ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης, μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε ένα πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα. Η Σελήνη από αυτό το ζώδιο σήμερα σχηματίζει ως επί τω πλείστων θετικές όψεις. Το πρωί που αυξάνει το αίσθημα της ευθύνης και ευνοεί τις οργανωτικές μας ικανότητες ενώ αργότερα το μεσημέρι κάνει τη μέρα πιο ευχάριστη δίνοντας μια θετική προδιάθεση για τις σχέσεις μας. Στην πορεία μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα, αλλά που μπορούμε να διαχειριστούμε. Συνολικά είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε ιδιαίτερα.

ΚΡΙΟΣ

Μια θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Η πρακτική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω. Προσπαθήστε να είστε αρκετά υπομονετικοί για να μην απογοητεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για το ζώδιο σας και μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Η μέρα προσφέρεται εκτός των άλλων και για να είστε πιο χαλαροί και στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε σήμερα να οργανώσετε έτσι το χρόνο σας ώστε να βάλετε τα δύσκολα και μην τα αναβάλλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τρίτη ξεκινά κυρίως με πρακτικές και οικονομικές ως επί το πλείστων έγνοιες και ίσως προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη οικονομικές υποχρεώσεις. Μολονότι η πρακτική Σελήνη στον Αιγόκερω, δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας, οι όψεις της την κάνουν πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό βοηθά να αξιοποιήσετε το βραδάκι για χαλάρωση και διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνική μπορεί να είναι η Τρίτη  για σας. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ακόμη για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια επαφή για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους που να σας φέρει χαρά.

 

ΛΕΩΝ

Η Τρίτη ξεκινά με μια Σελήνη στον πρακτικό Αιγόκερω που σας προσγειώνει στην καθημερινότητα και στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις αλλά και να προωθήσετε θέματα δουλειάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο καθώς τέτοιες μέρες σπανίζουν μες τον Απρίλιο.

ΖΥΓΟΣ

Αν και η Σελήνη στον Αιγόκερω μας υπενθυμίζει τα «πρέπει» μας η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο θετική και τυχερή σε σχέση με τις επόμενες. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε. Ακόμη είναι μια μέρα που ευνοεί συζητήσεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα ή τα θέματα μιας συνεργασίας. Οι τόνοι θα είναι πιο χαμηλοί και θα υπάρχει πνεύμα σύμπνοιας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετική στο σύνολο της η Τρίτη και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ακόμη είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας. Μια έξοδος το βράδυ θα σας φτιάξει τα κέφια ακόμη περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και της δουλειάς φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας και να μην πιέζεστε. Και οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί προς εσάς σήμερα και θα υπάρχει καλύτερη συνεννόηση. Βοηθητική μέρα και σε θέματα υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, δίνει ένα ξεχωριστό αλλά και πιο ευχάριστο και τυχερό τόνο σ΄όλη τη μέρα. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα γιατί αύριο δεν θα είναι το ίδιο εύκολη μέρα. Ακόμη και για μια έξοδος για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο χαλαρή η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Υδροχόοι ενώ είναι εξαιρετική αν θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες της δουλειάς. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα υγείας, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα και για επαγγελματικά θέματα ή να προωθήσετε θέματα της δουλειάς σας. Το βράδυ μπορεί να προκύψει κάτι απρόσμενο αλλά όχι απαραίτητα αρνητικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία.  Πολύ θετική η μέρα επίσης αν θέλετε να κανονίσετε κάτι και με φίλους για το βράδυ.