ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 12 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η τελευταία Υπερπανσέληνος της χρονιάς έρχεται με μια ποικιλία δυνατών όψεων, δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης και επηρεάζοντας τα μετεωρολογικά ή τα γεωφυσικά φαινόμενα.

Το φεγγάρι αυτό θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό που δυσκολεύει πολύ τις σχέσεις μας με τους άλλους, δημιουργεί απρόοπτα γεγονότα ή και περίεργες συμπεριφορές, σύνοδο με τον Κρόνο που μας κάνει πιο εσωστρεφείς, μαζεμένους, αρνητικούς στη συμπεριφορά μας και πιθανώς πιο μελαγχολικούς, και τετράγωνο με τον Άρη που δημιουργεί περαιτέρω ένταση, βιασύνη και τάση για ασυμφωνίες ειδικά στις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με συνεργάτες, φίλους, μια ομάδα που μπορεί να έχετε έναν ρόλο, τους στόχους σας επηρεάζει αυτό το φεγγάρι και πιθανώς να πρέπει να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε προκειμένου να επιτύχετε περισσότερα. Ίσως ανακαλύψετε ότι δεν έχετε κοινούς στόχους και τακτική με κάποιους στενούς συνεργάτες ή μπορεί κάποιος-α από το φιλικό σας περιβάλλον να μην είναι τόσο στο πλευρό σας όσο υποθέτατε ή επιθυμούσατε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Κάτι έκτακτο μπορεί να προκύψει είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι και πρέπει να επιληφθείτε της κατάστασης. Σε ένα διάστημα που νιώθετε μεγαλύτερη πίεση από τον Άρη στο ζώδιο σας, όταν σας επηρεάζει μια Πανσέληνος μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια παθογένειες που μπορεί να καλύπτονται χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή μέρα δεν είναι από αυτές που πρέπει να βιαστείτε να αναλάβετε δράση, ούτε βέβαια να βγάλετε συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Tο πρόγραμμα σας μπορεί να υπερφορτώνεται με πολλές ασχολίες και δουλειές που πιθανώς δεν είχατε υπολογίσει. Από την άλλη, η Πανσέληνος δεν είναι τόσο αρνητική στα αποτελέσματά της, καθώς πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον των σπουδών, επαφές με ξένους, εξωτερικό, επαγγελματικά σχέδια μπορεί να φτάνουν σε ένα σημείο καμπής και θα πρέπει μέσα στις επόμενες εβδομάδες να παρθούν αποφάσεις που φαίνεται ότι θα επηρεάσουν και τις οικονομικές συνθήκες.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή Υπερπανσέληνος ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών με πολλούς και ποικίλους τρόπους και μπορεί να έχετε εξελίξεις μέσα στις 2 επόμενες εβδομάδες που είναι το εύρος της επιρροής της. Γι’ αυτό ίσως πρέπει να ψάξετε όλους τους τρόπους για πιθανές χρηματοδοτήσεις, κέρδη από επενδύσεις, ή αν έχετε κάποιες οφειλές να κάνετε διακανονισμούς που μπορεί να είναι ωφέλιμοι προς εσάς. Από την άλλη, αν είστε γεννημένοι τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου επηρεάζεστε σαφώς περισσότερο και οδηγείστε σε αλλαγές πολύ σημαντικές για τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Αν έχετε γενέθλια, η Πανσέληνος θα σας επηρεάσει σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς σας ανοίγοντας δρόμους σε σχέσεις, συνεργασίες, ακόμη και γάμους ή διαζύγια προσωπικά ή επαγγελματικά αν κάτι δεν έχει πάει καλά στη ζωή σας μέχρι τώρα. Για όλους τους υπόλοιπους Λέοντες, η επιρροή περιορίζεται στις δυο εβδομάδες, όπου όλα τα σενάρια στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών είναι ανοιχτά. Αν είστε σε μια σχέση ή συνεργασία αυτό το φεγγάρι θα ρίξει άπλετο φως, ώστε να ξέρετε πώς θα προχωρήσετε από δω και κάτω και με ποιον στο πλευρό σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγαλύτερη ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτετε στον εαυτό σας, τη φροντίδα του και στον χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά. Αν νιώθετε κι εσείς ότι έχετε παραμελήσει τις προσωπικές σας ανάγκες και την υγεία, καιρός να το σκεφτείτε καλύτερα και να πράξετε τα δέοντα ώστε να νιώθετε σε φόρμα και υγιείς.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι δεν είναι ένα αρνητικό φεγγάρι σε ότι αφορά τον ζωδιακό άξονα που πραγματοποιείται, ενδέχεται να επηρεάσει την ψυχολογία σας και να είστε στην «τσίτα» ή με νεύρα όλη μέρα. Για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου, ίσως νιώθετε ότι συντελείται μια αδικία είτε εις βάρος σας είτε εις βάρος ενός αγαπημένου προσώπου και να θέλετε να βγείτε μπροστά για να το διορθώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη πίεση, αλλά τη δουλειά δεν τη φοβάστε, οπότε σηκώστε μανίκια και ριχτείτε με τα μούτρα σε ό,τι πρέπει να κάνετε, για να ασχοληθείτε με όσα θέλετε τις βραδινές ώρες στο σπίτι. Φυσικά η Υπερπανσέληνος θα μπορούσε να σας βγάλει κάτι απρόοπτο σε σχέση με την οικογένεια σας ή τον χώρο του σπιτιού, γιατί είπαμε αυτό το φεγγάρι έχει και τις δυσκολίες του.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Επειδή σπάνια ένας Τοξότης κρατά το στόμα του κλειστό, σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που μπορεί να τα πείτε χύμα στους άλλους κι έτσι να δημιουργηθεί ένα μικρό χάος. Θα πρέπει να είστε λοιπόν προσεκτικοί στο τι λέτε και πώς το λέτε αν θέλετε να αποφύγετε ένα τέτοιο σενάριο. Από την άλλη, πιθανώς κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή ένας γείτονας, ένας φίλος ή συμφοιτητής να έχει κάτι να σας πει και αυτό να είναι η αιτία του εκνευρισμού. Προσοχή στην οδήγηση σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη σημερινή Υπερπανσέληνο ενεργοποιείται ο τομέας των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας κι αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι ένα σημαντικό θέμα στη ζωή σας και θα θελήσετε να ψάξετε τρόπους να το ενισχύσετε. Και μάλιστα μπορεί όντως να προκύψουν έκτακτες οφειλές ή έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα κοσμικά φώτα στραμμένα πάνω σας κι εσείς πρωταγωνιστές και για το καλό και για το δύσκολο όμως. Έτσι μπορεί με αυτό το φεγγάρι να έλξετε κάτι θετικό, από την άλλη όμως μπορεί και το λάθος, γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές που θα κάνετε σήμερα. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε κάπως παγιδευμένοι σε κάποιες επιλογές ή περισσότερο αγχωμένοι για τις εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή και στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το φεγγάρι μπορεί να λειτουργήσει όμως και σαν λύτρωση από κάποια φαντάσματα του παρελθόντος. Άλλωστε ό,τι έρχεται στην επιφάνεια, όσο επώδυνο κι αν είναι να το βιώνουμε, μας βοηθά και να απαλλαχτούμε από την παρουσία του. Κατά τα άλλα, είναι μια Πανσέληνος με πολύ παρασκήνιο ίσως και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι στις 12/08/2022 έρχεται με άγριες διαθέσεις

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα