ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 17 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, η Σελήνη στους Ιχθύς χαλαρώνει την ατμόσφαιρα και ευνοεί τις ουσιαστικές επαφές. Αυτό μας κάνει πιο δεκτικούς αλλά και συμπονετικούς με τους ανθρώπους γύρω μας. Μπορεί, επίσης, να αυξήσει τις τάσεις φυγής, ανοίγοντας μας την επιθυμία για βόλτες στην πιο κοντινή παραλία και εκδρομές.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας περισσότερο. Γι’ αυτό ξεκουραστείτε.  Είναι καλή ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα της εβδομάδας που έρχεται.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στη δίνη όμως των υποχρεώσεων την Κυριακή μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε και λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς να έχετε καταρτίσει ένα αυστηρό πρόγραμμα για τη μέρα. Φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις φίλων για δραστηριότητες ή καλέστε σπίτι σας τους κολλητούς σας για να περάσετε χρόνο μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Αν δεν νιώθετε σιγουριά για το τι να κάνετε, μην να πιεστείτε. Μια κουβέντα με κάποιον συνεργάτη μπορεί να σας βοηθήσει και να σας δώσει κάποια ιδέα για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Ωραίο το απόγευμα της Κυριακής αν θέλετε να κανονίσετε μια έξοδο.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς τους καρκίνους και η Κυριακή κινείται στους ίδιους ευχάριστους τόνους που κινήθηκε και το Σάββατο. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για ξεκούραση και χαλαρές επαφές με φίλους.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που σας έχουν λείψει. Ίσως να σας παροτρύνει να κάνετε και μια δύσκολη συζήτηση που μπορεί να αποφεύγατε. Ή να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι η τέλεια ημέρα για εξόδους με φίλους που έχετε καιρό να τα πείτε. Γενικά, η μέρα ευνοεί το να ασχοληθείτε με τις επαφές σας με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Κάποια κοινωνική εκδήλωση που πιθανώς «βαριέστε» να πάτε ίσως να είναι καλύτερη απ’ όσο περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε να ηρεμήσετε σήμερα και να μην χαλάσετε την ενέργειά σας σε μικρά ενοχλητικά πράγματα. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με θέματα της υγείας, της διατροφής και της καθημερινότητάς σας. Αν σκέφτεστε τις προοπτικές μιας αλλαγής στη δουλειά σας, δεν χρειάζεται να βιαστείτε και να αποφασίσετε τώρα. Το απόγευμα ίσως να έχετε και μια θετική είδηση που αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την ίδια ευχάριστη διάθεση που κινήθηκε το Σάββατο, κινείται και η Κυριακή. Σήμερα, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε αλλά και να διασκεδάσετε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, έχετε ανάμεικτα συναισθήματα μιας και φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν τα προσωπικά σας. Μπορεί να έχετε μια μυστική συζήτηση για κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Κατά τα άλλα, σήμερα δώστε έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια και πιθανώς κάποιες υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να παραλείψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα είναι πολύ πιο χαλαρή ως μέρα από την προηγούμενη. Και ευνοεί στο να ξεκουραστείτε κι εσείς κάνοντας μια βόλτα στην πιο κοντινή παραλία με τη παρέα των αγαπημένων σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Κυριακή σας καλεί να διασκεδάσετε περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει χαρά και να πετάξετε από πάνω σας το στρες της εβδομάδας που σας ταλαιπώρησε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, αν και έχετε με διάφορα να ασχοληθείτε, προσπαθήστε να κερδίσετε λίγο χρόνο για ξεκούραση. Αυτό θα σας βοηθήσει, καθώς από την επόμενη εβδομάδα έρχονται πιο απαιτητικές μέρες και χρειάζεστε ενέργεια.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ποιοι θα έχουν επιτυχία σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επανασυνδέσεις με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στις 16/07/2022;