ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/4

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη, δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Όμως φαίνεται ότι το σύμπαν εναρμονίζεται με το συμβολισμό της Μεγάλης Παρασκευής κι έτσι η κύρια επιρροή της ημέρας μας έρχεται από το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύς. Καθώς ο Κρόνος (περιορισμοί, αυστηρότητα, μελαγχολία) ζορίζει την Αφροδίτη (διάθεση, σχέσεις, οικονομικά) θα νιώθουμε πιο έντονα ίσως τις ελλείψεις μας και θα έχουμε την τάση να μελαγχολούμε. Η τάση αυτή θα είναι πιο έντονη στα μεταβλητά ζώδια Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή τις βραδινές ώρες. Τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος επηρεάζονται περισσότερο και θα έχουν μια πιο κουραστική μέρα και πιθανά προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Μη βιάζεστε αν ταξιδεύετε και αποφύγετε τους εκνευρισμούς.

ΚΡΙΟΣ

Τη Μεγάλη Παρασκευή μπορεί να συναντήσετε περίεργες συνθήκες στη συνεργασία σας με τους άλλους ή οι φίλοι και οι συνεργάτες σας να έχουν στο μυαλό τους τελείως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με σας. Αυτό δε σημαίνει ότι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τους ρυθμούς των άλλων αν δεν το νιώθετε σωστό. Μπορεί επίσης να υπάρχουν διάφορα απρόοπτα. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια νοητική υπερδιέγερση ή μια ανησυχία που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Ίσως η κουβέντα με ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας κάνει καλό αν δεν ανακυκλώνετε φυσικά τα ίδια και τα ίδια. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι άλλο που θα τραβήξει την προσοχή σας από τα συνήθη προβλήματα. Ακόμη προσέξτε τις δοσοληψίες σας αλλά και τις σχέσεις με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο γιατί μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη έχοντας περάσει από χθες στον Υδροχόο και στον τομέα της καριέρας αλλά και των «πρέπει» στη ζωή σας συναντά σε τετράγωνο τον Ερμή στο ζώδιο σας και κάνει τη Μεγάλη Παρασκευή πιο αγχωτική μέρα για σας καθώς όλα τρέχουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς και ταυτόχρονα συμβαίνουν και αρκετά απρόοπτα που χαλάνε τη ροή. Άρα εσείς πρέπει να είστε στις επάλξεις για ό,τι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε είτε για να το ξανακάνετε από την αρχή είτε για να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο να το κάνετε.

Γενικά θα πρέπει να έχετε ένα πολύ ευέλικτο πρόγραμμα και ένα εναλλακτικό πλάνο ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο δείχνει ότι δε συνεννοείστε εύκολα ή δεν υπάρχει η συναίνεση που θέλετε στις προσωπικές σας σχέσεις όπου υπάρχει κάτι πιεστικό. Ενδεχομένως να σας απασχολούν θέματα οικονομικά ή οι επιλογές ακόμη και σε δευτερεύοντα ζητήματα που κάνουν οι άλλοι να μην συμφωνούν με τις δικές σας επιθυμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όποια υπομονή μπορεί να δείξετε σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι μόνο για το καλό σας θα είναι, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο αλλά και το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή μπορεί να δείξει προβλήματα είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε σε θέματα μετακινήσεων. Γενικά είναι από τις μέρες που οι άνθρωποι δύσκολα συνεννοούνται μεταξύ τους ενώ η μέρα μπορεί να έχει και απρόοπτα που απειλούν να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μπορεί να υπάρχουν και παρεξηγήσεις ή θέματα στη δουλειά με συνεργάτες αλλά η προσαρμοστική σας ικανότητα και το σπινθηροβόλο πνεύμα σας θα βρει τρόπους για να κάνετε αυτό που θέλετε με τα λιγότερα προβλήματα. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει περισσότερη γκρίνια σε μια σχέση ή τάση για ένταση με τον σύντροφό σας ή κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η εκκεντρική Σελήνη στον Υδροχόο με την όψη τετραγώνου που σχηματίζει σήμερα προς τον Ερμή, μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιο εκνευρισμό, ειδικά αν κάποιος στο περιβάλλον σας είναι ιδιαίτερα εγωκεντρικός και δε δείχνει να τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέραν του εαυτού του. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μη δώσετε πολλή σημασία και κοιτάξτε το δικό σας πρόγραμμα. Απρόοπτα και δυσκολίες στην επικοινωνία είναι από τα πιθανά σενάρια της ημέρας αλλά στο τέλος θα βρείτε λύσεις. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας
θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Αλλά προσέξτε ιδιαίτερα και τις αγορές που κάνετε.

Προσπαθήστε να συγκρατείστε με τα πολλά έξοδα. Μια φιλική σχέση ή μια σχέση με ένα συνεργάτη μπορεί να φτάσει σε ένα οριακό σημείο με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Από την άλλη σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο έντονα την απουσία ενός αγαπημένου προσώπου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Υδροχόο στον τομέα των σχέσεων και παράλληλα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, κάνει αρκετά απαιτητική μέρα για σας και θα πρέπει να προσέξετε αρκετά στην επικοινωνία σας με τους άλλους καθώς τείνουν να βγαίνουν στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα. Μπορεί να είχατε στο παρελθόν μια δύσκολη συζήτηση ή να ειπώθηκαν λόγια που δεν έπρεπε με τον σύντροφό σας ή το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον σας ακόμη και της δουλειάς. Ίσως πρέπει να κάνετε εσείς ένα βήμα επαναπροσέγγισης αφήνοντας στην άκρη τους εγωισμούς. Ακόμη σήμερα καλά θα κάνετε να μην πιστέψετε φήμες ή κουτσομπολιά
που μπορεί να σας μεταφέρουν άλλοι. Έχετε ένα εναλλακτικό σχέδιο για το πρόγραμμα σας καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή μπορεί να φέρει απρόοπτα στις μετακινήσεις σας. Ίσως η διάθεση σας να είναι λίγο πιο βαριά αλλά θα είναι κάτι εντελώς προσωρινό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα εργασίας – υγείας απαιτεί να ασχοληθείτε κυρίως με τα θέματα της δουλειάς, της διατροφής και της φυσικής σας κατάστασης αλλά και με τις τρέχουσες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ενδελεχώς αλλά οι όψεις που σχηματίζονται φαίνεται ότι δεν σας αφήνουν να αφιερωθείτε εντελώς στις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να σας έρχονται μηνύματα, μέιλς, να σας καλούν στο τηλέφωνο, να σας ζητάνε ο καθένας ό,τι του έρχεται στο μυαλό και να χάνετε με αυτό τον τρόπο την προσοχή σας και την αφοσίωση σας σε αυτά που έχετε υπολογίσει να κάνετε.

Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο αυστηροί, στην ανάγκη βάλτε τα πάντα στο αθόρυβο για λίγες ώρες, συγκεντρωθείτε στα πράγματα που έχετε να κάνετε και το βράδυ ασχολείστε και με τους άλλους. Ακόμη προσέξτε περισσότερο και στις μετακινήσεις σας αλλά και στην επικοινωνία με τους άλλους. Βεβαιωθείτε ειδικά αν πρόκειται για δουλειά ότι έχουν κατανοήσει ακριβώς αυτά που τους λέτε. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο πιθανώς να υπάρχει κάποια ένταση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας ή μια τάση να μελαγχολείτε για μια σχέση που δεν πήγε όπως θα θέλατε.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σε μια πιο ευνοϊκή θέση προς το ζώδιο σας τη Μεγάλη Παρασκευή αγαπητοί μου Ζυγοί αλλά προσέξτε σε τι δεσμεύεστε και τι υπόσχεστε επειδή μπορεί να έχετε καλύτερη διάθεση. Αυτό αφορά κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και σε θέματα σχέσεων και καθώς η κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, να μετανιώσετε για τις αποφάσεις σας ή να έχετε κάποιες απρόοπτες εξελίξεις. Θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή, τον σύντροφο σας, τα παιδιά σας.

Προκειμένου να τους φτιάξετε το κέφι μπορεί να υποσχεθείτε κάτι που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε στο τέλος κι αυτό θα είναι όπως καταλαβαίνετε πιο απογοητευτικό για εκείνους. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν κι αυτό να σας ρίχνει προσωρινά τη διάθεση ειδικά τις βραδινές ώρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Παρασκευής, ίσως σας κάνει πιο συναισθηματικούς ή ανήσυχους σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σας. Σήμερα σχηματίζεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Έτσι δεν είναι απίθανο να έχετε μια διαφωνία με το σύντροφό σας ή κάποιο συνεργάτη για οικονομικούς λόγους κι επειδή η κρίση σας μπορεί να είναι κάπως θολωμένη να υπερβάλλετε στην κριτική σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα στο πρόγραμμα σας γι’ αυτό κρατήστε το κάπως ευέλικτο για να μην νιώσετε πιεσμένοι. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε μια πιο πιεστική κατάσταση και σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά θα είναι κάτι παροδικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο μες τον τομέα επικοινωνίας αγαπητοί Τοξότες κάνει ιδιαίτερα απαιτητική τη μέρα σε νοητικό επίπεδο και θα σας κουράσει αρκετά, ειδικά αν έχετε ένα πρόγραμμα γεμάτο με επαφές με κόσμο ή αν κάνετε το λάθος να πάρετε σοβαρά, σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρχίσετε να απαντάτε ή να σχολιάζετε. Καλύτερα να μην παίξετε αυτό το παιχνίδι καθώς διακινδυνεύετε την πνευματική σας ισορροπία και το νευρικό σας σύστημα. Αντιθέτως ασχοληθείτε με όλα όσα έχετε να κάνετε, χωρίς να χάνετε καθόλου χρόνο
από τη ζωή σας. Από την άλλη μπορεί να μην έχετε διάθεση με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο να είστε ειλικρινείς ή πολύ ανοιχτοί σε σχέση με το τι νιώθετε με κάποια άτομα που είναι πιεστικά αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να νιώθετε περίεργα. Προβλήματα ή μπλοκαρίσματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας είναι πιθανά σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να μπερδευτείτε αρκετά, αν επηρεαστείτε από απόψεις άλλων είτε είναι φίλοι, είτε ο σύντροφός σας είτε οι συνεργάτες σας. Θα ακούσετε φυσικά τι έχουν να σας πουν αλλά δεν είναι απαραίτητο να υποχωρήσετε στις δικές σας θέσεις ειδικά αν το ένστικτό σας λέει ότι είναι σωστές. Προσέξτε ακόμη τα ευτράπελα στην επικοινωνία αλλά και τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Φανείτε πιο προσεκτικοί με τα έξοδα σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να οδηγήσει σε μια ασυμφωνία ή και ρήξη ακόμη σε μια σχέση ενώ μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα που θέλετε ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας σας πιο ευαίσθητους σε αυτά που μπορεί να ακούσετε είτε στο περιβάλλον εργασίας είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να σας κάνει να αντιδράσετε κάπως υπερβολικά σε ένα σχόλιο, μια κριτική ακριβώς επειδή η τάση θα είναι να μεγεθύνετε αυτά που ακούτε μέσα σας. Για να μην ξεφύγει η κατάσταση προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να βάλετε τα όρια σας. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν κάποια απρόοπτα που σας βγάζουν εκτός προγράμματος και πρέπει να δείξετε ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο πιθανώς να σας βρίσκει σε μια πιο απαισιόδοξη διάθεση ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ή πιο πιεσμένους από ευθύνες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα μάλλον «ατονίας» για το δικό σας ζώδιο αγαπητοί μου Ιχθύες, καθώς η Σελήνη θα περιδιαβαίνει τον 12 ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα σας κάνει πιο ράθυμους ή απρόθυμους να συμμετέχετε στους υψηλούς ρυθμούς των άλλων. Από την άλλη με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Ταύρο μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι ή νευρικοί σε σχέση με κάποιες πληροφορίες που μπορείτε να παίρνετε σήμερα. Προσέξτε όμως και τις πληροφορίες που προωθείτε εσείς στους άλλους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή προβλήματα. Καλά θα κάνετε να μεριμνήσετε και για την ασφάλεια των δεδομένων σας και να φροντίσετε τα μέσα επικοινωνίας και μετακινήσεως σας. Πιθανώς να υπάρχει μια εξέλιξη με κάποιο στενό συγγενικό σας πρόσωπο ή ένα συνεργάτη σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας βρίσκει πιεσμένους αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Από τη μια θα θέλετε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένεια και το σπίτι κι από την άλλη θα ψάχνετε τρόπους διαφυγής από τη ρουτίνα.