ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Τετάρτη τίποτε δεν είναι απλό και τίποτε δεν είναι ήσυχο και ήρεμο. Μπορεί από τη μια να μας χαρίσει δύναμη και πειθαρχία κι από την άλλη να μας κάνει παράτολμους. Ας αποφύγουμε οτιδήποτε επικίνδυνο και ας μην πηγαίνουμε γυρεύοντας. Μέχρι το από απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη που δείχνει ότι πιθανόν να μη συμφωνούμε με τους άλλους εύκολα. Το απόγευμα η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ταύρο σχηματίζοντας όψεις νευρικές και έντονες ,ενώ θα είναι δύσκολο να συγκρατήσουμε ίσως τον θυμό, την εσωτερική ένταση ή τα νεύρα μας ειδικά όταν νιώθουμε ότι κάποιος μας αδικεί. Δυστυχώς και η επικαιρότητα θα είναι ιδιαίτερα βαριά. Προσπαθήστε να απέχετε από υψηλούς τόνους, αντιπαραθέσεις και κοιτάξτε να βγάλετε την περίσσεια ενέργεια σε κανάλια πιο δημιουργικά και παραγωγικά.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη είναι μια αρκετά έντονη μέρα για όλους καθώς έχουμε τη σύνοδο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Πλούτωνα για πρώτη φορά στον Υδροχόο που δημιουργεί ένταση και στρες σε όλους. Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και γνωστούς καθώς μπορεί εσείς να είστε υπερευαίσθητοι σε αυτά που λένε. Αποφύγετε άτομα που ξέρετε ότι είναι χειριστικά και πλαισιωθείτε από ανθρώπους που σας αγαπούν και σας δημιουργούν καλή διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα για πρώτη φορά στον Υδροχόο παραπέμπει σε μεγάλες φιλοδοξίες από τη δική σας πλευρά, αλλά και σε παιχνίδια εξουσίας από άτομα τα οποία μπορεί να έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Ενδεχομένως να έχετε παρατηρήσει μια συμπεριφορά που δεν σας αρέσει καιρό τώρα από κάποιο άτομο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή να έχετε την αίσθηση ότι κάποιος σας παίζει παιχνίδια προκειμένου να σας απομακρύνει με τον τρόπο του. Σε αυτή τη φάση η στρατηγική και η ψυχραιμία στον χώρο της δουλειάς μπορεί να σας πάνε πολύ ψηλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα ίσως δεν έχετε την πιο καλή διάθεση κι ακόμη περισσότερο ίσως δεν είστε και πολύ ανεκτικοί με αυτά που ακούτε ή βλέπετε να γράφουν οι άλλοι ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως αν πρόκειται για άγνωστα σε σας άτομα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα αγνοήσετε αν όμως πρόκειται για συναδέλφους και γνωστά σας πρόσωπα καλύτερα να επιδείξετε διπλωματία. Απλά προσέξτε πως εκφράζετε τις θέσεις και τις απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα για πρώτη φορά στον Υδροχόο από τη μια μπορεί να σας κάνει μαγνήτη του έρωτα και των χρημάτων κι από την άλλη θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και επιλεκτικοί σε αυτούς που σας πλησιάζουν. Γενικότερα όσο πιο συγκρατημένη στάση έχετε σήμερα τόσο καλύτερα μπορεί να σας βγουν όλα.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ιδιαίτερη η σημερινή μέρα καθώς φέρει την επιρροή της όψης συνόδου Άρη – Πλούτωνα για πρώτη φορά στον Υδροχόο στον κομβικό 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας που κυβερνά όλη τη γκάμα των σχέσεων σας. Πολλές φορές εσείς οι Λέοντες όταν κάτι σας ενοχλεί το κρατάτε μέσα σας και το μεγαλοποιείτε από το να μιλήσετε ευθέως για ό,τι σας πειράζει. Αυτό όμως μόνο κακό κάνει σε σας τους ίδιους. Ίσως αν έχετε κάποιο θέμα να το απευθύνετε εκεί που πρέπει φυσικά με διπλωματικό τρόπο κι όχι με πίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή είναι από τις πιο «περίεργες» ημέρες του Φεβρουαρίου γιατί μπορεί να έρθετε σε επαφή με συμπεριφορές στο χώρο εργασίας. Ίσως μάλιστα υποπτεύεστε ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας μολονότι μπορεί μπροστά σας να είναι πολύ φιλικό, από πίσω σας να έχει μια αντίθετη συμπεριφορά και να σας κακολογεί. Σιγουρευτείτε όμως πρώτα ότι έτσι έχουν τα πράγματα και μετά ζητήστε το λόγο ευθέως. Ο τομέας στον οποίο συμβαίνει η όψη συνόδου του Άρη με τον Πλούτωνα, αφορά και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Υδροχόο είναι φιλική προς το δικό σας ζώδιο και μάλιστα μπορεί να προκύψει και μια ιδιαίτερα δυνατή πρόταση, που ίσως σας αλλάξει την καθημερινότητα σας επαγγελματικά ή μπορεί να προκύψει μια γνωριμία καταλυτική σε ερωτικό επίπεδο. Πολύ έντονη μέρα σήμερα απλά προσέξτε να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαφώς δεν είναι η πιο χαλαρή και ήρεμη μέρα η Τετάρτη ειδικά τις βραδινές ώρες όχι μόνο για σας αλλά για όλους μας. Γενικότερα θα παρατηρήσετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας σήμερα είναι πιο ανήσυχοι. Όσο μπορείτε αποστασιοποιηθείτε, διατηρήστε ένα πιο κλειστό χαρακτήρα και μην αποκαλύπτετε πολλά. Προσπαθήστε σε καβγάδες και ασυμφωνίες να βρείτε κοινό έδαφος με τους άλλους και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθώς ο Άρης σχηματίζει σύνοδο σήμερα με τον Πλούτωνα για πρώτη φορά στον Υδροχόο καλά θα κάνετε να διατηρήσετε τα επίπεδα «καχυποψίας» σας σε υψηλό βαθμό και να μην είστε ανοιχτά βιβλία ως συνήθως σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά και κυρίως δεν ξέρετε ούτε τα κίνητρα τους ούτε τα κριτήρια τους. Αντιθέτως εστιάστε σε αυτά που εσείς επιθυμείτε και δείξτε όσο διπλωματία μπορείτε στις επαφές σας με τους άλλους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι πιθανόν να υπάρχει μια πρόταση στο τραπέζι για να συζητήσετε με ένα οικονομικό όφελος. Από την άλλη μπορεί να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία ή επαφή που ίσως έχει επαγγελματικό ενδιαφέρον. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας στη δουλειά με άτομα που έχουν δύναμη και μπορεί να εξαρτάται από αυτά το μέλλον των επαγγελματικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς Άρης και Πλούτωνας συναντιούνται για πρώτη φορά σήμερα στο ζώδιο σας η μέρα έχει ένα καρμικό ενδιαφέρον. Από τη μια η όψη αυτή δείχνει δύναμη κι ο λόγος σας σήμερα αν μη τι άλλο έχει τεράστια απήχηση κι από την άλλη χρειάζεται αρκετή αυτοπειθαρχία για να μην ξεπεράσετε κάποια όρια. Αποφύγετε να ρίξετε λάδι στη φωτιά ειδικά σε σχέσεις που τις χρειάζεστε και δεν θέλετε να διαρραγούν, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα για πρώτη φορά στον Υδροχόο μπορεί να δυναμιτίσει την ψυχολογία σας και να προκαλέσει πολύ δυνατά συναισθήματα ή και θυμό. Ενδεχομένως κι εσείς οι ίδιοι να μην ξέρετε συνειδητά τι σας φταίει. Γι’ αυτό προσέξτε τα λόγια που θα πείτε παρασυρμένοι ίσως από κάποιο αρνητικό σχόλιο ή την επικριτική διάθεση που έχει κάποιος απέναντι σας γιατί μπορεί να σας ξεφύγει κάτι πολύ εριστικό που θα μετανιώσετε το αμέσως επόμενο λεπτό.