ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που μισούν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Pexels

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια πραγματικά αμφιλεγόμενη γιορτή. Μερικοί τη λατρεύουν και άλλοι τη θεωρούν γελοία. Αλλά είτε μας αρέσει, είτε όχι, για ακόμα μια χρονιά βρίσκεται προ των πυλών.

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν ενθουσιάζονται με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, επειδή μπορεί να ξυπνάει επώδυνες αναμνήσεις από το παρελθόν. Άλλοι, μπορεί να τη βρίσκουν μια εμπορική γιορτή χωρίς κανένα νόημα, ενώ για άλλους η αλλεργία στη συγκεκριμένη ημέρα μπορεί απλά να πηγάζει από το ζώδιό τους. Υπάρχουν 4 συγκεκριμένα ζώδια που μισούν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και κανείς δεν μπορεί να τους αλλάξει γνώμη.

Pexels

Τα ζώδια μας μπορούν να καθορίσουν πολλά για την προσωπικότητά μας, τις προτιμήσεις μας και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε ορισμένες καταστάσεις. Επομένως το ζώδιο του/της, μπορεί να σου δώσει μια καλή εικόνα για τα πράγματα που εκτιμά. Πριν κανονίσεις λοιπόν ρομαντικά δείπνα, καρδούλες, γλυκά και ροζ-κόκκινο υπερθέαμα, τσέκαρε πρώτα το ζώδιό του/της. 

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι οργανωμένος, εξαιρετικά υπεύθυνος και ρεαλιστής. Μετάφραση: Γιορτές με λουλούδια που πεθαίνουν, περιττές θερμίδες από σοκολάτες ή φανταχτερά δείπνα του φαίνονται πραγματικά ανόητες. Προτιμά να κάνει στον/στην αγαπημένο/η του δώρα – επένδυση, που ξέρει ότι θα κρατήσουν στο χρόνο. Ο Παρθένος είναι πολύ λογικός για να βάλει το μισθό μισής εβδομάδας, σε μια σύνθεση λουλουδιών.

Σκορπιός

Ενώ ο Σκορπιός είναι ίσως το πιο έντονο και συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπορεί επίσης να είναι ζηλιάρης, εμμονικός και παρανοϊκός, οπότε η όλη ιδέα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να γίνει δυσκολάκι. Η πίεση για το τέλειο δώρο, μια πολύ ουσιαστική χειρόγραφη κάρτα ή ένα αξέχαστο ραντεβού, μπορεί να αγχώσει έναν Σκορπιό. Οπότε ίσως προτιμά να παραλείψει εντελώς, όλη την ημέρα. Εξάλλου, η αγάπη του Σκορπιού για το ταίρι του δεν μπορεί να περιοριστεί σε ένα 24ωρο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι υπεύθυνος, αποφασιστικός και πειθαρχημένος. Μπορεί επίσης αρκετές φορές να γίνει απαισιόδοξος, ενώ σίγουρα δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει. Η πρακτικότητά του επίσης τον ωθεί συχνά να περιορίζει περιττές και επιπόλαιες δαπάνες. Γι’ αυτό, όταν πιέζεται να αγοράσει ένα δώρο στο αγαπημένο του πρόσωπο, να δείξει όλα τα βαθύτερα συναισθήματά του, να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένο τρόπο, είναι hard pass για έναν Αιγόκερω.

Υδροχόος

Ενώ ο Υδροχόος είναι έξυπνος, φιλικός και δημιουργικός, μπορεί επίσης να είναι λίγο συναισθηματικά αποστασιοποιημένος. Το ελεύθερο πνεύμα του μπορεί μερικές φορές να τον κάνει να φαίνεται κομματάκι ανεύθυνο. Οπότε αν οι Υδροχόοι ξεχάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν φταίνε πραγματικά οι ίδιοι! Αν τους εμπνέει πολύ να είναι ρομαντικοί και να γιορτάσουν την ημέρα, πιθανότατα θα κάνουν μια μεγάλη χειρονομία που θα είναι πραγματικά μοναδική. Ωστόσο αν αισθάνονται πίεση ή αναγκασμένοι να ετοιμάσουν κάτι, πιθανότατα θα κανονίσουν κανένα χαλαρό ποτό με την παρέα τους.