ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/08

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 18 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο του Ταύρου, όπου παραδοσιακά είναι η έξαρσή της. Η Σελήνη στον Ταύρο, νοιάζεται για την εκπλήρωση των υλικών επιθυμιών και την ικανοποίηση των αισθήσεων. Αγαπά τη φύση, το καλό φαγητό, το άγγιγμα, τη μουσική.

Το πρωί σχηματίζεται και η πιο όμορφη όψη το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό. Η όψη αυτή μας κάνει πιο δεκτικούς και θερμούς στις σχέσεις, αναζητούμε τη χαρά, τις απολαύσεις και τη διασκέδαση και είναι ιδανική αν έχετε να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να αναλάβετε μια δέσμευση. Εξαιρετική όψη για εξόδους, για ταξίδια αναψυχής.

Το απόγευμα η Σελήνη ενεργοποιεί για άλλη μια φορά το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού και δημιουργεί ένταση, στρες και απρόοπτα ιδιαίτερα για τα σταθερά ζώδια, τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σάς ωθεί να δείτε πιο σοβαρά θέματα των οικονομικών ειδικά αν τελευταία έχετε συμπεριφερθεί λίγο παρορμητικά με αυτά. Είναι καλή στιγμή να δείτε τις οφειλές και να ασχοληθείτε σοβαρά με το πορτοφόλι σας αλλά και τα επαγγελματικά σας. Χρειάζεται να ξοδεύετε πιο συνειδητοποιημένα και πειθαρχημένα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Δία στο ζώδιο σας φέρνει τύχη κυρίως αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σάς θέλει πρωταγωνιστές της μέρας με όσο άγχος μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο αλλά και με το αντίστοιχο κέρδος. Σκέφτεστε όλα τα νέα σχέδια που θέλετε να επιτύχετε αλλά προσπαθήστε να βασίζεστε πιο πολύ στον εαυτό σας κι όχι τόσο στους άλλους αν και με το σημερινό τρίγωνο Αδροδίτης- Δία οι άλλοι θα έχουν μια θετική προαίρεση απέναντι σας. Οι βραδινές ώρες είναι πιο πιεστικές με τη σύνοδο της Σελήνης προς τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Κρόνο και μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στα πλάνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που ίσως η ανάγκη για ξεκούραση και καλοπέραση είναι πιο έντονη. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες, την επικοινωνία, τα φλερτ, τα ερωτικά ραντεβού και τις χαλαρές στιγμές δίπλα στο κύμα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το απόγευμα μπορεί να σας κάνει λίγο αντιδραστικούς ή βιαστικούς στα συμπεράσματα σας. Μην είστε πολύ βιαστικοί σε σοβαρές αποφάσεις ορμώμενοι από τη διάθεση της στιγμής.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πέμπτη φέρνει ένα κύμα εξωστρέφειας κι έτσι με τη Σελήνη στον Ταύρο θα αναζητάτε φίλους και παρέα για να κανονίσετε μαζί τους κάποια συνάντηση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι θετικοό αν θέλετε να κάνετε κάποια προώθηση των στόχων σας και να βρείτε υποστήριξη. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα. Από το απόγευμα κι έπειτα μπορεί να σας πιάνει μανία να κάνετε περισσότερα πράγματα κι έτσι να καταπιέζετε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Η Πέμπτη έρχεται με πολύ πρακτικό προσανατολισμό καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο και τον τομέα των επαγγελματικών συνδέεται με τον Ουρανό στον τομέα της καριέρας και κατόπιν με τον Κρόνο. Θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή και των οικονομικών σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Δία ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο προσφέροντας τους καλύτερη διάθεση, εύνοια στις ερωτικές σχέσεις, ευκαιρίες σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε συνδυασμό με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία κάνει την Πέμπτη μια μέρα κατάλληλη για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Για άλλους μπορεί η ανάγκη αυτή να εξωτερικεύεται με την επιθυμία ενός ταξιδιού. Αν δεν έχετε τον χρόνο για να κάνετε διακοπές μπορεί απλά να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο στην περιοχή που μένετε. Σε κάθε περίπτωση η μέρα προσφέρεται να είστε δημιουργικοί και να μην δεσμευτείτε με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρωινές ώρες είναι καλύτερες αν θέλετε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο. Είναι τέλεια όψη για νέες γνωριμίες, για να φλερτάρετε, να περάσετε κάποιες ώρες με αγαπημένους φίλους. Η Σελήνη στον Ταύρο, σας βρίσκει να ασχολείστε με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς, των οικονομικών και της καθημερινότητας. Μπορεί να οργανώνετε τώρα λίγο καλύτερα τα πράγματα σε θέματα οικονομικών υποχρεώσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σας στον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και σε συνδυασμό με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που σχηματίζεται σήμερα σας καλεί να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Μπορεί σήμερα να χρειάζεται βέβαια να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας ώστε να προλάβετε να ασχοληθείτε με αυτά που «πρέπει» αλλά και με όσα επιθυμείτε. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ίσως έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε επαγγελματικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σας υπενθυμίζει από την ώρα που θα ξυπνήσετε τις υποχρεώσεις σας, τη δουλειά, τα οικονομικά αλλά και τα «πρέπει» που αναφέρονται στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Δία σάς παρέχει την ευκαιρία να σχηματίσετε πρόοδο στα επαγγελματικά σας, σε θέματα σπουδών, εκδόσεων, επιχειρηματικών σχεδίων και ταξιδιών. Η μέρα προσφέρεται επίσης για να περάσετε κάποιες όμορφες ώρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πέμπτη είναι μια θετική μέρα και μπορείτε να επιτύχετε πολλά σε θέματα δουλειάς αρκεί να ξέρετε πως θα διαχειριστείτε το χρόνο όσο και τη διάθεση τη δική σας αλλά και της ομάδας σας. Δεν είναι ανάγκη να πιέζεστε και να πιέζετε και τους άλλους, αλλά από την άλλη χρειάζονται και όρια για να είστε και παραγωγικοί. Από την άλλη μπορεί τα θέματα της προσωπικής σας ζωής να σας απασχολούν περισσότερο, αλλά καλό είναι να αποφύγετε την υπερανάλυση. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη στα οικονομικά ή σε θέματα οικογενειακά και σπιτιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πέμπτη είναι μια κάπως πιο κυκλοθυμική και κουραστική μέρα. Μπορεί η διάθεση σας να είναι λίγο πεσμένη ή να μην μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας. Από την άλλη μπορεί να σας απασχολούν σήμερα ζητήματα πρακτικά σχετικά με ένα ακίνητο ή την οικογένειά σας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει απρόοπτα και αλλαγές στο πρόγραμμα σας. Το ευεργετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή ή και μια επαγγελματική συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πέμπτη σας βρίσκει σε μια εξωστρεφή διάθεση να επικοινωνήσετε με άτομα του φιλικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και μάλιστα ίσως κανονίσετε μαζί τους μια έξοδο. Ακόμη αν νιώθετε ότι σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική έχουν ατονήσει κάπως τα πράγματα σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να αναλάβετε μια πρωτοβουλία και να ανανεώσετε αυτή την επαφή. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 18/08/2022;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/08/2022 – 21/08/2022

Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από τις 04/08/2022 έως τις 25/08/2022 από την Παρθένο