετε υπεραναλύσει στο μυαλό σας μια κατάσταση. Καιρός λοιπόν να πάρετε μια πιο άμεση προσέγγιση στο όποιο ζήτημα σας απασχολεί. Η Πέμπτη συγκαταλέγεται στις σχετικά καλές μέρες της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά πιεστική θα είναι και η σημερινή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας καθώς βρισκόμαστε υπό την επιρροή του τετραγώνου ΄Ήλιου- Ποσειδώνα. Είναι όμως πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε μέσα στη μέρα να διαχωρίσετε λίγο τη δουλειά και το χρόνο που διαθέτετε στον εαυτό σας ή την οικογένεια σας. Αργά το βράδυ ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν και εξακολουθούμε να είμαστε κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Ήλιου – Ποσειδώνα η σημερινή μέρα θα είναι πιο άνετη σε επίπεδο επικοινωνίας σε σχέση με τις προηγούμενες. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας σε θέματα δουλειάς προσπαθήστε όμως να μην διασπείρετε σε πολλά πράγματα την προσοχή σας. Όσο πιο συγκεντρωμένοι είστε στους στόχους σας τόσο πιο εύκολα θα τους επιτύχετε.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα μυστικά σας αυτό το διάστημα και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας στους άλλους. Σήμερα είναι μια  μέρα που μπορεί να νιώθετε σύγχυση αναφορικά με τους στόχους σας. Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο το βράδυ στον 12ο Ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και στρέφει την προσοχή σας στον εαυτό σας και τις προτεραιότητες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα δημιουργεί μεγαλύτερη ευαισθησία στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα και στην επικοινωνία με τους άλλους. Βέβαια σε σχέση με την αυριανή είναι μια καλύτερη μέρα απλά πρέπει να εξακολουθήσετε να είστε μετριοπαθείς στις δηλώσεις σας. Ακόμη είναι σημαντικό να επηρεάζεστε από ανθρώπους που έχουν καθαρό μυαλό να σας συμβουλέψουν σωστά.

 

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που κινείστε στο παρασκήνιο. Το σημαντικό είναι ότι οι άλλοι έχουν καταλάβει την αξία σας και το πόσο πολύ δουλεύετε. Ακόμη κι αν αυτή τη στιγμή δεν είναι εφικτό να έχετε μια άμεση εξέλιξη αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα έρθει στην πορεία. Η σημερινή μέρα πέραν των επαγγελματικών φέρνει στο προσκήνιο και θέματα που αφορούν στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση αλλά και πιθανή σύγχυση σε θέματα συνεργασιών, σχέσεων και οικονομικών. Όλη αυτή η διαδικασία αποτελεί για σας κάτι που σαφώς πιέζει στην καθημερινότητα σας αλλά από την άλλη σας δίνει και πολύτιμα μαθήματα. Σήμερα πέραν των επαγγελματικών και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν και θέματα μια ερωτικής σχέσης ή του γάμου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αρκετά απαιτητική και η σημερινή μέρα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιό σας και η επιρροή του τετραγώνου Ήλιου – Ποσειδώνα πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις. Παρά το άγχος σας όλα θα πάνε καλά. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο το βράδυ θα φωτίσει τον τομέα των οικονομικών, οπότε στο επόμενο διάστημα φαίνεται ότι θα κάνετε περισσότερες συζητήσεις γι’ αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμη μια μέρα που μπορεί να πιεστείτε πνευματικά, καθώς όλοι κάτι ζητάνε από σας κι έτσι δεν μένει χρόνος να τον αφιερώσετε εκεί που θέλετε. Προσπαθήστε να βρείτε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτετε για τους άλλους και αυτόν για τον εαυτό σας. Από σήμερα ο Ήλιος στον Καρκίνο φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα είναι μια απαιτητική μέρα που έχετε υποχρεώσεις, ευθύνες και πιθανώς και οι άλλοι είναι μαζί σας λίγο πιο πιεστικοί ή φορτικοί. Δεν χρειάζεται όμως να καταπιάνεστε εσείς με όλα. Προσπαθήστε να βρείτε βοήθεια είτε από στη δουλειά είτε στο σπίτι για να ασχοληθείτε με πιο σημαντικά πράγματα που αφορούν το μέλλον σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο, θα στρέψει την προσοχή σας στην καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σας έχω προϊδεάσει στις εβδομαδιαίες μου προβλέψεις ότι το πλαίσιο της σημερινής μέρας είναι κουραστικό. Όμως μέσα σε όλη αυτή την πιεστική κατάσταση καλά θα κάνετε κάπως να προσπαθείτε να αποστασιοποιείστε. Χαλαρώστε όσο μπορείτε, βγείτε με ένα φίλο ή το ταίρι σας, δείτε μια σειρά, μια ταινία. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο σημαίνει  για σας μια ιδιαίτερα δημιουργική, διασκεδαστική, ευχάριστη και πιο ανέμελη περίοδο.