ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/7

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Πέμπτη είναι μια πλούσια σε αστρολογικές ενδείξεις ημέρα, καθώς έχουμε δυο σημαντικές πλανητικές συμμετρίες το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς και το τρίγωνο της Αφροδίτης από την τελευταία μοίρα του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα. Στην πορεία της ημέρας η Αφροδίτη θα αποχωρήσει από τον Καρκίνο και θα εγκατασταθεί στο ζώδιο του Λέοντα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζοντας αντίθεση με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες και δυο τρίγωνα με τον Άρη και τον Ουρανό στη συνέχεια.

Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις και θετικές συναναστροφές. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μας κάνει να νοσταλγούμε ωραίες στιγμές, να θέλουμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και να βρεθούμε σε όμορφα μέρη για να χαλαρώσουμε με τη συντροφιά αγαπημένων μας προσώπων. Σήμερα όμως έχουμε και μια όμορφη πλανητική αλλαγή καθώς η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα και επηρεάζει θετικά την καθημερινότητα, τις σχέσεις και τα οικονομικά. Ενθουσιαζόμαστε και παθιαζόμαστε πιο εύκολα, αναζητάμε τις απολαύσεις και τις χαρές του καλοκαιριού και ακόμη γινόμαστε πιο γενναιόδωροι με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί με το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικογενειακά θέματα ή οι υποχρεώσεις σας αλλά μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θέλετε ή να βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα. Από το απόγευμα και έπειτα όμως μπορεί ένα τηλεφώνημα ή μια συζήτηση που κάνετε κάπως να σας ξεμπλοκάρει. Σήμερα μπορεί να έχετε ένα νέο που αφορά οικονομικά. Στα καλά νέα της ημέρας η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Λέοντα μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της φήμης, των παιδιών. Κάποιοι θα κάνετε νέες γνωριμίες, άλλοι θα ερωτευθείτε, άλλοι θα αποφασίσετε για το μέλλον μιας σχέσης, ενώ αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση ενός απογόνου θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο ξεκίνημα της μέρας με το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου και την αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο το άγχος σας θα είναι έκδηλο και δύσκολα θα μπορείτε να το κρύψετε είτε για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, είτε με την προσωπική σας ζωή. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες. Μέσα στη δίνη όμως των υποχρεώσεων μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε και λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σήμερα προχωρά στον Λέοντα και η Αφροδίτη μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να έχετε πλάνα να ανακαινίσετε ένα χώρο, να κάνετε πλάνα για μια μετακόμιση ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της οικογένειας μέχρι τις 05/08.

ΔΙΔΥΜΟΙΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τις πρωινές ώρες ενεργοποιείται ο Κρόνος από τους Ιχθύς τόσο από τον Ήλιο όσο και από τη Σελήνη που σχηματίζουν όψεις προς αυτόν. Έτσι το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Η Πέμπτη μπορεί να μην είναι η πιο άνετη μέρα σε γενικές γραμμές, αλλά είναι από τις παραγωγικές μέρες της εβδομάδας για σας. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας και ίσως σκέφτεστε πως θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που επιθυμείτε επαγγελματικά να σας αποφέρει και χρήματα. Στα πολύ καλά νέα της ημέρας η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των καθημερινών επαφών. Με τον πλανήτη της σαγήνης και του έρωτα σ’ αυτό τον τομέα μέχρι τις 05/08 θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, για να φλερτάρετε, να είστε πιο δημιουργικοί, πιο ευδιάθετοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρακτικά θέματα φαίνεται να σας απασχολούν στο ξεκίνημα της μέρας και ίσως κάποια οικονομικά. Ενδεχομένως να προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη λογαριασμούς, υποχρεώσεις προς το δημόσιο ή τις τράπεζες και γενικώς να ψάχνεστε περισσότερο με τις δοσοληψίες σας. Σήμερα το απόγευμα σχηματίζεται και το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα και είναι πιο έντονη η επιθυμία σας να ταξιδέψετε, να χαρείτε ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας ή και να ερωτευθείτε αν είστε μόνοι-ες. Όμως σήμερα, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σας και περνά στο ζώδιο του Λέοντα και υπόσχεται αν μη τι άλλο να βοηθήσει να βελτιώσετε την εικόνα των οικονομικών σας.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει η Σελήνη από την Παρθένο και είναι η ευκαιρία σας να ασχοληθείτε και με τα δυο. Σήμερα εξάλλου σχηματίζεται και η ευεργετική όψη τριγώνου του κυβερνήτη σας Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει μια θετική είδηση από το μέτωπο των οικογενειακών σας ή των οικονομικών. Από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας μέχρι τις 05/08 και υπόσχεται να φτιάξει τα κέφια σας, να ανεβάσει τη διάθεση σας, να σας κάνει να νιώσετε στο επίκεντρο της προσοχής και φυσικά θα βοηθήσει να βελτιωθεί τόσο η ερωτική όσο και η κοινωνική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας, ενώ η αντίθεση της προς τον Κρόνο τις πρωινές ώρες στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Σήμερα ολοκληρώνεται και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που σας επιτρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας, είτε αναφέρονται στα επαγγελματικά, είτε στις σπουδές, με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και ρεαλισμό. Από το απόγευμα κι έπειτα μπορεί να προκύψει μια θετική είδηση που αφορά στα επαγγελματικά, τις σπουδές ή ακόμη και κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Στην πορεία της μέρας η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα σε ένα οίκο που θα βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη εσωτερική ηρεμία. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες μυστικές συζητήσεις ή επαφές μέχρι τις 05/08 που θα βοηθήσουν στα οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Κρόνο το πρωί της Πέμπτης σας καλεί να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας. Τα πράγματα θα βελτιωθούν λίγο αργότερα που θα περάσει η Αφροδίτη στον Λέοντα, γι’ αυτό αν έχετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις να κάνετε, δείτε μήπως τις πάτε από αύριο κι έπειτα. Σήμερα η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας περνά στον φιλικό σας Λέοντα μέσα στον τομέα των φίλων, των συνεργατών και των στόχων σας. Είναι η στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους συνεργάτες και τους φίλους ακόμη και να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαιτητικό το πρωινό, καθώς πιέζεστε από την αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο. Ένα φιλικό σας πρόσωπο ή ένας συνεργάτης μπορεί να σας ζορίζει με τις απαιτήσεις του. Σήμερα εξάλλου έχουμε και το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που μπορεί να βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπόδια μακροπρόθεσμα. Η επιθυμία να γνωρίσετε νέα μέρη, να ταξιδέψετε, να περάσετε πιο χαλαρά θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Στην πορεία της ημέρας η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα στον τομέα της καριέρας εκεί που ήδη βρίσκεται ο Ερμής κι ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο αυτό τον τομέα. Με κάποιο τρόπο η δουλειά σας γίνεται πιο ορατή από το περιβάλλον σας, από τους ανωτέρους σας ιεραρχικά ή κι από άλλους που μπορεί να δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο με σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με την αντίθεση της Σελήνης προς τον Κρόνο αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα, θέματα υγείας ή οικογένειας. Μάλιστα μπορεί να έχετε και μια μυστική συζήτηση για κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής και μπορεί να σκέφτεστε ή τις διακοπές. Πολύ διαφορετική η ενέργεια από το βράδυ της Πέμπτης κι έπειτα καθώς η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 05/08 φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες να βελτιώσετε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, αλλά και να έχετε πιο ευχάριστες μέρες στις διακοπές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μπορεί να σας οδηγήσει σε συναισθηματική υπερχείλιση ή να εντείνει κάποιες τάσεις φυγής. Αν μέσα σας πιέζεστε καιρό τώρα γιατί κάτι σας ενοχλεί, σας πιέζει ή νιώθετε ότι σας αδικεί δεν είναι απίθανο να θέλετε να τα πείτε να ξεθυμάνετε κι εδώ που τα λέμε πολύ καλά θα κάνετε. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει ενδιαφέρουσες συναντήσεις με ερωτικό ενδιαφέρον. Μάλιστα μπορεί να προκύψει εντελώς ξαφνικά μια γνωριμία και να γοητευθείτε. Σήμερα που είναι μια δύστροπη μέρα για όλους σχεδόν, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και αναμοχλεύει ακόμη περισσότερο τα συναισθήματα σας. Μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να βγουν έντονα συναισθήματα, ζήλιες ή και εμμονές μέσα στη σχέση σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον άξονα των οικονομικών και θα ασχοληθείτε διεξοδικά με έξοδα, έσοδα και γενικώς τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και απολαβές. Ένα τηλεφώνημα ή μια επαφή με κάποιο άτομο που έχει να σας κάνει μια επαγγελματική ή οικονομική πρόταση μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μολονότι είναι μια ρομαντική όψη σε αυτή τη φάση για το ζώδιο σας φαίνεται ότι τα όνειρα και οι επιθυμίες σας πιο πολύ εστιάζονται στον οικονομικό κι επαγγελματικό τομέα παρά στο ρομάντζο στη ζωή σας. Στα καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα και μέχρι τις 05/08 δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. 

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρωινό της Πέμπτης ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση. Βλέπετε η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Κάποιο άτομο πιθανώς μεγαλύτερο σε ηλικία από σας να είναι απαιτητικό σε αυτή τη φάση και να σας ζορίζει. Προσπαθήστε όμως να κερδίσετε λίγο χρόνο για ξεκούραση. Θα έχετε πιο ρομαντική διάθεση ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και μια γνωριμία αν είστε μόνοι-ες. Αργότερα μέσα στη μέρα η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και υπόσχεται μέχρι τις 05/08 να βοηθήσει ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς, υγείας και φυσικής κατάστασης.