ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 20 Νοεμβρίου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, κάνοντας μας πιο ευέλικτους και πιο εξωστρεφείς στην επικοινωνία με τους άλλους. Η κύρια επιρροή όμως είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία που γίνεται ακριβείας τα ξημερώματα της Κυριακής και ως εκ τούτου επηρεάζει και τις δυο μέρες.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Η τάση μας θα είναι να υπερβάλλουμε σε όλα και να κάνουμε την τρίχα τριχιά ιδιαίτερα στις σχέσεις μας. Θέματα που αφορούν τις τηλεπικοινωνίες, το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις θέλουν περισσότερη προσοχή κι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στους Διδύμους θα έχετε μεγαλύτερη κόπωση σε νοητικό επίπεδο. Δεν θα λείψουν οι αρκετές επαφές, πιθανώς και κάποιες υποχρεώσεις σε θέματα σπουδών ή σε εκκρεμότητες της εβδομάδας αλλά και εμπορικές δοσοληψίες που δεν μπορούν να περιμένουν. Χρειάζεται μία προσοχή επειδή ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα στην επικοινωνία με τους άλλους και μια τάση για παρεξηγήσεις ή απρόοπτα κάπως εκνευριστικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι ημέρες σας δεν θα είναι διασκεδαστικές.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η έκλειψη στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα δημιούργησε αρκετό στρες στην καθημερινότητα σας και χρειάζεστε μερικές δόσεις ξεκούρασης αλλά και χαλάρωσης. Αυτό το Σαββατοκύριακο αξίζει, λοιπόν, να ασχοληθείτε λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σύντροφο, την οικογένεια και τα παιδιά καθώς όλες τις προηγούμενες ημέρες τα επαγγελματικά και οι φιλόδοξοι στόχοι σας ήταν αυτά που σας απασχόλησαν περισσότερο. Θα το κάνετε για εσάς και την ψυχική σας ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Σε γενικές γραμμές με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό (χωρίς όμως ψυχαναγκασμούς ελέγχου) θα καταφέρετε να βγάλετε εις πέρας το όποιο πρόγραμμα σας. Η Σελήνη εξακολουθεί την επίσκεψη της στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Σε συνδυασμό με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία, την κυρίαρχη όψη αυτού του γουηκέντ, μπορεί να νιώσετε λίγη παραπάνω πίεση. Ενδεχομένως να βλέπετε μια ασυμφωνία ανάμεσα στα λόγια και τα έργα κάποιων είτε στη δουλειά είτε ακόμη και στις επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητοί Καρκίνοι, το παρελθόν είναι παρελθόν και το καλύτερο που έχετε να κάνετε αν διαπιστώσατε μια λάθος διαχείριση από την πλευρά σας είναι απλώς να μην την επαναλάβετε. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους και με το τετράγωνο Ερμή – Δία μπορεί να αποκαλύπτονται πράγματα σε σχέση με το ρόλο που παίξατε εσείς ή κάποιος άλλος στο παρελθόν σε κάποια ζητήματα κυρίως επαγγελματικής φύσης. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρέπει να σας ρίχνει.

ΛΕΩΝ:

Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία να κυριαρχεί μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί κάτι που δεν είχατε υπολογίσει να σας ταράξει κάπως ή να πρέπει να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας με έναν άλλο τρόπο για να ανταποκριθείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε. Τα θέματα των σχέσεων θα σας απασχολήσουν περισσότερο το Σάββατο. Ενδεχομένως μια πληροφορία που λαμβάνετε και αφορά στη δουλειά για παράδειγμα, μια αλλαγή που μπορεί να προκύπτει να σας αγχώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Με τη Σελήνη να συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στους Διδύμους μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα που αφορούν στη δουλειά και τις εξελίξεις στην καριέρα σας. Σε αυτό συμβάλλει και το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία. Από την άλλη μπορεί να αυξάνονται και να πληθύνονται οι υποχρεώσεις σας ή οι ανάγκες επαφών και επικοινωνίας.

ΖΥΓΟΣ:

Ζυγοί, αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται αρκετή διπλωματία και ευτυχώς τη διαθέτετε. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, η κυρίαρχη όψη αυτού του Σαββατοκύριακου μπορεί να λειτουργήσει κάπως πιεστικά και ίσως να υπάρχει ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε με κάποιο συνεργάτη ή φίλο είτε ακόμη με ζητήματα που αφορούν σε ένα ταξίδι ή και σε θέματα σπουδών και δουλειάς. Αυτό που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι πως λέτε κάποιες αλήθειες που μπορεί να «πονέσουν» κάποιους. Μην σας πιάνει όμως απογοήτευση και φυσικά μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια να βρείτε λύσεις.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Προστατέψτε τον εαυτό σας από το να «φορέσει» προβλήματα των άλλων όσο κι αν ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς. Το Σάββατο με το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία ξεκινά με κάποια μικροπροβλήματα στην επικοινωνία ή και κάποιες υπερβολές. Σαφώς και θα πρέπει να εκφράσετε αυτά που πιστεύετε ή νιώθετε ώστε να βάλετε ξεκάθαρα τα όρια σας στους άλλους. Φανείτε κάπως εγκρατείς στα έξοδα γιατί μπορεί να σας πιάνει καταναλωτική μανία.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Με το τετράγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Δία, κάποια σχέση ή συνεργασία μπορεί να σας φαίνεται ασαφής ή να σας δημιουργεί αμφιβολίες σχετικά με το τι σκέπτεται η άλλη πλευρά. Μπορεί τα δεδομένα που έχετε να λένε συγκεκριμένα πράγματα, η διαίσθησή σας όμως να λέει άλλα. Από την άλλη μπορεί η κρίση σας να είναι επηρεασμένη από κάτι που ακούσατε, διαβάσατε ή μάθατε και να σας δημιούργησε προβληματισμό. Μη βγάζετε συμπεράσματα αν δεν έχετε την όλη εικόνα ξεκάθαρη μπροστά σας. Οι βραδινές ώρες κυλούν σαφώς πιο ευχάριστα ειδικά αν έχετε κανονίσει να βρεθείτε με αγαπημένους φίλους που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου ίσως νιώθετε κούραση και ατονία  και να μην έχετε όρεξη να κάνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Ιεραρχήστε καλύτερα τις προτεραιότητες σας, δείτε τι είναι σημαντικό και πρέπει να γίνει οπωσδήποτε και ασχοληθείτε μόνο με τα αναγκαία. Είναι μια μέρα που εύκολα μπορεί να χάσετε τη συγκέντρωσή σας. Ακόμη όμως κι αν εργάζεστε και νιώσετε κάποια πίεση από άλλους βάλτε τα όρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η μέρα ξεκινά με λίγο εκνευρισμό. Η κυρίαρχη όψη του Σαββατοκύριακου θα είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία κι ακόμη και μικροπράγματα που δεν γίνονται όπως τα έχετε στο μυαλό σας, μπορεί να ζορίσουν το νευρικό σας σύστημα. Από την άλλη μπορεί να έχετε πέσει στο «πηγάδι» της υπερπληροφόρησης και της υπερανάλυσης κι αυτό να αποσπά την προσοχή και τη συγκέντρωση σας από τις υποχρεώσεις σας. Συνήθως είστε τύποι που οργανώνουν τη δράση τους αλλά τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι δεν το κάνετε τόσο πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ:

Υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια και το σπίτι θα σας απασχολήσουν περισσότερο τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Το Σαββατοκύριακο κυριαρχεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία κι από τη μια μπορεί να νιώθετε ενθουσιασμένοι σχετικά με ένα μελλοντικό πρότζεκτ, κάποιο επαγγελματικό σας πλάνο κι από την άλλη κάπως μπερδεμένοι ή συγχυσμένοι σχετικά με το πως μπορεί να ξεκινήσει και πως θα εξελιχθεί. Από την άλλη ίσως κάτι που αφορά στη δουλειά να σας ταράξει ή να υπάρχει ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

2022: Μια πρώτη αστρολογική γεύση της νέας χρονιάς

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω

Γεννημένοι ανάμεσα στον Σκορπιό και τον Τοξότη: Το μεταίχμιο της επανάστασης

Ποιοι είναι οι βαθύτεροι φόβοι μας και πώς τους κρύβουμε, σύμφωνα με το ζώδιό μας