ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/02

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη στον Τοξότη βρίσκεται στο ζώδιο της χαράς, του γέλιου, της διασκέδασης, των επαφών και του ταξιδιού. Ξεκινά με ένα εξάγωνο προς τον Ερμή το πρωί που ευνοεί τις επαφές, την επικοινωνία, τις δοσοληψίες και ολοκληρώνει τη μέρα με το τρίγωνο προς τον Δία το βράδυ δίνοντας ένα αέρα αισιοδοξίας και χαράς.

Eίτε γιορτάζετε, είτε όχι, η μέρα είναι ιδιαίτερα θετική και αξίζει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο με τον Ερμή και το τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας κάνει την Τρίτη την πιο αξιόλογη αλλά και βατή μέρα τόσο για τα θέματα της δουλειάς, των συναλλαγών σας, των σπουδών και γενικώς των επαφών σας με τους άλλους. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή το μυαλό σας θα είναι στην επόμενη απόδραση σας. Σε ερωτικό επίπεδο η μέρα προσφέρεται για να κάνετε κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σας από τα συνηθισμένα.

ΤΑΥΡΟΣ

H Τρίτη είναι και ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κι έτσι οι δεσμευμένοι του ζωδίου μην χάσετε την ευκαιρία να οργανώσετε κάτι για το βράδυ κάνοντας ένα δώρο στον-ην αγαπημένο-η σας ή έστω αυθόρμητα φεύγοντας από τη δουλειά να αγοράσετε ένα καλό κρασί και να καλέσετε το ταίρι σας σε μια βραδιά απολύτως για δυο. Όσοι είστε αδέσμευτοι-ες μην απογοητεύεστε καθώς στη διάρκεια της άνοιξης θα έρθουν ευκαιρίες για να ερωτευθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν είστε σε σχέση φύγετε λίγο νωρίτερα από τη δουλειά και βρείτε τρόπο να κάνετε έκπληξη στο ταίρι σας. Καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό στον τομέα των φίλων μια έξοδος με αγαπημένους φίλους θα είναι η καλύτερη πρόταση γι’ απόψε είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανώς να έχετε στο μυαλό σας παραμυθένια και ονειρικά σενάρια για τη μέρα αν είστε δεσμευμένοι αλλά καλύτερα να κρατήσετε χαμηλά τις προσδοκίες για να μην απογοητευθείτε. Κι αν έχετε στο μυαλό σας κάτι συγκεκριμένο καλύτερα πάρτε μόνοι σας την πρωτοβουλία να οργανώσετε την αποψινή βραδιά με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

Το να αλλάξετε παραστάσεις πηγαίνοντας έστω σε μια διαφορετική περιοχή της πόλης που ζείτε, δοκιμάζοντας μια άλλη κουζίνα θα σας φτιάξει τα κέφια. Η μέρα σε κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερα θετική για το ζώδιο σας και για όλες τις επαφές που έχετε και για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για τα θέματα των σπουδών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν θέλετε να γιορτάσετε με το ταίρι σας τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου δεν θα μπορούσε να βρείτε κάτι ιδανικότερο από το να μαγειρέψετε ή να παραγγείλετε απέξω και να περάσετε οι δυο σας ένα υπέροχο βράδυ στη θαλπωρή του σπιτιού σας. Με τις ωραίες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη σήμερα η μέρα είναι αξιόλογη και σε θέματα δουλειάς και επαγγελματικών επαφών και διαπραγματεύσεων.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σε γενικές γραμμές η Τρίτη είναι μέρα που θα έχετε πολλή ενέργεια και καλύτερη διάθεση ενώ ευνοεί και τις γνωριμίες αν είστε μόνοι-ες. Εκμεταλλευτείτε την ιδιαίτερα βολική αυτή μέρα και για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μια όψη ιδιαίτερα ονειρική και ρομαντική να ολοκληρώνεται αύριο, αλλά να επηρεάζει από σήμερα, θα θέλετε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο με τον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, αλλά κι οι αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε, αφού από την άνοιξη κι έπειτα θα βοηθήσει ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων. Η μέρα προσφέρεται πέραν τούτου και για θέματα που αφορούν στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία φτιάχνει τα κέφια σας και το βράδυ προσφέρεται για εξόδους όπου μπορεί να προκύψει και φλερτ έκπληξη ή και για να κανονίσετε κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σας. Η μέρα προσφέρεται και για θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς σας, αλλά και για κάτι θετικό στα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές όψεις στη διάρκεια της μέρας κι έτσι εύκολα θα ξεπεράσετε το όποιο αρνητικό συναίσθημα και θα πέσετε με τα μούτρα στις υποχρεώσεις σας. Οικονομικά θέματα μπορούν να πάνε καλά τις πρωινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή. Σε ερωτικό επίπεδο η μέρα προσφέρεται για πιο ιδιωτικές συναντήσεις και εορτασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη ξυπνά τον εαυτό σας που του αρέσουν οι εξερευνήσεις, οι πειραματισμοί και σίγουρα την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αν θέλετε να το γιορτάσετε σκεφτείτε κάτι ιδιαίτερο και πρωτότυπο. Αν είστε μόνοι-ες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να σας προσφέρουν ευκαιρίες γνωριμιών. Αξιοποιήστε το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία το βράδυ για μια έξοδο ή για να είστε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο!

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται με την επιρροή της συνόδου της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται αύριο αλλά επηρεάζει από σήμερα. Έτσι μπορεί να θέλετε να φτιάξετε ατμόσφαιρα και να γιορτάσετε με το ταίρι σας σε ένα ρομαντικό περιβάλλον. Αν είστε μόνοι-ες κι υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στον περίγυρο σας που σας προκαλεί ενδιαφέρον μην είστε ντροπαλοί.