ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο μελαγχολικά ζώδια: Θα μελαγχολήσουν κι ύστερα πώς θα συνεχίσουν; 

Pexels

Οι άνθρωποι που είναι μελαγχολικοί είναι αρκετά ευαίσθητοι, αυτοαναλυτικοί, σοβαροί και συχνά μπορεί να αισθάνονται παρεξηγημένοι.

Η μελαγχολία δεν είναι κάτι από το οποίο μπορείς απλά να ξεφύγεις. Μερικές φορές μπορεί να είναι ένα τεράστιο μέρος της προσωπικότητας κάποιου και αν θεωρήσουμε την αστρολογία ως μέρος αυτής της εξίσωσης, ορισμένα ζώδια τείνουν να είναι πιο μελαγχολικά.

Τα πράγματα που κάνουν τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους, συνήθως δεν έχουν να κάνουν με επιφανειακά πράγματα. Αγαπούν την ηρεμία και την ησυχία, ώστε να μπορούν να ακούν τον εαυτό τους να σκέφτεται. Το χάος τους προκαλεί άγχος και τα φασαριόζικα πάρτι σίγουρα δεν είναι για αυτούς.

Αν νιώθεις ότι οι παραπάνω περιγραφές, σού ταιριάζουν, τότε μάλλον ανήκεις και σε ένα από τα πιο μελαγχολικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου. 

Παρθένος

α 5 πιο μελαγχολικά ζώδια: Θα μελαγχολήσουν κι ύστερα πως θα συνεχίσουν;  Pexels

Τα πράγματα που λατρεύουν οι Παρθένοι, μπορεί να μαρτυρούν μια μελαγχολική προσωπικότητα. Σε έναν χαοτικό και θορυβώδη κόσμο, επενδύουν στην τάξη και στην ποιότητα.

Οι Παρθένοι δεν κυνηγάνε πράγματα που δεν έχουν πραγματική αξία και τείνουν να μην έλκονται από τίποτα ή κανέναν, που είναι απλά «όμορφος».

Πίσω από οτιδήποτε επιφανειακό, θα αναζητήσουν πάντα την πραγματική ουσία των πραγμάτων.

Για να μην παρεξηγηθούμε, απολαμβάνουν την κοινωνική ζωή και να είναι κοντά σε άλλους ανθρώπους. Αλλά νιώθουν το ίδιο άνετα και μόνοι τους. Δεν έχουν αυτήν την απελπισμένη ανάγκη να βρίσκονται γύρω από άλλους προκειμένου να είναι καλά. Και αυτό ίσως καμιά φορά είναι η αιτία πίσω από τη γλυκιά τους μελαγχολία.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί τείνουν να παίρνουν τις σχέσεις τους πολύ σοβαρά.

Προτιμούν να γνωρίσουν κάποιον σε βαθύτερο επίπεδο παρά να έχουν μια ακόμα σχέση. Οι Σκορπιοί είναι ενδοσκοπικοί τύποι και συχνά αισθάνονται παρεξηγημένοι.

Είναι περήφανοι τόσο για τον εαυτό τους, όσο και για τα επιτεύγματά τους. Ενώ όμως δεν κρύβουν τις μικρές ή μεγάλες τους νίκες στη ζωή, δεν είναι οι τύποι που θα καυχηθούν για αυτές. Απλώς τους αρέσει να τις μοιράζονται με τους πιο δικούς τους ανθρώπους.

Έχουν έμφυτη μελαγχολική διάθεση και είναι πιθανό να βρεθούν σε συναισθηματικά αδιέξοδα αν η ζωή τους γίνει πολύ περίπλοκη.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ένα ακόμα ευαίσθητο ζώδιο, που τείνει να αισθάνεται τα πράγματα σε εξαιρετικά βαθύ επίπεδο.

Αυτά τα άτομα τείνουν να έχουν απλά γούστα και ξέρουν τι τους αρέσει και τι όχι.

Οι Ιχθύες μπορεί εύκολα να πληγωθούν και να επικεντρωθούν σε προηγούμενες σχέσεις, καθώς αναρωτιούνται τι πήγε στραβά και πώς θα μπορούσαν να τα είχαν πάει καλύτερα. Μπορεί να δυσκολεύονται να λάβουν αποφάσεις καθώς αισθάνονται ότι πρέπει να σταθμίσουν κάθε επιλογή.

Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους παραλύσει.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν τόσα πολλά συναισθήματα και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να τα αντιμετωπίσουν.

Η ευαισθησία τους μπορεί να είναι ένδειξη μιας μελαγχολικής προσωπικότητας. Είναι οι άνθρωποι που μπορεί να συγκινηθούν ακόμα και με τα πιο απροσδόκητα πράγματα.

Ίσως εν μέρει λόγω της ευαισθησίας ή της διαίσθησής τους, οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικοί στο να μπορούν να σχετίζονται με άλλους ανθρώπους.

Μπορούν να καταλάβουν τον άλλον, ακριβώς επειδή έχουν τόσο εύκολη πρόσβαση στα συναισθήματά τους.

Αιγόκερως

Δεν είναι ότι στους Αιγόκερους δεν αρέσουν οι άλλοι άνθρωποι. Απλά προτιμούν να είναι το αφεντικό του εαυτού τους ή/και να εργάζονται μόνοι τους.

Δουλεύοντας μόνοι τους, έχουν τον πλήρη έλεγχο οποιουδήποτε πράγματος και αν καταπιαστούν. Και η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να εξαρτώνται από άλλους για να κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Οι Αιγόκεροι δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια και με ακρίβεια λέιζερ στοχεύουν πάντα και μόνο στην τελειότητα.  Δεν είναι ικανοποιημένοι με κάτι μόνο και μόνο επειδή έχει τελειώσει.  Θέλουν να γίνει σωστά με τον δικό τους τρόπο.

Βέβαια αυτό μπορεί να το κάνουν σε τέτοιο βαθμό, που μπορεί να αφήνουν τη ζωή να τους προσπερνά.