ΖΩΔΙΑ

Εκλείψεις Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου: Πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια, από την Άση Μπήλιου

24Media

Το “All Stars by Asi” είναι και πάλι κοντά σας, γιατί ειδικά αυτή την χρονική στιγμή δεν γινόταν να μην είναι. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το LadyLike.gr συνεργάζονται καθώς τους τελευταίους δύο μήνες της χρονιάς, θα πραγματοποιηθούν οι δύο σημαντικότερες εκλείψεις της.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουμε δυο εκλείψεις. Η μια Σεληνιακή στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου. Η δεύτερη θα είναι Ηλιακή στον Τοξότη και θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 27 μοίρες των ζωδίων αυτών, ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με ανατροπές, χαοτικές καταστάσεις σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τον κόσμο της οικονομίας. Θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών, ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Η ολική έκλειψη Ηλίου στις 12 μοίρες του Τοξότη, κλείνει τον κύκλο των εκλείψεων στα ζώδια των Διδύμων και του Τοξότη που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Φέρνει αλλαγές στην ζωή μας, μεγαλύτερη αναστάτωση, τάση για υπερβολές και επιπολαιότητα στη σκέψη και τη δράση, αλλά και πιθανές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους της μεταβλητής ομάδας δηλαδή τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τις εκλείψεις Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Μην ξεχάσετε να δείτε και τον ωροσκόπο σας.

Κριός: Οι εκλείψεις ανοίγουν νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σας και φέρνουν στο επίκεντρο την επικοινωνία, τις σπουδές και τα ταξίδια.. Δείτε το ζώδιό σας στο 05:24.

Ταύρος: Οι εκλείψεις θα σας ζορίσουν στις προσωπικές σχέσεις, αλλά θα τερματίσουν και την αστάθεια στα οικονομικά σας. Δείτε το ζώδιό σας στο 06:53.

Δίδυμοι: Οι εκλείψεις σχετίζονται με θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης, αλλά και με την καριέρα σας. Έρχονται νέες σχέσεις. Δείτε το ζώδιό σας στο 08:25.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και δείτε την ανάλυσή του

Καρκίνος: Ανακούφιση και θετικές αλλαγές στους στόχους και τις συνέργειές σας. Δείτε το ζώδιό σας στο 10:25.

Λέων: Απρόβλεπτες αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Έρχονται νέοι έρωτες ή και παιδιά. Δείτε το ζώδιό σας στο 13:28.

Παρθένος: Εξελίξεις σε θέματα επικοινωνίας, καριέρας και σπουδών. Αλλαγές στον χώρο σας ή νέα ξεκινήματα. Δείτε το ζώδιό σας στο 15:00.

 

 

 

Ζυγός: Οι εκλείψεις φέρνουν νέα δεδομένα στα οικονομικά σας. Προσοχή στις εντάσεις και τις μετακινήσεις. Δείτε το ζώδιό σας στο 17:20.

Σκορπιός: Τέλος στην οικονομική αστάθεια. Ώρα να αξιολογήσετε τις σχέσεις σας. Δείτε το ζώδιό σας στο 19:11.

Τοξότης: Έρχονται αλλαγές σε όλους τους τομείς για τον επόμενο έναν χρόνο, παρέα με τις εκλείψεις. Δείτε το ζώδιό σας στο 21:19.

Αιγόκερως: Αλλαγές σε θέματα παιδιών, ερωτικών σχέσεων, φίλων. Σταθερότητα στα επαγγελματικά από τη νέα χρονιά. Δείτε το ζώδιό σας στο 23:17.

Υδροχόος: Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές στον άξονα καριέρας – οικογένειας. Σας βοηθούν επίσης, να θέσετε νέους στόχους. Δείτε το ζώδιό σας στο 24:57.

Ιχθύες: Έρχεται ένταση σε νοητικό επίπεδο, υποχρεώσεις, ευθύνες, αλλαγές σε θέματα σπουδών ή και θέματα με τα αδέλφια σας. Δείτε το ζώδιό σας στο 26:44.