ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουνε καθόλου. Απλή ασυμφωνία χαρακτήρων

Unsplash

Στην αστρολογία η συμβατότητα των ζωδίων είναι ολόκληρο κεφάλαιο. Κι όπως μπορεί ίσως να έχεις διαπιστώσει από προσωπική σου εμπειρία, με κάποια ζώδια τα πας καλά και με κάποια άλλα, σίγουρα όχι.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις λοιπόν ποια ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία, δεν ταιριάζουνε καθόλου.

Κριός – Δεν ταιριάζει καθόλου με: Καρκίνο και Αιγόκερω

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουνε καθόλου Unsplash

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς, που είναι γνωστό για την ανταγωνιστικότητα, το θάρρος και την αστείρευτη ενέργεια του. Οι Κριοί θέλουν κάποιον που να μπορεί να συμβαδίσει μαζί τους και οι διανοούμενοι Δίδυμοι ή οι μοναδικοί Υδροχόοι μπορούν να ανταποκριθούν στην πρόκληση. Από την άλλη πλευρά, η ευαισθησία του Καρκίνου και η αξία της λογικής του Αιγόκερου δεν ταιριάζουν καθόλου, με την ένταση και την παρορμητικότητα του Κριού.

Ταύρος – Δεν ταιριάζει καθόλου με: Λέων και Υδροχόο

Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο, επομένως εκτιμά την πίστη και τη σταθερότητα. Κάτι για το οποίο τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα δεν είναι συνήθως γνωστά. Η εξωστρέφεια και η αγάπη για την αλλαγή, που επιδεικνύουν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, δεν ταιριάζουν καθόλου με τον Ταύρο.

Δίδυμοι – Δεν ταιριάζει καθόλου με: Παρθένο και Ιχθύς

Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του αέρα, επομένως συνήθως τα πάει καλά με ζώδια της φωτιάς και άλλα ζώδια του αέρα. Τόσο τα ζώδια της φωτιάς όσο και του αέρα είναι συναρπαστικά, ζωηρά, περίεργα και κινούνται γρήγορα. Από την άλλη, η επιθυμία της γήινης Παρθένου να έχει τον έλεγχο, μπορεί να απομακρύνει έναν Δίδυμο, ενώ η ανάγκη ενός Ιχθύ για ιδιωτικότητα, δεν ταιριάζει με τον μεγάλο κοινωνικό κύκλο ενός Διδύμου.

Καρκίνος – Δεν ταιριάζει καθόλου με: Κριό και Ζυγό

Οι Καρκίνοι μπορεί να έχουν τη φήμη των κυκλοθυμικών, λόγω του πλούσιου συναισθηματικού τους κόσμου, αλλά είναι απλώς σε συνεχή επαφή με τα συναισθήματά τους (και με των άλλων). Η έντονη συναισθηματική διάθεση και η επιθυμία για συνέπεια, κάνει τους Καρκίνους να μην ταιριάζουν καθόλου με ζώδια όπως ένας φλογερός Κριός ή ένας εξωστρεφής Ζυγός. Αντίθετα, ένας Καρκίνος φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα με ζώδια της γης, όπως ο Ταύρος και η Παρθένος.

Λέων – Δεν ταιριάζει καθόλου με: Ταύρο και Σκορπιό

Οι Λέοντες είναι ένα φιλόδοξο και παθιασμένο ζώδιο της φωτιάς. Τα άτομα με αυτό το ζώδιο είναι η ψυχή του πάρτι, επομένως ένα movie night, δεν είναι το ιδανικό βράδυ Παρασκευής για έναν Λέοντα. Κάτι που κάνει τους αστρολόγους να θεωρούν ότι οι Ταύροι είναι οι χειρότεροι σύντροφοι για τους Λέοντες. Ο Σκορπιός είναι ένα άλλο ζώδιο που προτιμά να έχει τον έλεγχο και αυτό μπορεί να κάνει τους Λέοντες να αισθάνονται σαν να είναι παγιδευμένοι σε ένα κουτί.

Παρθένος – Δεν ταιριάζει καθόλου με: Τοξότη και Διδύμους

Οι Παρθένοι λατρεύουν να είναι χρήσιμοι και βοηθητικοί, θέλουν ένα συγκεκριμένο σχέδιο και μπορούν να είναι τελειομανείς. Η ανάγκη των Παρθένων να έχουν τον έλεγχο και η αντιπάθεια που τρέφουν για τις αλλαγές, είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους δεν ταιριάζουν καθόλου με τους Τοξότες, καθώς αυτό το ζώδιο της φωτιάς ευδοκιμεί στις αλλαγές και είναι γνωστό ότι είναι παρορμητικό. Η επικριτική φύση της Παρθένου μπορεί επίσης να μετριάσει την ελεύθερη, παιδική φύση τόσο ενός Τοξότη όσο και ενός Διδύμου.

Ζυγός – Δεν ταιριάζει καθόλου με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα που είναι γοητευτικό, συμπονετικό και θέλει να βοηθήσει τους άλλους (μερικές φορές για τους λάθος λόγους). Η ανάγκη για ελευθερία στα ζώδια του αέρα, είναι ο λόγος που κάνει τους Ζυγούς να μην ταιριάζουν καθόλου με τους Καρκίνους. Η επιθυμία των Ζυγών να είναι συνεχώς αρεστοί, μπορεί επίσης να μην κολλήσει με την ευθύτητα και την αμεσότητα των Αιγόκερων.

Σκορπιός – Δεν ταιριάζει καθόλου με: Λέων και Υδροχόο

Οι Σκορπιοί είναι πάντα σε επιφυλακή για μια προδοσία. Σε μια σχέση, ένας Σκορπιός θέλει να γνωρίσει κάποιον πλήρως. Η πίστη είναι απολύτως σημαντική για τους Σκορπιούς, καθιστώντας τους Υδροχόους που αγαπούν την ελευθερία, κακό ταίριασμα. Αυτό το ζώδιο του νερού είναι σε επαφή με τα συναισθήματά του και είναι γνωστό ότι έχει μια πιο απαισιόδοξη άποψη για τη ζωή. Κάτι που μπορεί να ρίξει τη διάθεση στους αισιόδοξους Λέοντες.

Τοξότης – Δεν ταιριάζει καθόλου με: Παρθένους και Ιχθύς

Οι θαυμαστές της Taylor Swift που αναρωτιούνται αν ο Travis Kelce είναι «ο ένας» θα χαρούν να ακούσουν ότι η αστρολογία είναι με το μέρος τους. Η τραγουδίστρια είναι Τοξότης και ο νέος της σύντροφος είναι ένας Ζυγός, συνδυασμός που θεωρείται απόλυτα συμβατός αστρολογικά. Ο Τοξότης κατηγοριοποιείται ως η ζωή του πάρτι, είναι γνωστός για το ότι αλλάζει συχνά ενδιαφέροντα και καριέρα και ζει για την περιπέτεια και την αδρεναλίνη. Η χαρισματική προσωπικότητα του Ζυγού και του Τοξότη και η ομιλητική φύση τους, συνδυάζονται καλά μεταξύ τους.

Ο Τοξότης συνδυάζεται επίσης καλά με τον Υδροχόο επειδή και οι δύο εκτιμούν ο ένας την ατομικότητα και την ελευθερία του άλλου – ο ίδιος ο λόγος που αυτό το ελεύθερο πνεύμα δεν συνδυάζεται καλά με την επιθυμία της Παρθένου να έχει τον έλεγχο. Ο Ιχθύς είναι επίσης ασύμβατος με αυτό το ζώδιο της φωτιάς επειδή η ωμότητα του Τοξότη μπορεί να βλάψει τα συναισθήματα αυτού του ζωδίου του νερού.

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου

Αιγόκερως – Δεν ταιριάζει καθόλου με: Κριό και Ζυγό

Η φιλομαθής, υπεύθυνη, «μαμά» φίλη της παρέας είναι πιθανότατα Αιγόκερως. Αυτό το ζώδιο της γης καθοδηγείται από την επιθυμία του για επιτυχία και επιτεύγματα και σέβεται άτομα που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Η πίστη και η αγάπη του Αιγόκερω για σταθερότητα, δεν είναι ιδιαίτερα συμβατές με έναν Ζυγό. Ο Κριός επίσης είναι από τα ζώδια που ρισκάρουν παντού. Κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου με την κοσμοθεωρία ενός Αιγόκερου.

Υδροχόος – Δεν ταιριάζει καθόλου με: Ταύρο και Σκορπιό

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα οξυδερκές, φιλοσοφημένο και ελεύθερο πνεύμα. Τα άτομα με αυτό το ζώδιο είναι επίσης, συνήθως σιχαίνονται τις δεσμεύσεις και οτιδήποτε μπορεί να τους περιορίσει. Όπου σταθερότητα, ένας Υδροχόος γενικά αισθάνεται άβολα. Κάτι που μπορεί να χτυπήσει στα νεύρα των (πολύ σταθερών) Ταύρων και των Σκορπιών.

Ιχθύες – Δεν ταιριάζει καθόλου με: Διδύμους και Τοξότη

Το τελευταίο ζώδιο στο ημερολόγιο της αστρολογίας είναι ο Ιχθύς, ένα άκρως ρομαντικό και ευαίσθητο ζώδιο του νερού. Τα άτομα με αυτό το ζώδιο ευδοκιμούν σε μια σχέση λόγω της πίστης και της αγάπης τους για τον ρομαντισμό. Ενώ ο Τοξότης και ο Δίδυμος είναι ευμετάβλητα ζώδια όπως οι Ιχθύες που είναι προσαρμοστικοί και ευέλικτοι, δεν είναι συμβατοί με αυτό το ζώδιο του νερού. Η ωμότητα του Τοξότη μπορεί να θεωρηθεί απλή κακία για έναν πιο ευαίσθητο Ιχθύ και η κοινωνικότητα του Διδύμου μπορεί να είναι υπερβολική για τη ντροπαλή προσωπικότητα ενός Ιχθύ.