ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 15/11-21/11/21

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 15/11-21/11. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Ακόμη μια εβδομάδα του Νοεμβρίου που παίζει θα δοκιμάσει το νευρικό μας σύστημα.  Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς με τη Σελήνη στον Κριό. Την Τρίτη, μια δυνατή όψη  δείχνει αποφασιστικότητα, πυγμή, αλλά και έντονη τάση ελέγχου στα πράγματα.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο έντονα την Τετάρτη και χρειάζεται προσοχή στις θερμοκέφαλες αντιδράσεις. Τα απρόοπτα θα είναι μέρος της καθημερινότητας μας με την έκλειψη στις 19/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Η ίδια μέρα ευνοεί την επινοητικότητά μας, αλλά και τους κεραυνοβόλους έρωτες!

 

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Πώς θα κυλήσει όμως αυτή η εβδομάδα του Νοεμβρίου για κάθε ζώδιο;

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με γρήγορους ρυθμούς και τη Σελήνη στο ζώδιο σας να προσθέτει περισσότερο άγχος στην καθημερινότητα. Η τάση σας θα είναι να «επαναστατήσετε» ή να είστε αντιδραστικοί. Ωστόσο μη βιαστείτε. Δώστε την αμέριστη προσοχή σας, συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε. Αν πειστείτε, ίσως αξίζει να ενδώσετε. Προσέξτε λίγο περισσότερο αν είστε γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο όμως μην πάρετε ρίσκα αυτές τις μέρες. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο άνετο.

 

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με λίγο περισσότερο στρες σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο. Οι σχέσεις είναι το κύριο μενού της εβδομάδας για σας. Αν το συναίσθημα της πίεσης είναι ιδιαίτερα έντονο, καλύτερα να αναβάλλετε σημαντικές συζητήσεις, παρά να καταστρέψετε τις προοπτικές μιας σχέσης ή συνεργασίας εξαιτίας μιας κακής διάθεσης. Από την άλλη μπορεί να έχετε αποκαλύψεις ή και ξαφνικές εξελίξεις στη ζωή σας. Τα απρόοπτα και τα παράξενα συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή που κορυφώνεται η έκλειψη στο ζώδιο σας, που είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος.

 

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με ταχείς ρυθμούς και μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγική για σας, μολονότι θα είστε αρκετά αγχωμένοι. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι στις ανάγκες σας και πιο πρακτικοί στη διαχείριση των ημερών. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε απρόσμενες εξελίξεις στη δουλειά, ενώ παίζει να υπάρχει κι ένα παρασκήνιο που αποκαλύπτεται. Κρατήστε μια πιο ήπια κι μετρημένη στάση και το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας ρίξτε το έξω!

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση σε θέματα δουλειάς ή υποχρεώσεων, ειδικά την Τρίτη που είναι πιθανόν να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να απομακρυνθείτε όμως από τους αληθινούς σας φίλους. Το ίδιο ισχύει και για συνεργάτες ή την ομάδα με την οποία εργάζεστε μαζί πάνω σε κοινούς στόχους. Θα πρέπει ακόμη να είστε προσεκτικοί, καθώς θα υπάρχει ένα φορτισμένο κλίμα και ιδιαίτερα νευρικό αυτές τις μέρες. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά από τις 19/11 και μάλιστα μπορεί να σας βρει μέχρι την επόμενη έκλειψη στις 30/4/22 σε μια θέση ισχύος. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, ευνοώντας γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες.

 

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά έντονους ρυθμούς, στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού από τη μία και στον τομέα της καριέρας από την άλλη. Η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 19/11 μπορεί να φέρει μια εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα, ιδιαίτερα στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου. Την ίδια μέρα μπορεί να υπάρξει μια προαγωγή ή μια ουρανοκατέβατη ευκαιρία στα επαγγελματικά. Ακόμη όμως κι αν φύγετε από μια δουλειά μην πτοήστε. Σύντομα θα την αντικαταστήσετε με κάτι καλύτερο.

Παρθένος

Το μυαλό σας αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται σε υπερδιέγερση. Ταυτόχρονα η περιέργεια σας και η ανησυχία σας δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε λεπτό. Αν νιώθετε ότι περιορίζεται με κάποιο τρόπο η αυτοέκφρασή σας, καλύτερα να μην δοκιμάσετε την τύχη σας αυτές τις μέρες και ιδιαίτερα από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή. Η έκλειψη Σελήνης την Παρασκευή αφορά για εσάς θέματα σπουδών, επαγγελματικών σχεδίων, θέματα ταξιδιών ή και νομικής φύσεως υποθέσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την ίδια μέρα δίνει και μια ερωτική διάσταση στην έκλειψη αυτή και είναι πιθανόν να προκύψει μια νέα γνωριμία και μάλιστα ουρανοκατέβατη που θα σας κάνει κλικ ερωτικά.

 

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς, όμως η πραγματική πίεση θα έρθει λίγο αργότερα, μετά την Τετάρτη και μέχρι την Παρασκευή. Με κάποιο τρόπο μπορεί να αντιμετωπίσετε σε συναισθηματικό ή ακόμη και σε πρακτικό επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο κάποιες δυσκολίες ή απογοητεύσεις και ίσως πιεστείτε να τελειώσετε κάποια πράγματα ή σχέσεις. Η εβδομάδα θα τελειώσει με πιο ανάλαφρη διάθεση, προσφέροντας ένα σαβατοκύριακο που μπορείτε να χαρείτε κάνοντας τις δραστηριότητες που επιθυμείτε.

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση στα επαγγελματικά ζητήματα και έντονους ρυθμούς, αλλά το πιο απαιτητικό της κομμάτι εκτείνεται από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή. Στο ίδιο θέμα των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών παραπέμπει και η έκλειψη της Παρασκευής. Απρόσμενες γνωριμίες ή κεραυνοβόλοι έρωτες δεν αποκλείονται. Αν είστε μόνες κάτι καινούριο μπορεί να προκύψει μέχρι το τέλος του μήνα. Πιο άνετο το Σαββατοκύριακο, είναι μια ανάπαυλα σε μια τόσο νευρική εβδομάδα.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με γκάζια. Το πιο σημαντικό αυτές τις μέρες είναι να βάλετε σθεναρά όρια. Αυτές τις μέρες προσέξτε περισσότερο σε σχέση με τους συνεργάτες ή πελάτες σας στη δουλειά και μην αναλάβετε δεσμεύσεις στις οποίες δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε. Η σεληνιακή έκλειψη αυξάνει τις υποχρεώσεις σας σε καθημερινό επίπεδο και θα καλείστε να θέσετε προτεραιότητες για να τα προλαβαίνετε όλα. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίσετε και αλλαγές στον χώρο εργασίας. Πιο κοινωνικό και εξωστρεφές το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στους Διδύμους.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με πίεση κυρίως στον τομέα της οικογένειας. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή θα βρισκόμαστε κάτω από αρκετά αντίξοες αστρολογικές συνθήκες, που μπορεί εσάς να μην σας αφορούν άμεσα, αλλά επηρεάζουν άτομα στο στενό σας περιβάλλον -προσωπικό ή επαγγελματικό. Ένα απρόσεχτο σχόλιο που δεν το έχετε μετρήσει και σκεφτεί πολύ μπορεί να γίνει αφορμή για τσακωμούς. Από την άλλη, είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να κάνετε κάτι ασυνήθιστο με τον σύντροφό σας που θα σας εμπνεύσει ή γιατί όχι να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να του αφιερώσετε χρόνο.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς με τη Σελήνη στον Κριό, παρόλα αυτά οι πρώτες μέρες είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες σε σχέση με τη συνέχεια της εβδομάδας από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή. Την Παρασκευή η σεληνική έκλειψη επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Με κάποιο τρόπο είναι πιθανόν να έχετε αλλαγές είτε στην καριέρα είτε στην οικογένεια και το σπίτι. Πολύ πιο άνετο θα είναι το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στους Διδύμους μέσα στον τομέα του έρωτα, της καλοπέρασης και των ευχάριστων δραστηριοτήτων. Θα σας αποζημιώσει για μια πιο εντατική εβδομάδα.

 

Ιχθύες

Μολονότι όλη η εβδομάδα είναι αρκετά νευρική, οι πρώτες μέρες της είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί μια συνεργασία να φτάνει σε ένα οριακό σημείο ή σημείο καμπής. Μπορεί να αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάτι καινούριο, σε θέματα σπουδών ή στα επαγγελματικά σας. Στην πορεία αυτή μπορεί να σας βοηθήσουν νέοι άνθρωποι που θα γνωρίσετε και με τη στήριξή τους μπορείτε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ευνοεί τις φιλικές, αλλά και ερωτικές σχέσεις, αρκεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τις προθέσεις σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου