ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 16 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Ήλιος συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα κι έτσι η πραγματικότητα με τη φαντασία μπορεί να διαχωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή σήμερα και πολλές φορές να μπερδεύονται και μεταξύ τους.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεται να είναι κάπως πιο προσεκτικοί τη σημερινή μέρα και να αποφύγουν τις εξιδανικεύσεις και το ρίσκο.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να πάτε με ένα ρυθμό που δεν σας ζορίζει ειδικά τώρα που είμαστε κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Ήλιου – Ποσειδώνα που σας στρεσάρει περισσότερο. Τουλάχιστον σήμερα θα μπορέσετε να βρείτε μια άκρη στις σχέσεις με συνεργάτες και να έχετε καλύτερη συνεννόηση στα επαγγελματικά αφού παράλληλα σχηματίζεται και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως τις τελευταίες μέρες έχετε υπεραναλύσει στο μυαλό σας μια κατάσταση ή μπορεί να έχετε επηρεαστεί από άλλους στο περιβάλλον σας και το έχετε κάνει βουνό. Καιρός λοιπόν να πάρετε μια πιο άμεση προσέγγιση στο όποιο ζήτημα σας απασχολεί και φυσικά να το εξηγήσετε όσο πιο απλά γίνεται και στους άλλους γιατί μπορεί να είναι βοηθητικοί. Η Πέμπτη συγκαταλέγεται στις σχετικά καλές μέρες της εβδομάδας που μπορείτε πιο εύκολα να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε μέσα στην μέρα να διαχωρίσετε λίγο τη δουλειά και το χρόνο που διαθέτετε στον εαυτό σας ή την οικογένεια σας ακόμη κι αν δουλεύετε από το χώρο του σπιτιού. Διανύετε μια περίοδο με περισσότερη πίεση, κούραση, απαιτήσεις και ευθύνες μέχρι σχεδόν το τέλος του μήνα. Θα πρέπει λοιπόν να κάνετε όση οικονομία δυνάμεων μπορείτε προκειμένου να μην καταβληθεί ο οργανισμός σας και να αντέχετε την πληθώρα υποχρεώσεων.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας σε θέματα δουλειάς προσπαθήστε όμως να μην διασπείρετε σε πολλά και ετερόκλητα θέματα την προσοχή και την ενέργεια σας για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όσο πιο συγκεντρωμένοι είστε στους στόχους σας τόσο πιο εύκολα θα τους επιτύχετε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι μια θετική μέρα να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα μυστικά αλλά και τα σχέδια σας αυτό το διάστημα και να μην αποκαλύπτετε πληροφορίες που δεν πρέπει στους άλλους γιατί δεν ξέρετε πως μπορεί να αλλοιώνονται και στην πορεία να παίζεται χαλασμένο τηλέφωνο.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να εξακολουθήσετε να είστε κάπως μετριοπαθείς στις εκδηλώσεις και τις δηλώσεις σας. Ούτε υπέρ το δέον ενθουσιώδεις κι επιπόλαιοι, ούτε από την άλλη πλευρά απαισιόδοξοι και με έλλειψη πίστης στον εαυτό σας. Ακόμη είναι σημαντικό αυτή την περίοδο που θα είναι απαιτητική για σας μέχρι τις αρχές Ιουλίου να επηρεάζεστε από ανθρώπους που δεν θέλουν απλά να σας είναι αρεστοί, αλλά έχουν καθαρό μυαλό και μπορεί να σας συμβουλέψουν σωστά.

ΖΥΓΟΣ

Η Πέμπτη είναι από αυτές τις μέρες που κινείστε στο παρασκήνιο ή που η δράση σας εμπεριέχει και κάποιες μυστικές συζητήσεις ενδεχομένως και σε θέματα επαγγελματικά. Η σημερινή μέρα πέραν των επαγγελματικών, φέρνει στο προσκήνιο και θέματα που αφορούν στην υγεία σας ή στην υγεία κάποιου δικού σας προσώπου που ίσως χρειάζεται τη στήριξη και τη φροντίδα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω εστιάζοντας την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις και τις πρακτικές δράσεις που αφορούν στα θέματα της δουλειάς ή και των σπουδών. Όλη αυτή η διαδικασία αποτελεί για σας κάτι που σαφώς πιέζει στην καθημερινότητα σας αλλά από την άλλη σας δίνει και πολύτιμα μαθήματα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Με πειθαρχία, συγκέντρωση και σκληρή δουλειά μπορεί πραγματικά να κάνετε πρόοδο καθώς παράλληλα υπάρχει και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο. Εύκολα δεν είναι τα πράγματα σε καμία περίπτωση αλλά υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι εκτιμούν τις προσπάθειες σας και δεν θα αργήσουν να σας το δείξουν. Παρά το άγχος σας όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είμαστε κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Ήλιου – Ποσειδώνα που προβληματίζει όλους μας κι εσάς σας εξαντλεί κάπως σε εγκεφαλικό επίπεδο συσσωρεύοντας άγχος κι αγωνία για τις εξελίξεις στο μέλλον. Προσπαθήστε να βρείτε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτετε για τους άλλους και αυτόν που διαθέτετε στον εαυτό σας και τις δικές σας ανάγκες.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με οικονομικά θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως να μη μπορείτε να βρείτε λύσεις ή μια άκρη με δοσοληψίες. Από αύριο θα είναι καλύτερα. Μια αρκετά απαιτητική μέρα που έχετε πολλές υποχρεώσεις, ευθύνες και πιθανώς και οι άλλοι είναι μαζί σας λίγο πιο πιεστικοί ή φορτικοί. Δεν χρειάζεται όμως να καταπιάνεστε εσείς με όλα με κάθε λεπτομέρεια και να ζορίζετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέσα σε όλη αυτή την πιεστική κατάσταση καλά θα κάνετε κάπως να προσπαθείτε να αποστασιοποιείστε και να δίνετε στο μυαλό σας την ευκαιρία να αναπνέει λίγο ελεύθερα χωρίς να σκέφτεστε συνεχώς όσα πρέπει και πιέζεστε να κάνετε. Χαλαρώστε όσο μπορείτε, βγείτε με ένα φίλο ή το ταίρι σας, δείτε μια σειρά, μια ταινία, διαβάστε κάτι που σας ευχαριστεί γιατί έτσι πιο εύκολα θα γίνετε και πιο παραγωγικοί αλλά και πιο επινοητικοί.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Αφροδίτη στον Ταύρο 28/05/2022 – 23/06/2022: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά;

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 16/06/2022 φέρνει μπερδέματα και απατηλές καταστάσεις. Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν;