ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/06

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 17 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Με εξωστρέφεια ξεκινά η Παρασκευή που χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη πλανητική αρμονία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και από εκεί σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Δία. Οι όψεις αυτές ενισχύουν την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδουν γοητεία στο λόγο μας και βοηθούν να ισχυροποιηθούν οι σχέσεις μας.

Η Παρασκευή είναι εξαιρετικά θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Είμαστε ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε και στον τρόπο που τα διεκδικούμε. Η μέρα επίσης ευνοεί και τους έρωτες.

ΚΡΙΟΣ

Μόνο θετικές μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας αλλά και τους στόχους που έχετε, οι όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον Δία. Η μέρα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν και θα είναι δεκτικοί, τότε διαλέξτε τη σημερινή ή την αυριανή μέρα για να την κάνετε. Εξαιρετική μέρα και για την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Εστιασμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σάς θέλει η Παρασκευή. Είναι η κατάλληλη μέρα να δείτε ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε στον επαγγελματικό τομέα για να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα. Μην αφήνετε την προσοχή σας να διασπαστεί σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ίσως σήμερα προκύψει μια αναπάντεχη οικονομική ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε μια πολυάσχολη αλλά και παραγωγική μέρα με έμφαση στις επαφές ή και τις μετακινήσεις. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε την πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Αν είστε μόνες-οι κάποια από αυτές μπορεί να εξελιχθεί και σε ερωτικό ενδιαφέρον. Παράλληλα είναι μία εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε να μην βιάζεστε σήμερα να κρίνεται καταστάσεις από αυτό που φαίνεται. Η διαίσθησή σας ίσως λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας σήμερα και δεν πρέπει να την υποτιμήσετε. Ίσως σήμερα νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση για την καριέρα σας. Πιθανώς να μην χρειάζεται καν να κάνετε μια κίνηση εσείς γι’ αυτό.

ΛΕΩΝ

Μια σημαντική συνεργασία ή μια σημαντική προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει σήμερα περισσότερο. Ίσως σας δημιουργεί μία αίσθηση βάρους ή σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις για το αν θέλετε αυτή τη σχέση στη ζωή σας. Μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις αυτή την εβδομάδα. Σιγουρευτείτε για τις επιθυμίες σας. Ίσως μια κουβέντα με ένα φίλο που ίσως έχετε καιρό να μιλήσετε να σας βοηθήσει και να σας φτιάξει τα κέφια.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως σήμερα ψάχνετε την τελειότητα στα επαγγελματικά σας ή είστε πιο αυστηροί με τον εαυτό σας και τους άλλους. Αυτό σας κάνει να χάσετε περισσότερο χρόνο κοιτώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια και δεν βγάζει πάντα σε καλό. Μια ευχάριστη εξέλιξη ή μια ανταμοιβή για τη δουλειά σας μπορεί να έρθει σήμερα, ενώ δεν είναι απίθανο να έχετε μια καλή εξέλιξη και σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα είναι ιδιαίτερα θετική καθώς δημιουργείται εξαιρετικό κλίμα στις σχέσεις σας σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων ή την έγκρισή τους αν αφορά κάτι επαγγελματικό η σημερινή μέρα είναι ιδανική. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το βράδυ για να χαλαρώσετε με το σύντροφο σας ή να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετές απαιτήσεις και κούραση περιλαμβάνει η Παρασκευή αλλά οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον Δία θα σας βοηθήσουν να βγάλετε πέρα τις υποχρεώσεις σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τα όρια σας ακόμη και μέσα στην οικογένειά σας. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο από το χώρο εργασίας αν είστε μόνες μόνοι ή να προκύψει μία ενθαρρυντική οικονομική είδηση.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα δίνει έμφαση στην επικοινωνία κι ίσως περιλαμβάνει μία σοβαρή συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου. Αν κάνετε μια δουλειά που βασίζεται στην επικοινωνία έχετε την ευκαιρία για μεγαλύτερη πρόοδο κι επιτυχία. Δεν είναι απίθανο να συζητάτε για μια νέα συνεργασία ή να την επισημοποιείτε κιόλας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σας στρέφεται στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας συνεργασίας. Προσοχή στα έξοδα σας γιατί μπορεί να σας πιάσει να κάνετε αγορές που θα μπορούσατε να αποφύγετε. Είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά. Δεν αποκλείεται να ακούσετε ένα θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Παρασκευή είναι ιδιαίτερα απαιτητική μέρα ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και σας εμπιστεύονται και περισσότερο στο χώρο εργασίας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις σημερινές θετικές όψεις είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο γιατί εύκολα θα σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας είτε και στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι μπορεί να νιώθετε με τη Σελήνη στον Υδροχόο, είτε στο σπίτι ή σε μια κατάσταση και δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση να μοιραστείτε το πως νιώθετε με άλλους. Όμως καλύτερα να μην το κάνετε αυτό αφού δε βοηθά και την ψυχολογία σας. Μιλήστε με ένα έμπιστο φίλο-η, με το σύντροφό σας. Μπορεί να νιώθετε και περισσότερη κόπωση. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον Δία πάντως φαίνεται ότι μπορεί να φέρουν ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Αφροδίτη στον Ταύρο 28/05/2022 – 23/06/2022: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά;

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 18/06/2022. Σε ποιους φέρνει περιορισμούς και εμπόδια;