ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 17 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στο ζώδιο της έξαρσης της, στον Ταύρο, φέρνοντας μία πρακτική διάσταση στη μέρα, εντείνοντας την επιθυμία μας να ασχοληθούμε με τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, την οικογένεια, την επαφή με τη φύση και τη διασκέδαση.

Η Σελήνη θα σχηματίσει σήμερα τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Με την όψη αυτή μπορεί από τη μια να αισθανόμαστε αισιοδοξία κι από την άλλη μπορεί να νιώθουμε μία επιπλέον ανησυχία, να αντιδρούμε υπερβολικά ή να γίνουμε αλαζονικοί στη συμπεριφορά μας.

Προσοχή στον τρόπο με τον οποίο αντιδρούμε που είναι κι εκείνος που θα διαφοροποιήσει το αποτέλεσμα και θα έχουμε είτε επιτυχία είτε απώλεια. Η μέρα χρειάζεται πειθαρχία, μετριοπάθεια και χαμηλούς τόνους. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά και τις αγορές που κάνετε για να μη χάσετε εκεί το μέτρο.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με περισσότερη αισιοδοξία, και προσφέρεται για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Αποφύγετε τις υπερβολές σε γευστικούς πειρασμούς αλλά και στα έξοδα. Η πειθαρχία είναι το καλύτερο αντίδοτο για τις υπερβολές του τετραγώνου Σελήνης – Αφροδίτης. Η Σελήνη στον Ταύρο ωθεί την προσοχή σας σε θέματα πρακτικά της δουλειάς κι εκεί θα έχετε περισσότερο άγχος. Τα οικονομικά είναι επίσης πηγή άγχους γι’ αυτό όσο γίνεται μην τα επιβαρύνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το στοίχημα για σας σήμερα είναι να απολαύσετε τη μέρα και να μην πιεστείτε κάνοντας πολλά πράγματα. Φροντίστε να μην βάλετε χρονικούς περιορισμούς στον εαυτό σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας όλη τη μέρα συμβάλλοντας στο άγχος. Είναι μια μέρα που μπορεί να προκύψουν εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα ή σε ζητήματα προσωπικά αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο και να σας απογοητεύσουν. Προσοχή στις αγορές που δεν έχετε ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες μέρες οι πιέσεις είναι αναπόφευκτες είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν όμως προσπαθήσετε να τους ευχαριστήσετε όλους, στο τέλος θα είστε εσείς δυσαρεστημένοι. Η πορεία της Σελήνης στον Ταύρο και το τετράγωνο της με την Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει να νιώθετε άτονοι. Μην πιέζεστε περισσότερο απ’ όσο αντέχετε. Αποφύγετε τις υπερβολές στην έκφραση των απόψεων σας και το πείσμα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολυάσχολη μέρα για σας είναι η Τετάρτη. Δεν είναι απίθανο να υπάρχουν απρόοπτα και αλλαγές στο πρόγραμμα ή και γκρίνια στη δουλειά. Τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη είναι πιθανό να δίνετε υποσχέσεις ή να αναλαμβάνετε πράγματα που ο όγκος τους μπορεί να σας προκαλέσει δυσφορία παρακάτω. Προσέξτε να μην κάνετε αγορές βασισμένοι σε χρήματα που θα έχετε και όχι σε αυτά που έχετε ήδη.

ΛΕΩΝ

Με το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας σήμερα, έχετε στο νου σας κυρίως στις οικονομικές σας δοσοληψίες, την αυτοσυγκράτηση και την πειθαρχία. Θα είστε πιο επιρρεπείς σε αγορές απ’ ό,τι συνήθως, οπότε ελέγξτε καλά αν αυτά που θέλετε να πάρετε σας χρειάζονται όντως. Η δουλειά ή οι πρακτικές σας υποχρεώσεις θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας σήμερα με τη Σελήνη στον Ταύρο στον τομέα της καριέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να σας εκνευρίζουν διάφορα, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα, κι ειδικότερα άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή κάποιοι που λειτουργούν υπερβολικά δραματοποιώντας αυτά που τους συμβαίνουν. Προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας και προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στα δικά σας σχέδια, παρά στους άλλους.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου από νωρίς το πρωί σας δίνει μια γερή ώθηση να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες σας για να ευχαριστηθείτε και λίγο χρόνο πιο χαλαροί. Το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης το απόγευμα ίσως φέρει εκνευρισμό για οικονομικά θέματα με τους συνεργάτες σας. Μην πιάνεστε από μια λέξη ή μια κίνηση και το αναγάγετε σε μείζον θέμα. Επίσης μην κάνετε ανούσια και υπερβολικά έξοδα και αποφύγετε διαφωνίες που στηρίζονται σε υποκειμενικές απόψεις και σε διαφορές αισθητικής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα με τη Σελήνη στον Ταύρο απαιτεί να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στις επαφές σας με φίλους και συνεργάτες, χωρίς να θεωρείτε δεδομένα κάποια πράγματα και να υιοθετείτε μία προκλητική στάση απέναντί τους. Φανείτε μετριοπαθείς σε οικονομικά θέματα, καθώς η όψη αυτή τείνει σε υπερβολές και επιπόλαιες κρίσεις. Η Τετάρτη εστιάζει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών, στις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από τον Ταύρο με την Αφροδίτη στον Λέοντα ωθεί τη σκέψη σας στα μελλοντικά σας σχέδια, και σας «καλεί» να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε το παρακάτω της ζωής σας, είτε αφορά δουλειά είτε σπουδές, αλλά σιγά-σιγά και χωρίς επιπόλαιες κινήσεις. Είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας και σε νοητικό επίπεδο και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εξισορροπήσετε τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά και στην οικογένεια. Προσοχή στις διατροφικές υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο κι αν νιώθετε ότι κάτι που σας προτείνουν φαίνεται φανταστική ιδέα καλό θα είναι να είστε κάπως πιο μετριοπαθείς στις αντιδράσεις σας, καθώς σήμερα η υπερβολή πλανάται στον αέρα. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια σημαντική συμφωνία ή συμβόλαιο. Πάρτε τον χρόνο σας όπως πρέπει και μην πιέζεστε. Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε σε κάποια δραστηριότητα. Προσπαθήστε να πειθαρχήσετε στο πρόγραμμα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τελευταία μπορεί να ψάχνεστε περισσότερο με τα θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Ίσως θέλετε να συζητήσετε για μια αύξηση, αλλά σήμερα μάλλον δεν είναι η κατάλληλη μέρα για κάτι τέτοιο. Μπορείτε να ξαναδείτε το οικονομικό σκέλος μίας συμφωνίας, αλλά χωρίς υπερβολές και με τρόπο. Προσέξτε θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και τις υποχρεώσεις σας εκεί. Τις απογευματινές ώρες, που σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα, προσέξτε τους υψηλούς τόνους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο στον τομέα της επικοινωνίας προσφέρεται και για να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα ή την εβδομάδα σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και απαιτητικά να τα βάλετε μέχρι τις 20/8 και μην αφήσετε σημαντικές συζητήσεις για μετά. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σας δίνει ευκαιρίες να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Δεν χρειάζεται συστολή αλλά ούτε και υπερβολή.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 18/08/2022;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/08/2022 – 21/08/2022

Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από τις 04/08/2022 έως τις 25/08/2022 από την Παρθένο