ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στο ζώδιο του Κριού και θα σχηματίσει μια και μοναδική κύρια όψη. Με το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί λίγο περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς. Κριοί, Λέοντες και Τοξότες αξιοποιήστε τη μέρα στο έπακρο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, κάνοντας σας τους πρωταγωνιστές του Σαββάτου, ενώ ταυτόχρονα φέρνει και περισσότερο άγχος. Το τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα αυξάνει την δημοφιλία σας, ενώ μπορεί να έχετε θετικές ειδήσεις και για ένα θέμα σπουδών, επαγγελματικών ή ακόμη και στα ερωτικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και οι τόνοι θα είναι πιο χαμηλοί. Παρ’ όλα αυτά μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα. Βρείτε λίγο χρόνο να αφιερώσετε στον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα είναι βοηθητικό αν θέλετε να μείνετε στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο θετικές ημέρες της εβδομάδας είναι το Σάββατο για εσάς και πρέπει να την αξιοποιήσετε όπως μπορείτε, αν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα σε σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές ή συνεργασίες. Η μέρα προσφέρεται από το να κλείσετε ένα ερωτικό ραντεβού μέχρι ένα ραντεβού για να συζητήσετε τις προοπτικές μιας δουλειάς, αλλά και για εξόδους με φίλους ή ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται το Σάββατο στο ζώδιο του Κριού, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα θέματα της καριέρας και της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Παρά το άγχος σας, είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε την δουλειά σας. Αν έχετε να κάνετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα ή μια συνάντηση με επαγγελματικό ενδιαφέρον η μέρα προσφέρεται.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο είναι μάλλον η καλύτερη μέρα της εβδομάδας σας, καθώς η Σελήνη στον Κριό βοηθά να βγει το πρόγραμμα της ημέρας πιο ξένοιαστα. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας παραπέμπει και σε ευχάριστες επαφές είτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με το σύντροφο σας. Για κάποιους μπορεί να σημαίνει και μια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Κριό, παίζει με την ψυχολογία σας σήμερα, αν και η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητική για σας. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Από την άλλη το Σάββατο προσφέρεται για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, να διασκεδάσετε ακόμα και μόνοι σας.

ΖΥΓΟΣ

Πιο κοινωνικό είναι το Σάββατο για τους Ζυγούς και πιθανώς και με ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Η Σελήνη από τον Κριό σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, βοηθά να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν έχετε κάτι να παρουσιάσετε το Σάββατο μπορεί να το φέρει πιο εύκολα. Εξαιρετική μέρα για εξόδους για διασκέδαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας αλλά και θέματα υγείας σάς απασχολούν περισσότερο το Σάββατο αλλά κάτι μου λέει ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά . Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, δείχνει ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και θα είναι ευχάριστο. Το Σάββατο είναι μια θετική μέρα για να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας, να αφιερώσετε χρόνο στη φυσική σας κατάσταση και να διασκεδάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο ευχάριστο το Σάββατο για εσάς, με τη Σελήνη στον Κριό να συναντά σε όψη αρμονίας την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Είναι η κατάλληλη μέρα της εβδομάδας για να λάμψετε. Αν έχετε λοιπόν κάτι στο πρόγραμμα σας δύσκολο, προσπαθήστε να το προγραμματίσετε για το Σάββατο που ευνοήστε περισσότερο. Το Σάββατο είναι και ιδανική μέρα για εξόδους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο στρέφει την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού, είτε αυτό αφορά το οίκημα που διαμένετε είτε την ακίνητη περιουσία σας. Μπορεί να θέλετε να εξωραΐσετε το περιβάλλον, να κάνετε αλλαγές ή επισκευές που χρειάζονται. Από την άλλη μπορεί να μάθετε και κάποιο ευχάριστο νέο από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο είναι ίσως η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας για σας γι’ αυτό κοιτάξτε να την αξιοποιήσετε τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Μια παρουσίαση, η προώθηση της δουλειάς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να πάει πολύ καλύτερα σε μια μέρα που ευνοεί την επικοινωνία. Από την άλλη είναι και μια μέρα κατάλληλη για εξόδους.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Κριό στην αρμονική όψη που σχηματίζει το Σάββατο με την Αφροδίτη, μπορεί να φέρει κάποιο ευχάριστο νέο σε θέματα που σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με τα οικονομικά σας. Ίσως συζητάτε κάποια οικονομική πρόταση ή συμφωνία. Γενικά είναι μια καλή στιγμή να δείτε ένα θέμα οικονομικό, γιατί μπορεί να πάει αναπάντεχα καλά.