ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στην Παρθένο: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Pexels

Ξέρουμε ότι αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι συνηθισμένη, γιατί σηματοδοτείται από πανσέληνο. Στις 18 Μαρτίου, συγκεκριμένα πραγματοποιείται πανσέληνος στη λογική, διανοητική και αναλυτική Παρθένο.

Η πανσέληνος των «σκουληκιών», όπως είθισται να ονομάζεται το ολόγιομο φεγγάρι του Μαρτίου, πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 18 Μαρτίου 2022 και μας πιέζει να βρούμε την ισορροπία στη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα.

Η Παρθένος λατρεύει τις λεπτομέρειες, να σκιαγραφεί βαθύτερες αλήθειες και να κάνει σχέδια. Καθώς η λογική ενέργεια αυτού του ζωδίου της γης αντιτίθεται στη συναισθηματική ενέργεια του Ήλιου στους Ιχθύες, μας ενθαρρύνει να δούμε τα πράγματα όπως είναι χωρίς να χάνουμε την πίστη μας σε αυτό που θα μπορούσε να είναι. Το κλειδί είναι η ισορροπία  ανάμεσα στη ρεαλιστική και στην ιδεαλιστική πλευρά μας. Χρειάζεται κοινή λογική για να βελτιώσουμε τα πράγματα, αλλά χρειάζεται επίσης πίστη για να πιστέψουμε ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

Πανσέληνος στην Παρθένο: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο Pexels

Η εποχή του Κριού ξεκινά στις 20 Μαρτίου, ανοίγοντας το δρόμο για αυτό που είναι γνωστό ως «αστρολογική νέα χρονιά». Στην αστρολογία, το νέο έτος ξεκινά πάντα από τη στιγμή που ο ήλιος μπαίνει στον Κριό, όταν ο πάγος του χειμώνα δίνει τη θέση του στα μπουμπούκια της άνοιξης, την στιγμή που λαμβάνει χώρα η εαρινή ισημερία. Όταν ο φυσικός κόσμος ξαναζωντανεύει, ξαναζωντανεύεις και εσύ. Άφησε την εποχή του Κριού να αναδείξει τις άπειρες δυνατότητές σου.

Να γιατί τα παρακάτω ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο αυτή την εβδομάδα:

Πανσέληνος στην Παρθένο: Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα αισθάνεσαι ότι μοιράζεσαι στα δύο.  Η Πανσέληνος σου ζητά να αποστασιοποιηθείς λίγο από τις καταστάσεις και με νηφαλιότητα να δεις πού βαδίζεις από εδώ και πέρα. Με το θυμικό και υπό πίεση δεν βγαίνουν σωστά συμπεράσματα. Πάρε μια βαθιά ανάσα και θέσε τα όρια σου, τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένεια. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις και κρυμμένα μυστικά και λάθη του παρελθόντος. Θα κληθείς να βρεις λύσεις και να πάρεις αποφάσεις για τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Πάντως, η περίοδος της Πανσελήνου ενδείκνυται για να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει και δεν σε ικανοποιεί, να κάνεις ανακαίνιση ή μετακόμιση.

Παρθένος: Αγκαλιάζετε τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και την αποδοχή του εαυτού σας

Αυτή την εβδομάδα, φτάνεις σε ένα ορόσημο στη ζωή σας. Αυτό το ορόσημο θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη, σαρωτική αλλαγή σε όλη σου τη ζωή ή μια απλή στιγμή που επιβεβαιώνει ότι βρίσκεσαι (ή όχι) στο σωστό δρόμο. Καθώς μια πανσέληνος στην Παρθένο ανατέλλει στον ουρανό, θα φέρει μια αποκάλυψη στην επιφάνεια που σου επιτρέπει να δεις ένα μέρος του εαυτού σου με νέο φως. Και όσο περισσότερο καταλαβαίνεις τον εαυτό σου, τόσο περισσότερο θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τις σχέσεις σου και τι χρειάζεσαι από αυτές.

Τοξότης

Η Πανσέληνος έρχεται με εκπλήξεις και αλλαγές στον τομέα της καριέρας. Καλείσαι να ξεκαθαρίσεις πρώτα μέσα σου και έπειτα στους άλλους, ποιες είναι οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σου. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα περιπλέκει τα πράγματα και ίσως δεν έχεις την ακριβή εικόνα των πράγματων μπροστά σου. Το φεγγάρι θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και τις φιλοδοξίες σου και ίσως σου φέρει και κάποιες ευκαιρίες ανέλιξης. Αν κάτι μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει, διότι ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Επίσης, το φεγγάρι μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή να προκύψουν κάποια θέματα στη δουλειά που να σε προβληματίσουν και να θέλεις να κάνεις αλλαγές. Προσοχή και σε θέματα υγείας και σχέσεων.

Πανσέληνος στην Παρθένο: Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο – Ιχθύες:

Έχεις αγκαλιάσει μια έκρηξη αυτοπεποίθησης και αποδοχής του εαυτού σου που επαναπροσδιορίζει την ατομικότητά σου. Από τότε που ξεκίνησε η σεζόν των Ιχθύων, οδηγείς το ένα κύμα αυτο-ανακάλυψης μετά το άλλο. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, ανακαλύπτεις ακόμη περισσότερα για τις σχέσεις σου και για το πού βρίσκονται. Κάνε πράγματα που σε φέρνουν πιο κοντά με αυτούς που αγαπάς και είναι ανοιχτοί στο να δημιουργήσεις νέες σχέσεις. Αξιοποιείς μια νοοτροπία αγάπης και αφθονίας και προσελκύει ακόμα περισσότερο.