ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο. Σήμερα όμως η κυρίαρχη όψη είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους. Η μέρα δίνει δυνατή ώθηση στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις επαφές και προσφέρεται για επαγγελματικές συναντήσεις, για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για πνευματικές αναζητήσεις, για καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση αλλά και για ενασχόληση με τα παιδιά και τα δικά τους ζητήματα.

Στις 21:12 η Σελήνη θα αποχωρήσει από την Παρθένο και θα προχωρήσει στον Ζυγό. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σχηματίζοντας υπέροχες όψεις.

ΚΡΙΟΣ

Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο στους Διδύμους και κάνουν την Παρασκευή ιδιαίτερα πολυάσχολη, ενώ δεν είναι απίθανο να περάσετε την ημέρα απαντώντας emails, τηλέφωνα, κάνονταςσυσκέψεις και επαγγελματικά ραντεβού. Γενικότερα όλη η εβδομάδα έχει έμφαση στα θέματα επικοινωνίας, σε θέματα σπουδών, αλλά και σε επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους στον τομέα των οικονομικών, φαίνεται ότι θα εστιάσετε αρκετά την προσοχή σας εκεί προσπαθώντας να βγάλετε περισσότερα έσοδα. Και η αλήθεια είναι ότι μπορείτε μια χαρά να τα καταφέρετε. Ίσως υπογράφετε τώρα μια νέα οικονομική συμφωνία που θα σας αποφέρει μακροπρόθεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα γενέθλιά σας συνεχίζονται και τα «κοσμικά» φώτα αγαπητοί Δίδυμοι είναι πάνω σας! Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε σε όλους τα ταλέντα σας και να μαγνητίσετε τα πλήθη με την γοητεία που εκπέμπετε. Σήμερα η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στο ζώδιο σας είναι εξαιρετικά βοηθητική για να έχετε νέες ιδέες, καλή στρατηγική και νέα σχέδια για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια, φαίνεται ότι η ζωή εξελίσσεται περισσότερο στο «παρασκήνιο». Κάποιοι μπορεί τώρα να βρίσκεστε σε μια περίοδο προετοιμασίας για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα γίνει τον άλλο μήνα. Σε κάθε περίπτωση κάτι φαίνεται να ετοιμάζετε λίγο κρυφά λίγο μυστικά και σε λίγες μέρες θα αρχίσετε να δρομολογείτε την κοινοποίηση του.

 

 

ΛΕΩΝ

Η Παρασκευή φιλοξενεί την τυχερή όψη συνόδου Ήλιου – Ερμή σε θέματα που σχετίζονται με τους στόχους σας, τα οικονομικά της δουλειάς σας αλλά και τους συνεργάτες και φίλους. Μπορεί να προκύψει και μια ιδιαίτερα θετική οικονομική επένδυση ή φίλοι να σας μιλήσουν για κάποια τέτοια ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί το ταξίδι της στο ζώδιο σας και τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή, η Παρασκευή είναι μια ιδιαίτερα πολυάσχολη μέρα και ίσως νιώθετε να συσσωρεύονται πολλές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο αν είστε αποφασισμένοι να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι οι υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ

Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση μπορεί να έχετε μια ιδιαίτερα τυχερή μέρα σήμερα για να προωθήσετε περαιτέρω τη δουλειά σας. Κάποιοι ανάλογα και με την ηλικία σας μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών. Αλλά και σε θέματα δουλειάς θα είστε πιο φιλόδοξοι. Για κάποιους άλλους Ζυγούς η σημερινή μέρα μπορεί να προσφέρει την ευκαιρία για μια απόδραση για το σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά θέματα, είναι το κύριο πιάτο της σημερινής μέρας με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στους Διδύμους. Ίσως υπάρχουν ζητήματα με επενδύσεις, κληρονομιές, συμβόλαια, διατροφές, δάνεια, κάρτες. Σε κάθε περίπτωση οι όψεις είναι αρκετά θετικές για να οργανώσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδα σας και να έχετε επιτυχία και σε κάποια καινούρια επένδυση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα πολύ δυνατό τέλος της εργάσιμης εβδομάδας φέρνει η σύνοδος Ήλιου – Ερμή τόσο για τις συνεργασίες σας, όσο και για το γάμο και τις σχέσεις. Είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσετε τα κακώς κείμενα, να συζητήσετε πάνω στις διαφορές που μπορεί να έχετε και να βγάλετε κάποια συμπεράσματα για την πορεία αυτών των σχέσεων. Φυσικά θα πρέπει να είστε και καλοί ακροατές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή εγκαινιάζει μια περίοδο που πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Το πιο σημαντικό είναι να κατευνάσετε το στρες. Καθώς πλησιάζουμε την Πανσέληνο του Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας, αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες στη δουλειά. Αυτό θα βοηθήσει και σε οικονομικό επίπεδο, αλλά μπορεί να αποδυναμώσει τις άμυνες του οργανισμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ενθουσιασμός και τα υψηλά επίπεδα ενέργειας δύσκολα κρύβονται με τη σημερινή όψη συνόδου του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους. Βέβαια η Σελήνη στην Παρθένο απαιτεί πιο μετριοπαθείς συμπεριφορές οπότε προσέξτε πώς εκφράζεστε. Θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τη διασκέδαση, τα σπορ, τα χόμπι ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή κυρίαρχη όψη Ήλιου – Ερμή στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα, σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή σε ένα νέο ξεκίνημα που κάνετε. Κάποιοι σκέφτεστε σε αυτή την φάση μια μετακόμιση, κάποιες αγορές για το σπίτι, ή μπορεί να σας απασχολούν τα θέματα ενός μέλους της οικογένειας κι αυτό να δημιουργεί πίεση.