ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 17 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα έχουμε το ευεργετικό εξάγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Ουρανό που κάνει κατάλληλη την Πέμπτη για να συζητήσουμε νέες ιδέες, να είμαστε πιο επινοητικοί, να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και γιατί όχι να προχωρήσουμε σε μια αγορά ίσως εξοπλισμού ή ηλεκτρονικών μέσων, για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας. Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα την πορεία της στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου, το ζώδιο που θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί η Πανσέληνος του Μαρτίου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής, δημιουργεί θετική όψη εξαγώνου με τον Ουρανό μια υπέροχη όψη που μπορεί να σας εμπνεύσει και να έχετε πολύ καλές ιδέες. Είναι η κατάλληλη μέρα για να εστιάσετε σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, να δείτε πως θα ανανεώσετε τις μεθόδους, τον εξοπλισμό ή τον τρόπο που το προωθείτε. Ακόμη στρέφει την προσοχή σας και στις προοπτικές των οικονομικών επιτρέποντας σας να βρείτε ίσως κάποιες λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια εξαιρετική ή πρωτότυπη ιδέα και να σκεφτείτε με ένα διαφορετικό τρόπο πως θα λυθεί ένα πρόβλημα. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να ενδιαφερθείτε για μια αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ένα νέο κινητό, ένας υπολογιστής κτλ) ή μπορεί ένας συνεργάτης ή φίλος να έχει μια δική του ιδέα που θα σας διευκολύνει στην δουλειά σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται επίσης και για ελέγχους στην υγεία ή εξετάσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που επηρεάζει την σημερινή μέρα, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια νέα ιδέα που εφαρμόζοντας την στην δουλειά θα αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της εργασίας σας. Από την άλλη μπορεί να προκύψει μια θετική οικονομική πρόταση ή να πάρετε χρήματα που δεν τα περιμένατε. Αν χρειάζεται να κάνετε μια κουβέντα με κάποιο ανώτερο, προϊστάμενο ή καλό σας πελάτη οι απογευματινές ώρες προσφέρονται.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα έχουμε ωραία συγκυρία καθώς ο Ερμής συναντά σε όψη εξαγώνου τον πολυμήχανο Ουρανό. Η κρίση σας θα λειτουργεί άψογα σήμερα ενώ μπορεί να έχετε μια φοβερή ιδέα στη δουλειά και να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Από την άλλη είναι μια καλή ημέρα για να διερευνήσετε θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, μετεκπαίδευση ή αν συνεργάζεστε με ξένους να βρείτε τρόπους καλύτερης επικοινωνίας ή να οργανώσετε ένα ταξίδι.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Σήμερα έχουμε μια θετική όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό. Με την επιρροή του, μπορεί να έχετε μια πολύ καλή ιδέα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να έχει κάποιο άλλο πρόσωπο από το περιβάλλον σας μια πρόταση να σας κάνει που θα σας λύσει τα χέρια, κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Η όψη είναι βοηθητική και για θέματα που αφορούν στην υγεία και την φυσική σας κατάσταση ή σε θέματα δουλειάς. Το απόγευμα προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές, συσκέψεις, μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από το απόγευμα κι έπειτα η κατάσταση εξομαλύνεται ενώ το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, μπορεί να βοηθήσει να βρείτε ενεργή συμπαράσταση από συνεργάτες και φίλους. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα οι συνεργάτες σας θα είναι πιο πρόθυμοι να την ακούσουν και να την ασπαστούν. Μπορεί όμως κι εκείνοι να έχουν μια ιδέα που μπορεί να σας συναρπάσει και να εξελίξει τους στόχους σας. Πιο θετικό και για τις συναντήσεις και τις επαφές σας το αποψινό βράδυ ενώ ο παράγοντας σύμπτωση ή τύχη θα παίξει σπουδαίο ρόλο.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού είναι μια εξαιρετικά βοηθητική όψη σε θέματα δουλειάς ή υγείας. Μπορεί να μάθετε ξαφνικά για μια αλλαγή που θα σας ευνοήσει στον εργασιακό σας χώρο ή μπορεί εσείς οι ίδιοι να αποφασίσετε να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Η μέρα προσφέρεται και για να κάνετε ένα διεξοδικό έλεγχο σε θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή και μια έμπνευση της στιγμής για ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό σας σχέδιο. Ακόμη μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε θέματα που αφορούν σε μια προσωπική σχέση, σε ένα έρωτα ή ακόμη αν είστε γονείς σε θέματα που αφορούν σε κάποιο σας παιδί. Αν είστε νεότεροι σε ηλικία και ψάχνετε θέματα σπουδών μπορεί να έχετε μια πολύ θετική απάντηση από κάποια σχολή ή Πανεπιστήμιο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο Ερμή- Ουρανού, είναι αρκετά βοηθητικό σε δύο τομείς στα οικονομικά και τα επαγγελματικά και τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί με κάποιο τρόπο αυτοί οι δυο τομείς να συνδέονται. Δηλαδή να υπάρχει μια οικονομική βοήθεια από την οικογένεια σας ή να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας και να προκύψει ένα καλό έσοδο. Από την άλλη ίσως ψάξετε τώρα μια λύση ή μια καλή ιδέα για να εκμεταλλευτείτε ένα ταλέντο σας και να βγάλετε χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το αρμονικό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ανοίγει τους ορίζοντες σας και δημιουργεί προϋποθέσεις για να βρείτε λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με συνεργασίες, σπουδές, ταξίδια. Μπορεί να σας προταθεί μια καινούρια συνεργασία ή να κάνετε ξαφνικά μια νέα γνωριμία που ίσως παίξει ρόλο και στην επαγγελματική σας ζωή. Από την άλλη μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας κάνει κλικ ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, θα μπορέσετε πιο εύκολα να βρείτε μια καλή λύση ίσως και πρωτότυπη, προκειμένου να δώσετε τέλος σε μια αγωνία για ένα πρακτικό ζήτημα είτε αναφέρεται στα οικονομικά είτε στην δουλειά. Για κάποιους μπορεί να έρθει και μια απρόβλεπτα καλή είδηση για ένα οικονομικό ζήτημα. Αν ψάχνετε με τους συνεργάτες σας εκείνη την καταπληκτική ιδέα που θα ανανεώσει δημιουργικά ένα σας σχέδιο κανονίστε μια σύσκεψη σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ουρανό στον Ταύρο που ολοκληρώνεται σήμερα θα σας διευκολύνει αρκετά σε νοητικό επίπεδο. Αν ψάχνατε μια δημιουργική ιδέα ή αν σας είχε ζητηθεί στην δουλειά σας να προτείνετε κάτι πρωτότυπο φαίνεται ότι σήμερα μπορεί να έχετε έμπνευση και να σκεφτείτε κάτι που θα εντυπωσιάσει ανωτέρους, συνεργάτες ή πελάτες. Εκμεταλλευτείτε πλήρως μια τέτοια μέρα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Ερμής στους Ιχθύς 2022: Ισορροπώντας ανάμεσα σε ψευδείς ειδήσεις κι ελπίδες