ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου.

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Ταύρο, σχηματίζοντας αντίξοες όψεις με τον Άρη, τον Ουρανό, τον Ερμή και μια θετική με τον Ποσειδώνα
δημιουργώντας μια αρκετά ασταθή ατμόσφαιρα για όλα τα ζώδια σήμερα. Η κύρια όψη της μέρας είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Ο Ερμής αφορά ιδιαίτερα την καθημερινότητα μας και με το τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα η διαίσθηση μας οξύνεται, ενώ είναι μια καλή στιγμή να επιλέξουμε να κάνουμε παρέα με πιο ευγενικούς και θετικούς ανθρώπους. Εξαιρετική όψη για να έχουμε έμπνευση, για να αντιλαμβανόμαστε ενστικτωδώς και βασιζόμενοι στη διαίσθηση μας την πραγματικότητα, για να επικοινωνούμε με τους άλλους σε ένα πιο βαθύ επίπεδο κι όχι απαραίτητα με τα λόγια.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Ίσως είναι η καταλληλότερη μέρα για να δείτε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή ένα αγαπημένο φίλο-η που έχετε καιρό να δείτε. Ακόμη και
να χαλαρώσετε από τις καθημερινές εντάσεις ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική ή βλέποντας μια σειρά ή μία ταινία. Προσοχή να μην εμπλακείτε σε επαγγελματικά δράματα και γενικώς σε δράματα άλλων που προσπαθούν να σας χειριστούν και να σας ελέγχουν.

ΤΑΥΡΟΣ:

Είστε από τα ζώδια για τα οποία σήμερα έχουμε μια πιο γλυκιά όψη ως αντίβαρο σε όλη την κατάσταση. Ενισχύεται η διαίσθησή σας και σας κάνει και πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους. Η τάση σας θα είναι να βοηθήσετε ή να συμπαρασταθείτε σε άτομα από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον αλλά προσέξτε γιατί με τόση ευαισθησία δεν είναι δύσκολο να κάνετε το πρόβλημα των άλλων δικό σας και να νιώθετε την ενέργεια σας να διασπείρεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Σήμερα έχετε δημιουργική διάθεση σχετικά με τα επαγγελματικά σας και μπορεί να έχετε ωραίες ιδέες για να ενισχύσετε τη δουλειά και την καριέρα σας. Από την άλλη μπορεί να είστε σε φάση που σκέφτεστε ίσως μια πιο ιδανική δουλειά για σας αν η συγκεκριμένη που κάνετε δεν σας φαντάζει ιδεώδης. Αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα στη δουλειά προσπαθήστε με ήρεμο τόνο να αποφύγετε μια συζήτηση που ξέρετε ότι θα οδηγήσει σε διαμάχη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να χαλαρώσετε κάπως, να είστε πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα σας απέναντι στον σύντροφο σας, τα παιδιά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ρίξτε το λίγο έξω, οργανώστε μια ρομαντική έξοδο για δύο ή με την παρέα των φίλων σας, ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί είτε είναι ένα χόμπι σας, ένα σπορ κάτι που κάνει το μυαλό σας να ξεφεύγει.

ΛΕΩΝ:

Οι γεννημένοι μετά τις 15/8 προσέξτε λίγο περισσότερο την τάση να αποδώσετε ευθύνες ή κατηγορίες χωρίς να είστε απολύτως βέβαιοι ότι γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει ειδικά απόψε. Η έμφαση σαφώς είναι στα επαγγελματικά αλλά και τα οικογενειακά σας. Η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας κάνει να νοσταλγείτε άλλες στιγμές του παρελθόντος.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Για ζώδια όπως το δικό σας, σήμερα είναι μια υπέροχη όψη για συζητήσεις, για βόλτες αλλά και για γνωριμίες με άτομα που μπορεί να σας κάνουν κλικ ακόμη κι ερωτικά. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο οι σχέσεις και οι επαφές σας θα χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη ένταση βέβαια σήμερα. Ενδεχομένως να υπάρχει ήδη μια κατάσταση στη ζωή σας που να νιώθετε ότι λειτουργεί τοξικά σε σας είτε είναι με κάποιο άτομο που συνδέεστε ερωτικά ή φιλικά ή ακόμη κι επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ:

Σήμερα έχουμε κι ένα αντίβαρο στις δυσκολίες καθώς ο Ερμής σχηματίζει μια αρμονική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα δίνοντας φτερά στη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας. Μπορεί να έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιες κινήσεις να βελτιώσετε τη δουλειά σας ή το επαγγελματικό σας προφίλ, να ονειρεύεστε μια πιο αποδοτική οικονομικά εργασία και να κάνετε κάποια ραντεβού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Προσέξτε το αποψινό βράδυ οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας καλεί να κάνετε ένα «άλμα πίστης». Να προσπαθήσετε δηλαδή για κάτι, ακόμη κι αν όλα φαίνονται ότι συνωμοτούν εναντίον σας. Η όψη αυτή προσφέρεται και για να οργανώσετε ένα ταξίδι, για να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα και να κάνετε συναρπαστικές συζητήσεις μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Είστε από τα ζώδια που σήμερα η σκέψη σας χάνεται λίγο αναζητώντας διέξοδο διαφυγής από ό,τι σας προβληματίζει. Από την άλλη αυτή είναι μια καλή όψη για να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι εκκρεμότητα έχετε και να κλείσετε. Ακόμη και να πετάξετε, να χαρίσετε ή να ανακυκλώσετε ό,τι απλώς πιάνει χώρο στο σπίτι ή στη δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Είστε λίγο πιο ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους και έχετε διάθεση να τους φροντίσετε και να τους ακούσετε. Βέβαια Ποσειδώνας είναι αυτός και κάποιες φορές ίσως δεν σας αφήνει να δείτε τα «κουσούρια» τους. Με αυτή την όψη προσέξτε ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις και τις εξιδανικεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ανήκετε στα ζώδια που σήμερα έχετε σκέψεις ή και δημιουργικές ιδέες πως θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας επαγγελματικά. Η όψη αυτή λέει να συνδυάσετε τη χαρά με τη δουλειά, ώστε να μην νιώθετε ότι χάνετε χρόνο δουλεύοντας ή να το βλέπετε σαν αγγαρεία. Πιθανώς προς τις βραδινές ώρες να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια.

ΙΧΘΥΕΣ:

Ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά και αναπτύσσετε τάσεις φυγής! Αν είστε αδέσμευτοι-ες μπορεί να σας κλέψει το βλέμμα ένα άτομο ίσως κι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής από σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε τις βραδινές ώρες. Ένα να λάθος ή ένα παρεξηγημένο μήνυμα μπορεί να σας αναστατώσει και να μπείτε σε αχρείαστες αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του
– Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα στις 19/11/2021;
– Δουλεύοντας με τη «σκιά», τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας