ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 16 Νοεμβρίου.

Όλα τα ζώδια σήμερα θα νιώσουν περισσότερο ή λιγότερο την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου – Πλούτωνα που μας κάνει να νιώθουμε πιεστικά την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας. Να θέλουμε να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε δεν μας αρέσει και δεν επιθυμούμε, όμως καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή την στιγμή τελικά, όλο αυτό δημιουργεί θυμό και ατμόσφαιρα έντασης.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Οι απογευματινές ώρες δεν προσφέρονται για σοβαρές αποφάσεις και ενέργειες καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Καλύτερα να ξεκουραστούμε και να ασχοληθούμε με ό,τι μας χαλαρώνει και μας δίνει χαρά.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Πιθανώς με τις σημερινές Πλουτώνιες όψεις να νιώθετε ότι ένα άτομο παίζει λίγο με το νευρικό σας σύστημα ή προσπαθεί να ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση σας. Όμως από την άλλη ίσως εσείς οι ίδιοι νιώθετε έτσι γιατί μπορεί να παρεξηγήσατε κάτι που σας είπε ή πήρατε πολύ προσωπικά μια κριτική. Το καλύτερο φυσικά που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διαλευκάνετε την κατάσταση μιλώντας.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η τάση σας θα είναι να είστε πιο υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Παρόλα αυτά οι όψεις της Σελήνης και του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σας κάνουν ιδιαίτερα ισχυρογνώμονες στις απόψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Είστε από τα ζώδια που σήμερα με τις Πλουτώνιες όψεις του Ήλιου και της Σελήνης ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Ή μπορεί να βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στην δουλειά ή να νοιώθετε άγχος για το μέλλον των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η ιδιαίτερα έντονη Σελήνη στον Κριό σε συνδυασμό με τις Πλουτώνιες όψεις της μέρας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι στις σχέσεις σας
τόσο προσωπικές όσο κι επαγγελματικές. Άλλοι σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ένταση απέναντι στο σύντροφο σας ή αν είστε μόνοι-ες να έχετε εμμονές με κάποιο-α πρώην.

ΛΕΩΝ:

Η μέρα έχει ένα χαρακτήρα πιο βαρύ εξαιτίας και της όψης του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Πλούτωνα. Ίσως νιώθετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη να αλλάξετε τα πράγματα στην δουλειά ή στον τρόπο που δουλεύετε, αλλά πιθανώς τα οικονομικά θέματα να μπαίνουν στην μέση και να σας σταματούν προς το παρόν τουλάχιστον.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ακόμη κι εσείς, που είστε από τα ζώδια που βασίζεστε κυρίως στον εαυτό σας για να πάρετε αποφάσεις, σήμερα χρειάζεστε λίγη ενθάρρυνση ή καθοδήγηση από κάποιο άτομο του κύκλου σας που εμπιστεύεστε την γνώμη του. Οι όψεις της Σελήνης και του Ήλιου με τον Πλούτωνα παραπέμπουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία..

ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα σας καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση «προτεραιότητες». Η κυκλοθυμία σας, θα είναι ορατή σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα νιώθετε μεγαλύτερη πίεση, ενώ θα έχετε την τάση να βιώνετε πιο έντονα και τα συναισθήματα σας, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα και το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει κάπως πιεστικούς απέναντι στους συνεργάτες σας. Ή να κατηγορηθείτε από εκείνους ότι γίνεστε δογματικοί ή ότι ξεπερνάτε κάποια όρια. Σε κάθε περίπτωση, είστε από τα ζώδια για τα οποία είναι μια αρκετά κουραστική μέρα σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα αλλά και το εξάγωνο του Ήλιου με τον πλανήτη της μεταμόρφωσης μπορεί να φέρουν εντάσεις ενδεχομένως και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας. Ή μπορεί η έλλειψη πόρων προκειμένου να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλετε να δημιουργεί κατήφεια. Ειδικά όταν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε όπως θα θέλατε και στις ανάγκες των αγαπημένων σας ή των παιδιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση καθώς έχουμε δυο όψεις που σχηματίζονται με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Η πρώτη αφορά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Η δεύτερη το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Ίσως αυτή η ένταση να σας κάνει να έχετε μια αλλαγή στο συναίσθημα σας σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Είστε από τα ζώδια για τα οποία είναι αρκετά απαιτητική η μέρα σήμερα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο ειδικά τις απογευματινές ώρες να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νοιώθετε ασφαλείς, μακριά από πολλές κοινωνικότητες. Θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένεια σας, μπορεί να επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε μια πρακτική λύση.

ΙΧΘΥΕΣ:

Από τις θετικές σχετικά μέρες της εβδομάδας, μολονότι όχι τόσο ξεκούραστες, η σημερινή μέρα για σας. Σήμερα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό προς τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτό μπορεί να σας οδηγεί σε υπεραναλύσεις ή προβολές στους άλλους και να είστε πιο νευρικοί και καχύποπτοι με ό,τι σας λένε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του
– Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα στις 19/11/2021;
– Δουλεύοντας με τη «σκιά», τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας