ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Δευτέρα ειδικά το πρωί δημιουργεί πιο υποτονική διάθεση, έλλειψη συγκέντρωσης και απουσία όρεξης για συναναστροφές. Ευτυχώς στην πορεία της μέρας αποκτούμε περισσότερη δυναμικότητα και ενέργεια. Η Σελήνη από το μεσημέρι περνά στον Κριό. Από το φλογερό αυτό ζώδιο, αποκτά πιο εξωστρεφή διάθεση ευνοώντας την επικοινωνία ενώ φέρνει τις επιθυμίες μας σε πρώτο πλάνο. Είναι επίσης βοηθητική για οικονομικές διαπραγματεύσεις και ενασχόληση με τα οικονομικά μας.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι είναι οι υποχρεώσεις και οι πρακτικές ανάγκες σας που έχουν προτεραιότητα και ίσως δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να έχετε κέφια ή να είστε πολύ αισιόδοξοι.  Στην πορεία όμως ζωντανεύει η καλή σας διάθεση κι έτσι το βράδυ της Δευτέρας έχετε περισσότερη όρεξη να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή ακόμη και να φλερτάρετε αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα συναισθηματικοί μπορεί να είστε σήμερα και να παίρνετε πολύ προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι είτε στο περιβάλλον της εργασίας σας είτε και στο σπίτι. Από το μεσημέρι, ενδεχομένως να έχετε κάποιες υποχρεώσεις, που πρέπει να τις φέρετε εις πέρας ή πιθανόν να κάνετε κάποια συζήτηση με ένα συνεργάτη σε πιο προσωπικό τόνο. Μην πιέσετε τον εαυτό σας και μη πιεστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μέχρι το μεσημέρι είναι πολύ πιο απαιτητική η Δευτέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή να έχετε κάποια σύγχυση σχετικά με κάποιο επαγγελματικό θέμα. Πιθανόν σήμερα να σας βαραίνουν κάποια οικογενειακά ζητήματα. Όλα αυτά μπορεί να κυλήσουν πολύ πιο άνετα τις απογευματινές ώρες με τη Σελήνη στον Κριό. Μια έξοδος με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα απογειώσει τα κέφια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα θέματα της δουλειάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας σήμερα. Ακόμη σήμερα μπορεί να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας δουλειάς ή μιας δικής σας επιχείρησης. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και εστιαστείτε περισσότερο στον εαυτό σας. Ακόμη, προσέξτε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μέχρι το μεσημέρι οι όψεις της Σελήνης  μπορεί να σας προβληματίσουν λίγο περισσότερο με τα θέματα της καθημερινότητας σας ή με τα οικονομικά σας όμως στην πορεία της ημέρας η διάθεση σας θα φτιάξει. Αν έχετε κάτι δύσκολο να διεκπεραιώσετε σήμερα προτιμήστε τις απογευματινές ώρες. Το βράδυ είναι σίγουρα και πιο διασκεδαστικό και χαλαρό αν θέλετε να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο έντονα το βάρος των απαιτήσεων των άλλων και των υποχρεώσεων σας μέχρι το μεσημέρι. Το μεσημέρι στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Μην κοινοποιήσετε κάτι αν δεν κλείσει πρώτα η δουλειά όμως!

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κάποια ζητήματα που αφορούν στη δουλειά ή τα θέματα της φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι και θα έχετε τη διάθεση να τακτοποιήσετε πρακτικά όποια προβλήματα υπάρχουν. Το μεσημέρι, ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση και μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές με φίλους και γνωστούς. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται και για ένα ερωτικό τετ α τετ με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα προσφέρεται από νωρίς για να φέρετε εις πέρας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς σας. Θα είστε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί σε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό το μεσημέρι θα είναι βοηθητική όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς, αλλά και για να πάρετε αποφάσεις για τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορεί το ξεκίνημα της ημέρας να μην σας βρίσκει στα καλύτερα σας, όμως από το μεσημέρι κι έπειτα αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Ίσως τις πρωινές ώρες νιώθετε πολύ πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων ή επαγγελματικές ανασφάλειες να σας προκαλούν άγχος. Από το μεσημέρι παίρνετε τα επάνω σας, ορθώνετε ανάστημα και είστε έτοιμοι να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί σήμερα ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος ή ο σύντροφος σας να σας φορτώνουν με δικές τους υποχρεώσεις ή ένας συνεργάτης να σας αποσπά από τη δουλειά σας με τις δικές του απαιτήσεις. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ηρεμία χωρίς επιθέσεις στους άλλους. Από το μεσημέρι κι έπειτα ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι μέχρι το μεσημέρι έχετε τις καθημερινές και πρακτικές έγνοιες σας και κυρίως αυτές που αναφέρονται στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, στην πορεία της μέρας τα πράγματα βελτιώνονται και η διάθεση σας γίνεται πιο εξωστρεφής και χαρούμενη. Το βράδυ της Δευτέρας προσφέρεται για να είστε πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί προσέξτε όμως στις μετακινήσεις σας. Μην είστε βιαστικοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο ξεκίνημα της ημέρας, μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι με θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ή με μια προσωπική σχέση. Προσπαθήστε να μην πέφτετε ψυχολογικά. Στην πορεία η μέρα σας βρίσκει σε πιο επικοινωνιακή φάση και μπορεί να κάνετε συζητήσεις κι αυτό να σας φτιάξει τη διάθεση. Από το μεσημέρι κι έπειτα, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε ό,τι θέλετε. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να πάει καλύτερα τις απογευματινές  ώρες.