ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Pexels

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που περίμενες. Η εποχή των Ιχθύων έφτασε και αυτό το ζώδιο του νερού χαρίζει τόσα πολλά δώρα. Και, αν είσαι ένα από τα παρακάτω 3 ζώδια τότε έχεις πολύ περισσότερους λόγους να γιορτάσεις. Στην πραγματικότητα, αγκαλιάζεις μια μορφή αγάπης που είναι πιο βαθιά από ό,τι είχες φανταστεί ποτέ.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο καλύτερος μήνας Pexels

Η ερωτική και η κοινωνική σου ζωή λαμβάνουν επίσης μια αναζωογονητική ώθηση αυτόν τον μήνα. Στις 6 Μαρτίου, η ρομαντική Αφροδίτη και ο παθιασμένος Άρης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον παρατηρητικό και εκκεντρικό Υδροχόο, προκαλώντας κύμα ηλεκτρισμού στις σχέσεις σου. Άφησε το να σου υπενθυμίσει όλους τους λόγους για τους οποίου αγαπάς τους ανθρώπους της ζωής σου. Στις 28 Μαρτίου, μπορεί να συναντήσεις συγκρούσεις καθώς η Αφροδίτη χτυπά τον Κρόνο που επικρίνει. Ωστόσο, αν μπορείς να ξεπεράσεις τις διαφορές, οι ρωγμές στις σχέση σου θα σφραγιστούν με τον πιο ισχυρό τρόπο.

Τα ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο καλύτερος μήνας – Κριός:

Καθώς ξεκινά ο μήνας, ο ήλιος θα βρίσκεται στον ήσυχο και ενδοσκοπικό 12ο οίκο σου, ενθαρρύνοντάς σε να αγκαλιάσεις τη θεραπεία καθώς προετοιμάζεσαι για τις απαιτήσεις της εποχής του Κριού. Προτού μπορέσεις να αγκαλιάσεις πραγματικά την επιστροφή του Ήλιου στο ζώδιό σου, πρέπει να ταξιδέψεις στον εσωτερικό σου κόσμο και να αγκαλιάσεις τα συναισθήματα σου. Άφησε τον εαυτό σου να νιώσει ό,τι θέλει να νιώσει. Αγκάλιασε την αγάπη και τη διαύγεια που αναζητούσες, γιατί όλα αυτά σε οδηγούν στην ανάπτυξη.

Υδροχόος: Νιώθετε έμπνευση, αγάπη και γοητεία με τη ζωή

Η εποχή του Υδροχόου μπορεί να έχει περάσει προ πολλού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πάρτι τελείωσε. Μάλιστα, αυτόν τον μήνα, μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα ακόμα καλύτερο μέρος από ό,τι πριν. Καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης συναντώνται στον Υδροχόο ακριβώς στις 0 μοίρες, είναι ξεκάθαρο ότι σε αγαπούν. Τον Μάρτιο, νιώθεις ενθουσιασμένη για τον εαυτό σου και έτοιμη να εκπέμψεις την αυτοπεποίθηση που ταιριάζει στις πραγματικές σου δυνατότητες. Όσο περισσότερο μαθαίνεις πώς να εκφράζεσαι, τόσο περισσότερο οι άλλοι θα καταλαβαίνουν πώς να σε αγαπούν. Όταν μοιράζεσαι τα μυστικά σου, παύουν να είναι μυστικά και αρχίζουν να γίνονται η αλήθεια. Μοιράσου την αλήθεια σου, ακόμα κι όταν πονάει.

Τα ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο καλύτερος μήνας – Ιχθύες:

Ο Μάρτιος ξεκινά με τον Ήλιο στους Ιχθύες, να σε βυθίζει πλήρως στον δικό σου ιδιωτικό, ονειρικό κόσμο. Κατά τη διάρκεια των γενεθλίων σου, επανασυνδέεσαι με την πνευματικότητά, τη δημιουργικότητά και την αίσθηση του εαυτού σου. Καθώς γιορτάζεις τα δυνατά σου σημεία, μαθαίνεις επίσης πώς να εκτιμάς τις αδυναμίες σου. Γιατί και οι ατέλειες σου, σε κάνουν επίσης όμορφη. Άφησε τις επόμενες εβδομάδες να επικεντρωθούν στην εξέλιξη του εαυτού σου, γιατί δεν είσαι το ίδιο άτομο που ήσουν πέρυσι. Τώρα, είσαι πιο πολύ «εσύ» από ποτέ.