ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο τυχερά ζώδια που θα περάσουν ένα αξέχαστο Πάσχα

Pexels

Η Άση Μπήλιου, δίνει τις προβλέψεις της για τα ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τη Μεγάλη Εβδομάδα και θα είναι τα πιο τυχερά του φετινού Πάσχα.

Τα πιο τυχερά ζώδια του Πάσχα: Κριός

Από τις 11/04 που η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και μέχρι τις 07/05, η καθημερινότητα σας θα έχει μια πιο ευχάριστη διάσταση με ευκαιρίες για φλερτ, εξόδους με φίλους, γνωριμίες, ταξίδια. Αν έχετε κάνει μια γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο που δεν σας καλύπτει όμως πνευματικά, μπορεί γρήγορα να βαρεθείτε. Αν έχετε κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να συμφωνήσετε επαγγελματικά και μπορείτε να το κάνετε άμεσα, μη χάσετε την ευκαιρία. Μια οικονομική συμφωνία μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα αποδοτική.

Η σύνοδος Ήλιου-Δία στις 12/04 στο ζώδιο σας, επηρεάζει σε όλη τη διάρκεια της τη Μεγάλη εβδομάδα. Η τυχερή αυτή σύνοδος ανοίγει τους ορίζοντες σας, βοηθά σε θέματα σπουδών, καριέρας, στο να υλοποιήσετε ένα όνειρό σας, να κάνετε ένα απολαυστικό ταξίδι, αλλά ακόμη και σε προσωπικά ζητήματα. Τίποτε δεν είναι ανέφικτο με αυτή την όψη, αρκεί βέβαια να είστε ρεαλιστές.

Δίδυμοι

Πάνω ακριβώς στην περίοδο που το χρειαζόσασταν περισσότερο από καθετί άλλο η Αφροδίτη, θα περάσει στο ζώδιο σας στις 11/04 δημιουργώντας πολύ πιο θετικές δονήσεις στο περιβάλλον σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενδιαφερθείτε για την εμφάνιση σας και να νιώσετε ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που σας αγαπούν και νοιάζονται για σας. Φυσικά θα βοηθηθείτε και σε επίπεδο φλερτ, νέων γνωριμιών και μιας πιο κοινωνικής διάθεσης, μέχρι τις 07/05. Σούπερ ημέρα και για οικονομικά ζητήματα, αν θέλατε να ζητήσετε αύξηση ή καλύτερες συνθήκες στη δουλειά.

Η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Κριό στις 12/04 είναι η πιο τυχερή όψη της εβδομάδας και μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στα θέματα της καριέρας σας. Αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι τίποτε δεν είναι απίθανο να συμβεί και να γεμίσετε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα άτομα που μπορεί να αποτελείτε ομάδα στη δουλειά, οι φίλοι, οι άνθρωποι που έχετε κοινές ιδέες, στόχους, δραστηριότητες.

Λέων

Η Μεγάλη εβδομάδα φέρνει την πιο τυχερή όψη για το ζώδιο σας, καθώς ο κυβερνήτης σας Ήλιος συναντά τον Δία στον φιλικό σας Κριό και θα νιώσετε απελευθερωμένοι από κάτι που σας ζόριζε, αλλά και πιο αισιόδοξοι για την πορεία της ζωής σας. Στις 11/04 η Αφροδίτη φεύγει από τον Ταύρο και προχωρά στους Διδύμους, παίρνοντας έτσι μια πολύ πιο βολική θέση για το ζώδιό σας που εξυπηρετεί καλύτερα τις επαφές σας με τους άλλους, φέρνει στήριξη και βοήθεια από φίλους κι ευνοεί και την προσωπική σας ζωή. Από τώρα, μέχρι τις 07/05, θα έχετε και ευκαιρίες για διασκέδαση, ταξίδια, αλλαγή παραστάσεων, φλερτ και νέες γνωριμίες. Μάλιστα δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχετε φιλική σχέση ή που γνωρίζετε τώρα μέσω φίλων να σας δείξει ερωτικό ενδιαφέρον.

H σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία στις 12/04, ευνοεί σπουδές, δημοσιεύσεις ενώ μπορεί να προκύψει και μια ευκαιρία για ένα ταξίδι και δη στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται να υπάρχει κι ένα εκπαιδευτικό ή επαγγελματικό ενδιαφέρον γι’ αυτό το ταξίδι. Η όψη αυτή θέλει να σας βγάλει λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας και να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Ακόμη κι αν νιώθετε λίγο ανασφαλείς για μια νέα επιλογή ή ρίσκο, θα δείτε ότι στην πορεία θα δικαιωθείτε.

Υδροχόος

Τη Μεγάλη Τρίτη η Αφροδίτη περνά στους φιλικούς σας Διδύμους, ζωντανεύοντας τη διάθεση σας αλλά και το ευχάριστο κλίμα στις προσωπικές σας σχέσεις. Μέχρι τις 07/05, οι προοπτικές στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της επιχειρηματικότητας και των παιδιών θα είναι εξαιρετικές. Μάλιστα το διάστημα αυτό, είναι σίγουρα το πιο ευχάριστο και δημιουργικό μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Ευκαιρίες άλλωστε θα έχετε και τώρα το Πάσχα, αλλά και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Εκμεταλλευτείτε το.

Την ίδια μέρα, ευνοούνται οι αλλαγές στο στυλ, το να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, αλλά και να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας απέναντι στο ταίρι σας ή σε ένα άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Φυσικά μπορεί να γίνετε και αποδέκτης μιας τέτοιας ερωτικής εξομολόγησης. Θετική μέρα και για να συζητήσετε οικονομικά ζητήματα μιας συμφωνίας.

Η πιο τυχερή όψη του Απριλίου, η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Κριό, στις 12/04 σας ανοίγει έναν ορίζοντα ιδιαίτερα τυχερό σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, συμφωνιών. Προσπαθήστε να αδράξετε αυτή τη μέρα για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας ζωή.