ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/08

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 19 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο σε μια θέση που μας επιτρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πιο ευαισθητοποιημένοι στις σχέσεις μας μέχρι τις 15.06 που περνά στους Διδύμους. Στις 14:05 η Σελήνη θα περάσει σε φάση κενής πορείας, ενώ λίγο πριν περάσει στους Διδύμους, θα σχηματίσει σύνοδο με τον Άρη που περνά τις τελευταίες του ώρες στον Ταύρο.

Οι μεσημεριανές ώρες μπορεί να είναι πιο πιεστικές, με επιθετικές ή έντονες συμπεριφορές ή και προβλήματα με άτομα που εκπροσωπούν τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου. Το απόγευμα είναι πιο άνετο και με έμφαση στην επικοινωνία και τα ταξίδια.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας βοηθά να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι αυξημένες σήμερα και μπορεί να εισπράξετε αναγνώριση, ενώ θα υποχωρήσουν και κάποιες ανασφάλειες που είχατε για ένα επαγγελματικό θέμα. Από το απόγευμα θα είστε πιο χαλαροί και σε διάθεση να επικοινωνήσετε με φίλους. Σήμερα είναι επίσης η τελευταία μέρα που ο κυβερνήτης σας Άρης βρίσκεται στον Ταύρο. Από αύριο περνά στους Διδύμους όπου θα παραμείνει ως τον Μάρτιο του 2023 δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, στις σπουδές, στην προώθηση της δουλειάς σας και στα ταξίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται μέχρι αργά το μεσημέρι στο ζώδιο σας και κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Σήμερα σας βαραίνουν και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους άλλους. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας με ευκαιρίες να είστε δημιουργικοί και συγκεντρωμένοι μέχρι τις 14:05 που η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο σας. Το απόγευμα θα είναι πολύ πιο ήσυχο. Είναι η τελευταία ημέρα που ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο σας και σας ταλαιπωρεί. Από αύριο προχωρά στους Διδύμους δίνοντας έμφαση στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια το πρωί ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα. Ίσως απορροφά την ενέργεια σας ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα . Αν όμως συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε θα δείτε ότι η Παρασκευή είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα. Η Σελήνη θα περάσει στις 15:06 στο ζώδιο σας στρώνοντας το χαλί για να υποδεχτεί αύριο τον Άρη που περνά στο ζώδιο σας για ένα μεγάλο ταξίδι που θα διαρκέσει μέχρι τις 25/3/2023.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις θετικές μέρες της εβδομάδας είναι η σημερινή για σας τους Καρκίνους. Μέχρι το μεσημέρι η μέρα είναι παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων. Θα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές κυρίως τους συνεργάτες ή τους φίλους σας. Η σύνοδος Σελήνης – Άρη ίσως φέρει ασυμφωνίες αλλά αν εστιάσετε στα κοινά που έχετε με τους άλλους δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Οι απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους θα είναι πιο άνετες ενώ μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής.

ΛΕΩΝ

Κουραστική και απαιτητική η Παρασκευή όσο η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σε μια άτυπη κόντρα με το ζώδιο σας. Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, κάποια επαγγελματικά σχέδια, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που αφορούν ένα ακίνητο που έχουν προτεραιότητα και σας εμποδίζουν να περάσετε μία χαλαρή μέρα. Μην φορτώσετε ιδιαίτερα το πρόγραμμα σας σήμερα για να περάσετε και κάποιες πιο όμορφες στιγμές τις απογευματινές ώρες. Στα καλά νέα της ημέρας, σήμερα είναι η τελευταία μέρα που ο Άρης παραμένει στον Ταύρο μια θέση που σας ζόρισε το προηγούμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι άνετη μέχρι αργά το μεσημέρι, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο. Με λιγότερο άγχος, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά και να χαρείτε και δραστηριότητες που επιθυμείτε να κάνετε. Θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε βοήθεια κι αν υπάρχει κάποιο νομικό ζήτημα, ένα θέμα σπουδών, ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, ίσως σημειώσετε πρόοδο προς την επίλυση του. Η Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα παραμονής του Άρη στον Ταύρο σε ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας. Από αύριο θα προχωρήσει στους Διδύμους δίνοντας έμφαση στα θέματα της καριέρας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Απαιτητική μέχρι το απόγευμα η σημερινή μέρα, μολονότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος αλλά αν θέλετε να τα οργανώσετε καλύτερα η σημερινή μέρα προσφέρεται. Μπορεί μάλιστα να υπάρξει πρόοδος σε θέματα οικονομικών που σχετίζονται με την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο ή εκκρεμότητες του παρελθόντος. Από το απόγευμα που η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο και δεν αποκλείεται να φύγετε και για κάποια εκδρομή ή ένα ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει απέναντι από το ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι και υπάρχει βαβούρα στο πρόγραμμα σας αν και όχι απαραίτητα δυσάρεστη. Ίσως νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι. Τις μεσημεριανές ώρες προσέξτε τις αψιμαχίες σε σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές. Το απόγευμα είναι πιο ξέγνοιαστο. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα του Άρη στον Ταύρο. Αύριο προχωρά στους Διδύμους και δεν θα είναι ενοχλητικός για το ζώδιό σας το επόμενο επτάμηνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι αργά το μεσημέρι που η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο, σας απασχολούν επαγγελματικά και καθημερινά ζητήματα αλλά επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι θα βγάλετε έναν μεγάλο όγκο δουλειάς. Έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τελευταία και η πίεση που νιώθετε να είστε παραγωγικοί και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας είναι όλο και πιο έντονη. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο. Από αύριο ξεκινά το μεγάλο του ταξίδι στους Διδύμους στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άνετη στο μεγαλύτερο μέρος της θα είναι η Παρασκευή με τη Σελήνη στον Ταύρο και μετά στους Διδύμους. Θέματα παιδιών, ίσως σας απασχολήσουν περισσότερο. Μπορεί ακόμα να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση αλλά προσέξτε γιατί είστε επιρρεπείς σε χειρισμούς. Από το απόγευμα κι έπειτα θα σας απασχολήσουν θέματα της δουλειάς ή της φυσικής σας κατάστασης. Αυτά θα είναι τα κύρια θέματα που θα γίνουν προτεραιότητά σας τους επόμενους 7 μήνες καθώς ο Άρης θα πάρει θέση στους Διδύμους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα οικογένειας ή σπιτιού ή και τα προσωπικά σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως νιώθετε ανασφάλεια για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας. Ακόμα μια εκκρεμότητα του παρελθόντος σε σχέση με ένα ακίνητο ή ένα στενό συγγενή μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία. Από αύριο θα είστε καλύτερα σε διάθεση καθώς θα έχει απομακρυνθεί η δυσάρεστη επιρροή του Άρη από τον Ταύρο. Από τη νέα του θέση στους Διδύμους ο Άρης θα βοηθήσει ιδιαίτερα και στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι αργά το μεσημέρι, εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της σελήνης από τον Ταύρο, για να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Σαφώς θα έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα και σήμερα, απλά η δουλειά θα βγαίνει πιο εύκολα. Σημαντική μέρα και για σοβαρές συζητήσεις μέχρι τις 14:05 οπότε η Σελήνη βγαίνει σε φάση κενής πορείας. Καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στους Διδύμους θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας. Από αύριο σε αυτό τον τομέα θα περάσει κι ο Άρης στους Διδύμους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 18/08/2022;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/08/2022 – 21/08/2022

Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από τις 04/08/2022 έως τις 25/08/2022 από την Παρθένο