ΖΩΔΙΑ

Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος φλερτ και διασκέδαση για αυτά τα ζώδια

Pexels

Ο Ιανουάριος ήταν ένας δύσκολος μήνας και αν νιώθεις ότι βρίσκεσαι στα όρια σου, τα καλά νέα είναι ότι ο Φεβρουάριος βάζει τέλος στην ταλαιπωρία. Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο μήνα, παρόλο που στο ξεκίνημα του θα σε ζορίσει.

Τα πιο τυχερά ζώδια του Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος φλερτ και διασκέδαση για αυτά τα ζώδια Pexels

Στο ξεκίνημά του ο Φεβρουάριος, μπορεί να σε κάνει να φτάσεις σε κάποιες απογοητευτικές συνειδητοποιήσεις. Η νέα σελήνη στον Υδροχόο (1/2)  θα επηρεάσει την επιθυμία σου να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου και να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σε εκτιμούν.

Ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικός παρά απογοητευτικός. Εξάλλου, ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει στις 3 Φεβρουαρίου, δίνοντας κάποια αίσθηση κατεύθυνσης και διαύγειας. Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, η ρομαντική Αφροδίτη και ο παθιασμένος Άρης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον Αιγόκερω. Αυτό θα σε εμπνεύσει να συνδυάσεις τη δέσμευση με τη γοητεία και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να φτιάξεις κάτι όμορφο με κάποιον. Στην αρχή των γενεθλίων των Ιχθύων στις 18 Φεβρουαρίου, η ρομαντική σου ενέργεια θα φωτίσει κάθε δωμάτιο στο οποίο θα βρίσκεσαι.

Σε τρία συγκεκριμένα ζώδια μάλιστα, ο Φεβρουάριος υπόσχεσαι πολύ φλερτ και ακόμα περισσότερη διασκέδαση.

Φεβρουάριος: Τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα

Αιγόκερως

Ο περασμένος μήνας ήταν γεμάτος δυσκολίες. Καθώς ξεκινά ο Φεβρουάριος, μπορεί απλώς να ανακτήσεις κάποια αίσθηση κατεύθυνσης καθώς ανασυντάσσεσαι και προσπαθείς ξανά. Έχεις σκεφτεί πολύ τι θέλεις και αυτόν τον μήνα, αισθάνεσαι ανανεωμένη. Η έμπνευση θα κατακλύσει την καρδιά σου και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αγκαλιάσεις αυτό το αστραφτερό συναίσθημα. Τα δώρα που φέρνει ο Φεβρουάριος για το ζώδιο σου είναι πολλά και πολύτιμα. Φρόντισε να τα εκτιμήσεις και να τα απολαύσεις.

Υδροχόος

Λαχταράς λίγη διαύγεια και αυτόν τον μήνα, αρχίζεις να επαναπροσδιορίζεις τους στόχους σου, σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία. Ωστόσο, το να βλέπεις τα πράγματα καθαρά δεν έχει πάντα τα αποτελέσματα που περιμένεις. Μερικές φορές, το να βλέπεις τον εαυτό σου και τη ζωή σου όπως είναι, μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή. Αλλά καθώς διαλύεις τις ψευδαισθήσεις και αναζητάς την αλήθεια, ανακαλύπτεις επίσης τις δυνάμεις σου. Έχεις περάσει τόσα πολλά και η ανθεκτικότητά σου, σου δίνει την αυτοπεποίθηση να κάνεις κάτι που πάντα σε τρόμαζε.

Φεβρουάριος: Τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα

Ιχθύες

Στο ξεκίνημά του μήνα μπορεί να αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεις πολύ πόνο, ένταση και τύψεις από το παρελθόν. Η περασμένη χρονιά ήταν γεμάτη με σκαμπανεβάσματα και όλο τον Φεβρουάριο, αγκαλιάζεις την ψυχική ηρεμία που σε βοηθά να φιλτράρεις τα μαθήματα που έχεις πάρει. Αγκάλιασε τη διαδικασία της συγχώρεσης, γιατί δεν θα έχεις απλά μια δεύτερη ευκαιρία. Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες κάθε μέρα. Στο ξεκίνημα του γενέθλιου μήνα του ωροσκοπίου σου, μπορεί να νιώθεις έτοιμη να προσπαθήσεις ξανά, γνωρίζοντας ότι είσαι πιο δυνατή και πιο έμπειρη. Μπορείς να στοχεύσεις στο φεγγάρι και να προσγειωθείς κάπου ανάμεσα στα αστέρια.