ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 11 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δύσκολες όψεις και για την επικαιρότητα των ημερών στη χώρα μας, αλλά και στο παγκόσμιο χωριό. Οι όψεις είναι απαιτητικές κυρίως για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα δείχνοντας βιασύνη, ασυμφωνίες, ενώ θα υπάρχει ατμόσφαιρα έντασης.

Σήμερα όμως έχουμε και μια όμορφη πλανητική αλλαγή, καθώς η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα και επηρεάζει θετικά την καθημερινότητα, τις σχέσεις και τα οικονομικά μέχρι τις 5/9 που θα διατηρήσει αυτή τη θέση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα τις παρορμήσεις και στα οικονομικά θέματα με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για βιαστικές αγορές που μπορεί να μετανιώσετε μετά, ούτε φυσικά για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις αν θέλετε να μακροημερεύσουν. Στα καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Λέοντα μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της φήμης, των παιδιών.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόοπτα στη μέρα σας, που καλείστε να δείξετε ευελιξία στη διαχείριση τους. Σήμερα προχωρά στον Λέοντα και η Αφροδίτη μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να έχετε πλάνα να ανακαινίσετε έναν χώρο, π.χ. το σπίτι σας, το εξοχικό σας, να κάνετε πλάνα για μια μετακόμιση, ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε τις συζητήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες σήμερα, γιατί θα έχετε την τάση να πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά αν νιώθετε ότι δεν καταλαβαίνουν το όραμά σας και τον τρόπο που σκέφτεστε. Στα πολύ καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των καθημερινών επαφών. Με τον πλανήτη της σαγήνης και του έρωτα σ’ αυτό τον τομέα μέχρι τις 5/9 θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, για να φλερτάρετε, να είστε πιο δημιουργικοί, πιο ευδιάθετοι.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις περί οικονομικών ή να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας άτομα για οικονομικούς λόγους. Αν μια συζήτηση πάει προς τα κει αλλάξτε θέμα και μπορείτε να επανέλθετε σε άλλο χρόνο. Από την άλλη, ίσως νιώσετε απογοήτευση από μια ερωτική σχέση ή να υπάρχει κάποιο θέμα με ένα σας παιδί. Όμως σήμερα εγκαταλείπει το ζώδιο σας και η Αφροδίτη που περνά στο ζώδιο του Λέοντα και υπόσχεται αν μη τι άλλο να βοηθήσει να βελτιώσετε την εικόνα των οικονομικών σας, αρκεί να μην το παρακάνετε με σπατάλες και έξοδα.

ΛΕΩΝ

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να χειροτερέψουν μια κατάσταση. Σιγά-σιγά όσο πλησιάζουμε προς τις 20/8, που ο Άρης θα εγκαταλείψει τον Ταύρο και θα προχωρήσει στους Διδύμους, τα πράγματα θα ελαφρύνουν. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από σήμερα μέχρι τις 5/9, θα φτιάξει σίγουρα τα κέφια σας, θα σας κάνει να νιώσετε στο επίκεντρο της προσοχής και φυσικά θα βοηθήσει να βελτιωθεί τόσο η ερωτική όσο και η κοινωνική σας ζωή.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ας είστε πιο προσεκτικοί και στην οδήγηση και μην χάνετε αναίτια τον χρόνο σας για να διαπληκτίζεστε με αγνώστους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα περνά στον Λέοντα και η Αφροδίτη σε ένα οίκο που δεν είναι πολύ λαμπερός και ενεργητικός, αλλά θα βοηθήσει σιγά-σιγά να αποκτήσετε περισσότερη εσωτερική ηρεμία. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες μυστικές συζητήσεις ή επαφές μέχρι τις 5/9 που θα βοηθήσουν στα οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε οικονομικά. Αφήστε το καλύτερα αργότερα μέσα στην εβδομάδα που θα έχει λίγο ξεθυμάνει η επιρροή της Πανσελήνου. Σήμερα η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, περνά στον φιλικό σας Λέοντα μέσα στον τομέα των φίλων, των συνεργατών και των στόχων σας. Είναι η στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους συνεργάτες και τους φίλους, ακόμη και να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή σε σπορ, στην οδήγηση και γενικώς σε οτιδήποτε μπορεί να σας βάλει σε κίνδυνο και δώστε τόπο στην οργή σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε διάλογο. Σήμερα η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα στον τομέα της καριέρας, εκεί που ήδη βρίσκεται ο Ήλιος κι ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο αυτό τον τομέα. Με κάποιο τρόπο η δουλειά σας γίνεται πιο ορατή από το περιβάλλον σας, από τους ανωτέρους σας ιεραρχικά ή κι από άλλους που μπορεί να δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο με σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε τα τυχερά σας, μολονότι δεν είναι για κανέναν μια εύκολη μέρα λόγω των δύσκολων όψεων και της επιρροής της αυριανής Πανσελήνου που για το δικό σας ζώδιο αφορά περισσότερο νοητική κούραση. Η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα, όπου και παραμείνει μέχρι τις 5/9, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες να βελτιώσετε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, αλλά και να έχετε πιο ευχάριστες μέρες στις διακοπές σας αν έχετε άδεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτητική η Πέμπτη για όλους με την επιρροή της αυριανής Πανσελήνου που θα είναι έντονη από σήμερα, αλλά και με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που επηρεάζει τις στενές σας σχέσεις ερωτικές ή φιλικές, αλλά και τα οικονομικά. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και αναμοχλεύει ακόμη περισσότερο τα συναισθήματα σας. Μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να βγουν αρνητικά συναισθήματα, ζήλιες ή και εμμονές μέσα στη σχέση σας. Από την άλλη, είναι μια Αφροδίτη που είναι εξαιρετικά βοηθητική για οικονομικά θέματα.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προτεραιότητα σήμερα έχει ο εαυτός σας και μόνον αυτός, γι’ αυτό προσέξτε λίγο περισσότερο και θέματα υγείας. Για τους γεννημένους στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο η πίεση μπορεί να προέρχεται κι από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα και μέχρι τις 5/9 δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Μπορεί να κλείσετε μια νέα συμφωνία, να κάνετε μια γνωριμία ή να πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε μια σχέση ή να αφήσετε μια δυσλειτουργική σχέση εντελώς πίσω σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι όψεις της Πέμπτης και η επιρροή της αυριανής Πανσελήνου, που είναι ιδιαίτερα έντονη από σήμερα, μπορεί να αναχαιτίσουν προσωρινά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας ή να βάλουν κάποια εμπόδια που ίσως δεν είχατε υπολογίσει. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορεί τώρα να βγουν πτυχές ενός σχεδίου σας που δεν γνωρίζατε καλά και να πρέπει να το μελετήσετε πιο εντατικά. Τίποτε δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο σας, αλλά ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/08/2022: Ποια ζώδια θα πρωταγωνιστήσουν με το Αυγουστιάτικο φεγγάρι

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2022