ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα ζήσουν νέους φλογερούς έρωτες το καλοκαίρι

iStock

Η Αφροδίτη θα περάσει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα από τις 11/07/2024 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 05/08/2024. Το asibiliou.gr δίνει τις προσβλέψεις του, για τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τη συγκεκριμένη πλανητική αλλαγή.

 

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι άκρως απαιτητική, όμως είναι και εκείνη με τη σειρά της γενναιόδωρη και δοτική προς τους άλλους. Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα στη ζωή μας. Τα παρακάτω 4 ζώδια ας ετοιμαστούν λοιπόν για ένα καλοκαίρι με νέους, φλογερούς έρωτες και παθιασμένες στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα βάλει φωτιά στην ερωτική σας ζωή και θα εμπλουτίσει τις σχέσεις σας με έξαψη και ενθουσιασμό. Η θέση αυτή θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και τόλμη και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον με αμεσότητα. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να ζήσετε έντονες στιγμές και να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας χαροποιήσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ποθητοί. Δεν αποκλείεται ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα μέσα σε αυτό το διάστημα ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

Τα ζώδια που θα ζήσουν νέους φλογερούς έρωτες: ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σας ζώδιο από τις 11/07 μέχρι τις 05/08 και είστε εκείνοι που θα ευνοηθούν στο έπακρο και θα απολαύσουν τα δώρα της. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε τις ερωτικές σας σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Ο πλανήτης του έρωτα και των απολαύσεων θα σας χαρίσει γοητεία, χάρη και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε ότι όλα κυλάνε πολύ αρμονικά μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα νιώσετε επίσης την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να κατακτήσετε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας, αφού δεν θα μπορεί κάποιος να σας αντισταθεί εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τον εαυτό σας, αφού έρχεται για να σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Η θέση αυτή της Αφροδίτης αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, να ταξιδέψετε ή να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας. Επιπλέον, αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Κάποιοι άλλοι ίσως ερωτευτείτε ένα άτομο το οποίο μπορεί να έχει διαφορετική κοσμοθεωρία από εσάς, όμως με κάποιο τρόπο θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όσα πιστεύατε για τον έρωτα αλλά και την ίδια τη ζωή.

Τα ζώδια που θα ζήσουν νέους φλογερούς έρωτες: ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα και ομορφαίνει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται η Αφροδίτη να φέρει στη ζωή σας ένα νέο έρωτα ή ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχετε ακαταμάχητη έλξη. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το κοινό σας μέλλον. Η Αφροδίτη στον Λέοντα τονίζει την ανάγκη για αρμονία και ισορροπία μέσα στις σχέσεις και γι’ αυτό θα είστε πρόθυμοι να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.