ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 17-23/6/24

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17-23/6/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Έντονη η νέα εβδομάδα του Ιουνίου με αλλεπάλληλες όψεις των πλανητών από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, τη μετάβαση τους στη συνέχεια στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, στις 22/06. Τη Δευτέρα σχηματίζεται το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ως όψη δεν είναι αρνητική, απλά χρειάζεται μια καλή δόση λογικής και πειθαρχίας. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 11/07 οι σχέσεις μας γίνονται πιο τρυφερές.

Ο Ερμής στον Καρκίνο προχωρά σε πιο καθαρά ύδατα κι αρχίζει να ξεθολώνει και το τοπίο γύρω μας. Στις 20/06 θα ολοκληρωθεί και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που μπορεί να εντείνει τη σύγχυση, το παρασκήνιο, ενώ παραπέμπει σε λανθασμένη κρίση ή και απογοήτευση κυρίως στα μεταβλητά ζώδια.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο εγκαινιάζοντας ουσιαστικά το καλοκαίρι με το θερινό Ηλιοστάσιο και τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Ξεκινούν τα γενέθλια των Καρκίνων και για όλους, είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματα, τις βαθύτερες επιθυμίες μας.

Στο τέλος της εβδομάδας που περνά η Σελήνη στον Αιγόκερω οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν καθώς ετοιμάζεται να ολοκληρωθεί η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είναι ένα φεγγάρι που αναφέρεται κυρίως σε θέματα καριέρας, επαγγελματικών φιλοδοξιών, στρατηγικής και σχεδιασμού. Η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Ερμή και την Αφροδίτη, αλλά και το εκτός ζωδίου τετράγωνο με τον Ποσειδώνα βέβαια δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στις σχέσεις. Ας είμαστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, αλλά και τις μετακινήσεις μας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα μπορεί να φέρει άτομα στη ζωή σας τα οποία θα προσπαθήσουν να σας γοητεύσουν με τα λόγια τους. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα επίσης την ίδια μέρα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο σε νοητικό επίπεδο. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο τα θέματα του σπιτιού ως χώρο ή και τα θέματα της οικογένειας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

«Σπιτική» γεύση έχει και ο Ερμής που προχωρά στον Καρκίνο. Αξιοποιήστε την επιρροή του για να βάλετε μια τάξη στο σπίτι σας αλλά και να αναθερμάνετε τις οικογενειακές σχέσεις. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 20/06 επίσης είναι μια απατηλή όψη και πρέπει να προσέχετε τις υποσχέσεις που ακούτε αλλά και δίνετε στους άλλους.

Η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας μας έρχεται από την Πανσέληνο του Ιουνίου που ολοκληρώνεται στον τομέα της καριέρας στις 22/06. Φυσικά μια Πανσέληνος πολλές φορές μπορεί να αναδείξει και τα προβλήματα σε μια κατάσταση και να τα φέρει στο προσκήνιο για να επιλυθούν. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε όλα τα επίπεδα -υγεία, σχέσεις, δουλειά- τόσο την Παρασκευή όσο και το Σαββατοκύριακο.

Ταύρος

Τη Δευτέρα σχηματίζονται τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Ποσειδώνα που αφορούν σε θέματα των οικονομικών σας. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε αγορές που μπορεί να μετανιώσετε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον φιλικό σας Καρκίνο την ίδια μέρα θα δώσει περισσότερη ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή και θα ανοίξει και τους ορίζοντες σας για νέες κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο.

Η αλλαγή ζωδίου και για τον Ερμή που περνά στις 17/06 στον Καρκίνο θα επιτρέψει να έχετε καλύτερη ροή στην καθημερινότητα σας και καλύτερη επικοινωνία. Στις 20/06 σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που και πάλι αφορά σε θέματα των οικονομικών σας. Ας είστε πιο προσεκτικοί στις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις.

Την Πέμπτη έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Καρκίνο κάνοντας ιδιαίτερα δραστήρια την καθημερινότητα σας από δω και στο εξής και στρέφοντας την προσοχή σας σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, ταξίδια αλλά και θέματα σπουδών. Η Πανσέληνος του Ιουνίου δεσπόζει στον ουρανό το Σάββατο 22/06 κι ενισχύει τις τάσεις φυγής και ταξιδιών. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι 

Μολονότι η θέση του Ερμή στο ζώδιο σας είναι εξαιρετική, τη Δευτέρα ο Ερμής σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του χάους, της ασάφειας, της παραπληροφόρησης. Έτσι δεν είναι μια ιδιαίτερα σταθερή μέρα για να πάρετε αποφάσεις με γνώμονα τη λογική. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο στον τομέα των οικονομικών. Από δω και κάτω η ασφάλεια είναι προτεραιότητα τόσο στις συναισθηματικές όσο και στις οικονομικές σας επενδύσεις.

Την ίδια μέρα και ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στον Καρκίνο. Έτσι σιγά σιγά θα αρχίσετε να βλέπετε πιο καθαρά και στις κανονικές του διαστάσεις ό,τι σας προβλημάτιζε. Στις 20/06 σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα, που παρατείνει τη σύγχυση αναφορικά με τους στόχους σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το καλοκαίρι ξεκινά με το θερινό Ηλιοστάσιο την Πέμπτη 20/06 και πολλά από αυτά που σας ανησυχούσαν το προηγούμενο διάστημα θα αρχίσουν σιγά σιγά να επιλύονται. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα το Σάββατο σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, η οποία αναμοχλεύει κάπως τα συναισθήματα σας.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Η όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα, δημιουργεί αστάθεια στην καθημερινότητα σας και πιθανώς ένα ιδιαίτερα έντονο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια μέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στα όρια σας. Αποφύγετε τη Δευτέρα υπογραφές, δεσμεύσεις, συμφωνίες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιο σας και μέχρι τις 11/07 που θα παραμείνει θα φέρει πολύ πιο ευχάριστες εξελίξεις στην καθημερινότητα σας.

Την Αφροδίτη θα ακολουθήσει και ο Ερμής που θα περάσει στο ζώδιο σας τη Δευτέρα και τα πράγματα θα είναι πιο στρωτά κι ό,τι κινούνταν πίσω από την πλάτη σας θα έρθει στο φως. Ο Ερμής στο ζώδιο σας εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα εξωστρεφή περίοδο. Αποφύγετε την Πέμπτη υπογραφές, δεσμεύσεις, συμφωνίες. Τα γενέθλια σας ξεκινούν φέτος ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης που γιορτάζουμε το θερινό Ηλιοστάσιο. Να είστε βέβαιοι ότι αυτή η γενέθλια χρονιά που ξεκινά θα είναι αν μη τι άλλο καθοριστική για τις εξελίξεις στη ζωή σας.

Το Σαββατοκύριακο δεσπόζει η επιρροή της Πανσελήνου που σχηματίζεται το Σάββατο στον Αιγόκερω, μέσα στον τομέα των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών στη ζωή σας. Μια σχέση μπορεί να φτάσει σε ένα κομβικό σημείο και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις, ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε μια επαγγελματική συνεργασία. Καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη αλλά και τετράγωνο εκτός ζωδίου με τον Ποσειδώνα, μπορεί να πιεστείτε αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο ή να βρεθείτε σε διλήμματα.

Λέων

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα 17/06, μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες σε ό,τι αφορά μια φιλική σχέση ή να καταλύσει τα όρια μεταξύ φιλίας κι έρωτα. Αφού σχηματιστούν οι όψεις με τον Ποσειδώνα, τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής προχωρούν στον Καρκίνο σε ένα παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και παραπέμπουν σε μυστικές συζητήσεις, αλλά και κρυφή δράση ακόμη και στην προσωπική σας ζωή.

Το βράδυ της Πέμπτης έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο και την έναρξη των γενεθλίων των Καρκίνων. Καθώς ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας, βυθίζεται στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας μέχρι να ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια προσπαθήστε να έχετε ως προτεραιότητα τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση και υγεία και βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε και να σας φροντίζετε.

Στο τέλος της εβδομάδας δεσπόζει η επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου μέσα στον τομέα της καθημερινότητας της εργασίας αλλά και της υγείας. Με την Πανσέληνο αυτή μπορεί να τελειώνει τώρα μια συνεργασία ή να έχετε μια σημαντική αλλαγή πόστου στη δουλειά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος

Τη Δευτέρα σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που χρειάζεται προσοχή στις εξιδανικεύσεις, όχι μόνο στον ερωτικό τομέα, αλλά και σε θέματα που αφορούν την καριέρα. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 17/06 θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο κοινωνικοί, να επικοινωνήσετε με καλύτερο τρόπο στις σχέσεις σας, να κάνετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις μαζί σας.

Την Πέμπτη σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, που χρειάζεται προσοχή στις εξιδανικεύσεις όχι μόνο στον ερωτικό τομέα, αλλά και σε θέματα που αφορούν την καριέρα. Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας επιθυμίες και βάλτε όρια σε αυτά που δίνετε ιδιαίτερα σε αυτούς που δεν το εκτιμούν ποτέ. Την Πέμπτη έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, που θα στρέψει το ενδιαφέρον σας πιο πολύ στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες.

Το Σάββατο σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον φιλικό σας Αιγόκερω και θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα των σχέσεων σας. Επειδή η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας μπορεί να περάσετε κάπως δύσκολα αναφορικά με κάποιο άτομο που μπορεί να σας κατηγορήσει για κάτι άδικα ή να εγείρει απαιτήσεις από σας από το πουθενά. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας και αποφύγετε κι εσείς να πιέσετε. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να βοηθήσει πάντως να γίνετε πιο γνωστοί στο χώρο που δραστηριοποιείστε κι ενδεχομένως να έχετε και κάποια επαγγελματική πρόταση.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα και δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση στην καθημερινότητα σας σε θέματα σχέσεων με συνεργάτες ή στη δουλειά. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποσχέσεις που δίνετε, αλλά ακούστε με επιφυλακτικότητα υποσχέσεις που παίρνετε από τους άλλους.

Την ίδια μέρα έρχεται η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή μπορεί να θολώσει τα νερά και βασικά να σας μπερδέψει σχετικά με τα θέματα που αφορούν στη δουλειά, στους συνεργάτες, τις σπουδές, τα ταξίδια, τα μελλοντικά σας σχέδια. Αργότερα την ίδια μέρα ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο και από δω και κάτω θα έχετε τεράστια κινητικότητα στα επαγγελματικά ή και σε θέματα σπιτιού. Την Πέμπτη ο Ήλιος συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα και δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση αναφορικά με τους στόχους και τη δράση σας.

Το Σάββατο σχηματίζεται η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, φέρνοντας μεγαλύτερη πίεση είτε σε ένα θέμα οικογενειακό είτε στα επαγγελματικά. Άλλοι μπορεί να έχετε τρεχάματα με κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Σε κάθε περίπτωση Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή είναι οι πιο απαιτητικές και κουραστικές μέρες για σας.

Σκορπιός

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα 17/06 είναι μια απατηλή όψη και θέλει προσοχή σε αισθηματικές ή και οικονομικές επενδύσεις. Μη βιάζεστε να ενθουσιαστείτε ούτε όμως και να απογοητευτείτε σε αυτή τη φάση.

Αργότερα την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και μέχρι τις 11/07 κάνει ιδανικό το διάστημα για να παίρνετε περισσότερη χαρά στην καθημερινότητα σας και μεγαλύτερη ικανοποίηση από τις σχέσεις σας. Η ανάγκη απελευθέρωσης υπερτονίζεται κι από την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 20/06 παρατείνει τη σύγχυση για το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας. Ο Ήλιος περνά το βράδυ της Πέμπτης στον Καρκίνο που για εσάς είναι μια αστείρευτη πηγή ενέργειας κι αισιοδοξίας. Στο τέλος της εβδομάδας δεσπόζει η επιρροή της Πανσελήνου.

Μπορεί να πυκνώσουν οι συζητήσεις και γενικώς θα κουραστείτε περισσότερο. Καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και μπορεί να υπάρχουν και προβλήματα στην επικοινωνία ή και τις μετακινήσεις σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Τη Δευτέρα σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μια όψη που θέλει αρκετή προσοχή τόσο στα αισθηματικά όσο και σε άλλους τομείς. Τη Δευτέρα έχουμε και το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα που δημιουργεί σύγχυση, αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ψευδείς ή μυστικά και παρασκηνιακές ενέργειες.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο αργότερα την ίδια μέρα θα βοηθήσει να ενισχύσετε με κάποιο τρόπο το εισόδημα σας και να νιώσετε πιο ασφαλείς σε οικονομικά θέματα. Την Αφροδίτη ακολουθεί και ο Ερμής που προχωρά την ίδια μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου. Από αυτό το ζώδιο θα βοηθήσει ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικών αλλά και να βάλετε μια τάξη σε έσοδα κι έξοδα. Το βράδυ της Πέμπτης έχουμε θερινό Ηλιοστάσιο και ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και σας καλεί να σκεφτείτε μέχρι τις 22/07 ποιον τομέα στη ζωή σας θα μπορούσατε να τον αλλάξετε ριζικά.

Το τέλος της εβδομάδας φαίνεται για κάποιους να είναι καταλυτικό για τις εξελίξεις των πραγμάτων σε μια σημαντική σας σχέση ή συνεργασία, καθώς σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου. Πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε και να μην υπερβάλλετε στα λόγια σας πιθανώς συναισθηματικά φορτισμένοι από μια κατάσταση. Πιθανώς να υπάρχει και μια σοβαρή επαγγελματική ή οικονομική πρόταση.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα, μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Τη Δευτέρα σχηματίζεται και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα και τα πράγματα τόσο στην καθημερινότητα σας και στα θέματα επικοινωνίας όσο και σε θέματα που αφορούν στη δουλειά και τους συνεργάτες σας ή και τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση.

Αργότερα τη Δευτέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών φέροντας ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και προτάσεις και συμφωνίες στα επαγγελματικά μέχρι τις 11/07. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας. Αργά το βράδυ της Πέμπτης έχουμε θερινό Ηλιοστάσιο και ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο.

Από τώρα μέχρι τις 22/07 οι σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές γίνονται προτεραιότητα για σας. Την εβδομάδα αυτή, ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 22/06. Αν δε νιώθετε «πρωταγωνιστές» στη ζωή σας τότε πρέπει να δείτε τι λάθος κάνετε. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μια έντονη ψυχολογική κατάσταση και αρνητικά συναισθήματα. Ίσως όμως κάτι να σας δώσει αφορμή να βγείτε από μια επιζήμια για σας κατάσταση.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που θέλει ιδιαίτερη προσοχή τόσο σε επίπεδο οικονομικών επενδύσεων όσο και συναισθηματικών. Την ίδια μέρα έχουμε και την όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί πολλή ασάφεια και σύγχυση στην καθημερινότητα σας και τα θέματα επικοινωνίας. Η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο μέχρι τις 11/07 θα ευνοήσει τις σχέσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο, είναι πολύ βοηθητική για να συστηματοποιήσετε τις προσπάθειες σας σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, ενώ μπορεί να προκύψουν κι ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά. Την Πέμπτη ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που παρατείνει τη σύγχυση είτε σε ερωτικά θέματα, είτε στα οικονομικά. Το βράδυ της Πέμπτης 20/06 ο Ήλιος προχωρά στον Καρκίνο και γιορτάζουμε το θερινό Ηλιοστάσιο και τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου.

Η προσοχή σας στρέφεται την προσοχή στα θέματα της δουλειάς και μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο. Το Σαββατοκύριακο δεσπόζει η Πανσέληνος του Ιουνίου. Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον Αιγόκερω και μέσα στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που δηλώνει το τέλος μιας κατάστασης, το παρασκήνιο αλλά και την ψυχολογία σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ιχθύες

Τη Δευτέρα 17/06 σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μια όψη που θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες και σχέσεις. Τη Δευτέρα και ο Ερμής από την άβολη για το ζώδιο σας θέση του στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, δημιουργώντας σύγχυση και περισσότερη απογοήτευση.

Η Αφροδίτη από τον φιλικό σας Καρκίνο εγκαινιάζει ένα ιδιαίτερα ευχάριστο διάστημα που εκτείνεται μέχρι τις 11/07 με έμφαση στον έρωτα, τις χαλαρές δραστηριότητες και τα ταξιδάκια. Την Πέμπτη σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, που παρατείνει τη σύγχυση και την αβεβαιότητα είτε στα οικογενειακά, είτε στα επαγγελματικά. Την Πέμπτη το βράδυ έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο. Αυτό και μόνο θα αλλάξει τη διάθεση σας προς το καλύτερο. Το τέλος της εβδομάδας έρχεται με έμφαση στη συλλογική δουλειά, στις συνεργασίες με τους άλλους στη ζωή σας. Αιτία φυσικά είναι η Πανσέληνος στις 22/06 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου.

Με το φεγγάρι αυτό μπορεί να δείτε ένα στόχο σας να υλοποιείται ή μπορεί να γιορτάζετε μαζί με τους συνεργάτες σας μια επιτυχία. Βέβαια η Πανσέληνος αυτή σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Προσέξτε λίγο περισσότερο τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές σας σχέσεις και μην κάνετε την τρίχα, τριχιά.