ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου.

Σήμερα είναι μία από τις πιο απαιτητικές ημέρες του Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια. Η όψη αντίθεσης του Άρη που βρίσκεται στον Σκορπιό με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο ολοκληρώνεται. Αντιπαραθέσεις, πόλωση, πίεση και βία εκφράζει αυτή η όψη, πράγμα που ίσως συναντήσουμε και στην επικαιρότητα.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Σήμερα όλα τα ζώδια χρειάζεται να προσέξουν τη συμπεριφορά τους προς τους άλλους, να αποφύγουν τις επιθέσεις στους άλλους ακόμα κι αν νιώθουν ότι έχουν δίκιο, αλλά και να δείξουν σύνεση στην οδήγηση και τον χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων. Η Σελήνη από τον Ταύρο επίσης προωθεί τις αψιμαχίες. Ιδιαίτερη προοχή πρέπει να δείξουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Εκνευρισμό ίσως σας προκαλέσει κάτι που θα δείτε αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και κυρίως μην βιάζεστε να τα μοιραστείτε πριν βεβαιωθείτε, ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς. Η αντίθεση Άρη – Ουρανού προκαλεί πίεση κι επηρεάζει περισσότερο όλους όσους το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Κριού. Αποφύγετε τις συζητήσεις για τα οικονομικά γιατί δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ:

Σήμερα ίσως νιώθετε έντονη κυκλοθυμία. Από τη μία θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, από την άλλη νιώθετε πίεση σε θέματα προσωπικά ή επαγγελματικά. Περισσότερο επηρεάζεστε όσων το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Ταύρου. Ίσως νιώθετε αδικημένοι σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε κάτι γι’ αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Εκτός από τους γεννημένους από τις 10 μέχρι τις 14 μοίρες του ζωδίου των Διδύμων ή του ωροσκόπους Διδύμους που πιέζονται από θέματα εργασίας ή υγείας, η ημέρα είναι λιγότερο πιεστική για τους υπόλοιπους. Δείξτε προσοχή στην ψυχική σας υγεία και πώς αυτή επηρεάζει τη σωματική σας κατάσταση και μην παρασυρθείτε σε διαμάχες που δεν βγάζουν πουθενά. Αποφύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους ακόμα και στα social media.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Θέματα που αφορούν τους μακροπρόθεσμους στόχους σας σάς απασχολούν αυτές τις μέρες. Σήμερα νιώθετε πίεση ακόμα κι αν δεν εργάζεστε, αφού ενδεχομένως ένα τηλεφώνημα ή ένα email σας βγάζει από την ησυχία σας. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Καρκίνου, αποφύγετε τις συγκρούσεις.

ΛΕΩΝ:

Αν έχετε γεννηθεί από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Λέοντα ή βρίσκεται εκεί ο ωροσκόπος σας, έχετε πιο έντονη την τάση για ένταση με τον σύντροφο, τους στενούς συνεργάτες ή συγγενείς σας. Προσπαθήστε ψύχραιμα να κάνετε διάλογο αλλιώς αποφύγετε τις συναναστροφές. Ίσως νιώθετε κούραση από τις υποχρεώσεις σας οπότε καλό θα ήταν να θέσετε τα όριά σας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Εντάσεις και διαμάχες με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος φέρνει η ημέρα. Μία λάθος λέξη ή κριτική εκ μέρους σας μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις που θα μετανιώσετε. Ίσως θέλετε να βγάλετε κάτι από μέσα σας αλλά η ικανοποίηση θα είναι πρόσκαιρη μπροστά στη ζημιά που ίσως γίνει. Προσοχή στην οδήγηση και το χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων.

ΖΥΓΟΣ:

Το στρες σήμερα μεγεθύνεται μέσα σας ακόμα κι αν δεν υπάρχει προφανής λόγος. Οι ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο θα είναι πολλές και πρέπει να τις χειριστείτε προσεκτικά ειδικά αν αφορούν σε οικονομικά θέματα. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκονται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Ζυγού οι εντάσεις δεν θα αποφευχθούν εύκολα. Αποφύγετε επίσης παρορμητικές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Για όσους το ζώδιο ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Σκορπιού η αντίθεση Άρη – Ουρανού φέρνει κλίμα έντασης στο σπίτι ή στη δουλειά. Μία αντιπαράθεση ίσως προκύψει με ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας. Αν νιώθετε ότι κάποιος συμπεριφέρεται αυταρχικά ή δεν σας ακούει δεν είναι απίθανο να φτάσετε σε ρήξη. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε στην παρορμητικότητά σας κι αν μπορείτε αναβάλετε την κουβέντα για την άλλη εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Εκνευρισμός, επιθετικότητα ή θλίψη ίσως κυριαρχήσουν σήμερα για όσους ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκονται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Τοξότη. Πρέπει να δείξετε προσοχή στην επικοινωνία με τους άλλους γιατί θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Μην επιβαρύνεστε ψυχικά νιώθοντας ότι πρέπει να έχετε τον έλεγχο σε όλα στη δουλειά γιατί αυτό μοιάζει ουτοπικό. Αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα και άνθρωποι δεν αλλάζουν και κάνετε το καλύτερο που μπορείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σήμερα ίσως νιώστε τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων να σας «πνίγουν». Η αντίθεση Άρη – Ουρανού επηρεάζει κυρίως όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 10 ως τις 14 μοίρες του ζωδίου και ίσως φέρει παραπάνω ένταση με αφορμή τα οικονομικά. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να αποφύγετε ειδικά αυτή τη μέρα τέτοιες συζητήσεις. Ίσως πυροδοτηθεί σήμερα και κάποιος ερωτικός καυγάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σας απαιτούν προσοχή σήμερα. Επιδείξτε υπομονή και κατανόηση στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον σας και προσπαθήστε να ελέγξετε τον θυμό σας. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά ακόμα κι αν νιώθετε ότι κάποιος συνεργάτης σας σας καταπιέζει έντονα. Περισσότερο επηρεάζεστε όσων το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Υδροχόου.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η αποφυγή των αντιπαραθέσεων για ιδεολογικούς, θρησκευτικούς και πολιτικούς λόγους είναι το κλειδί για να γλιτώσετε από τον εκνευρισμό. Κάποιος ίσως σας προκαλέσει να εμπλακείτε σε μία τέτοια κουβέντα προσπαθώντας να σας παρασύρει. Μην ενδώσετε γιατί θα χάσετε το χρόνο και την ενέργειά σας χωρίς αποτέλεσμα. Αν έχετε την ανάγκη για κάποιες αλλαγές καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο. Επιπλέον δείξτε προσοχή στην οδήγηση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του
– Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα στις 19/11/2021;
– Δουλεύοντας με τη «σκιά», τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας