ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/06

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 10 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα είναι η όψη που μας επηρεάζει περισσότερο σήμερα. Είναι μία όψη ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει. Η όψη αυτή είναι εξαιρετική για να εξηγήσουμε όσα σκεφτόμαστε, ιδανική για διαπραγματεύσεις και δυνατές επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και για κάποια σημαντική αγορά. Επίσης είναι μία πολύ καλή όψη για έρευνα σε βάθος και για ψυχανάλυση.

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Κρόνο κι ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μας θυμίζει ότι η ψυχική μας δύναμη μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

ΚΡΙΟΣ

Μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα είναι η Παρασκευή αν παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα σας ωφελεί στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών που συνδέονται σε αυτή την όψη. Δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει ένα θετικό οικονομικό όφελος.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής στο ζώδιό σας με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει το ένστικτο σας και σας δίνει πλεονεκτήματα ώστε να πετύχετε τους στόχους σας σήμερα. Από την άλλη ίσως νιώθετε και πιο ανήσυχοι. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη αν έχετε μια νέα ιδέα και χρειάζεστε υποστηρικτές για να υλοποιηθεί. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και μην αφήνετε κανένα να σας αμφισβητήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο προσωπικούς και ευαίσθητους οίκους ενεργοποιεί στο ωροσκόπιο σας το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Μπορεί να σας απασχολούν προβλήματα του παρελθόντος ή θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή ρίχνοντας τη διάθεσή σας. Σε μια μέρα που η Σελήνη δίνει έμφαση στις σχέσεις σας, δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε τη διάθεση σας από τους άλλους. Δεν χρειάζεται βέβαια να απολογηθείτε γι’ αυτό.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα των φίλων και των συνεργατών και ο Πλούτωνας με τον οποίο σχηματίζει τρίγωνο, στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Σήμερα μπορείτε να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη ή μαζί με έναν φίλο να βρείτε λύση σε θέματα που σας απασχολούν. Η Παρασκευή είναι μια θετική μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να προτείνετε ιδέες στους ανωτέρους σας.

ΛΕΩΝ

Τους τομείς της καριέρας και της καθημερινότητάς σας ενεργοποιεί το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα. Η μέρα ζητά να στρέψετε την προσοχή σας εκεί και θα βγείτε κερδισμένοι. Είναι μία καλή μέρα να δείτε πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα ενώ μπορεί να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση με ένα οικονομικό δέλεαρ αυτές τις μέρες.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ίσως φέρει πιο κοντά σας ένα νέο πρόσωπο ή ένα φίλο από το παρελθόν με τον οποίο χαθήκατε στην πορεία. Θα είστε πιο ανοιχτοί απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να σας στήριξαν στο παρελθόν. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει και νέες ιδέες τις οποίες μπορείτε να προτείνετε στους συνεργάτες σας και να ενθουσιαστούν. Τα οικονομικά είναι προτεραιότητά σας.

ΖΥΓΟΣ

Το ένστικτό σας ενισχύεται σήμερα κι ίσως αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να εμπιστεύεστε. Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα ή να μη νιώθετε σιγουριά για όσα σας προτείνουν. Ίσως προκύψει κάτι που έχει σχέση με το παρελθόν και πιθανώς να αναφέρεται και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Μέχρι το τέλος της ημέρας μπορεί να προκύψει κάποια βοήθεια ή μια λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σάς βοηθά σήμερα να πετύχετε τους στόχους σας με τη βοήθεια ενός συνεργάτη ή ενός φίλου. Ίσως δεχτείτε και μια πρόταση συνεργασίας από κάποιο πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος ή από ένα παλιό συνεργάτη. Για κάποιους μπορεί να προκύψει και κάτι σε ερωτικό επίπεδο που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Η ημέρα είναι ευνοϊκή και νιώθετε τη στήριξη των άλλων.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν βάλετε συγκεκριμένους στόχους σήμερα κι εστιάσετε σε αυτούς την προσοχή σας, η μέρα αυτή θα είναι αρκετά δυναμική και αποτελεσματική. Το τρίγωνο Ερμή- Πλούτωνα αφορά τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας αλλά και τη φυσική σας κατάσταση. Η μέρα ευνοεί τη φιλοδοξία στη δουλειά αλλά και την ανάληψη δράσης σε σχέση με ζητήματα υγείας που πρέπει να επιλυθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα υπερτονίζει τη δημιουργικότητά σας. Η πνευματική διαύγεια συναντά τη δύναμη και μαζί σας βοηθούν να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει. Εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας μπορούν να σταθούν μόνο οι δικές σας φοβίες ότι μπορεί να μην καταφέρετε όσα θέλετε. Θετική είναι η μέρα και για την προσωπική σας ζωή.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθηματικά έντονη είναι η Παρασκευή για εσάς αφού ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενεργοποιώντας ευαίσθητους οίκους στο ωροσκόπιό σας. Σήμερα μπορεί να μη βλέπετε τα πράγματα με τη τετράγωνη λογική σας αλλά επηρεασμένοι από την διάθεση σας. Ίσως πάλι προκύπτουν οικογενειακά ζητήματα που απαιτούν σοβαρές συζητήσεις. Η μέρα θα κλείσει πιο ευχάριστα αν κανονίσετε μία έξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο Ζυγό δίνει προτεραιότητα στα οικονομικά σας σχέδια. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε μία μέρα με πολλές επαφές κι έντονη επικοινωνία. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να φτάνει σε ένα καθοριστικό σημείο και να πρέπει να πείτε πράγματα που κρατούσατε μέσα σας καιρό. Αν είστε προετοιμασμένοι για όλα τότε καιρός να την κάνετε τη συζήτηση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Αφροδίτη στον Ταύρο 28/05/2022 – 23/06/2022: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/06/2022 – 12/06/2022