ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλό μήνα! Σήμερα, ας είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί στις επαφές αλλά και στις μετακινήσεις μας. Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι το απόγευμα προχωρώντας τις πρωινές ώρες στη σύνοδο με τον Ποσειδώνα ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σύγχυση που προκαλεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή και δοκιμάζει τη λογική μας.

ΚΡΙΟΣ

Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, φροντίστε τον όσο μπορείτε και κυρίως κάνετε την υγεία σας προτεραιότητα. Τα θέματα των στόχων και των επαγγελματικών μπορεί να επιλυθούν πιο εύκολα από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια μέρα που δεν πρέπει να μπερδέψετε χρήματα κι αισθήματα γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για οικονομικές αποφάσεις. Από την άλλη, αν οι στόχοι σας είναι μπερδεμένοι για το μέλλον, κάνετε λίγο υπομονή και μην είστε βιαστικοί. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε εν μέσω ανάδρομων πορειών των περισσότερων πλανητών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας πρότεινα να μην λάβετε σοβαρές αποφάσεις, επηρεασμένοι από μια στιγμή αμφιβολίας ή από κάποια «σειρήνα» -δηλαδή ας πούμε μια πρόταση που μπορεί να προκύψει σήμερα. Οι βραδινές ώρες θα είναι πιο ευχάριστες με τη Σελήνη στον Κριό να είναι φιλική προς το ζώδιο σας. Έτσι μπορεί να υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει ή να σας κάνει πιο αφηρημένους σήμερα, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις ή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Από το απόγευμα κι έπειτα, η Σελήνη θα προχωρήσει στον Κριό βάζοντας σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά, αλλά και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ

Ίσως υπάρχουν θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή και νιώθετε ότι σας επηρεάζουν ανεξέλεγκτα, ίσως από την άλλη υπάρχει μεγαλύτερο άγχος για κάποιο οικονομικό θέμα που δεν είναι ξεκάθαρο. Πάντως δεν θα ήταν κακή ιδέα να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ειδικό ή ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε χρόνια για να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Επειδή η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα κι ο Ερμής είναι ανάδρομος, προσέξτε πού και σε ποιον χαρίζετε την ενέργεια σας, για να μην απογοητευθείτε. Πολύ πιο άνετο το βράδυ, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Κριό. Θα σας απασχολήσουν περισσότερο πρακτικά θέματα της δουλειάς ή των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες για την πορεία της επαγγελματικής σας ζωής ή για τα οικογενειακά σας θέματα, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Το βράδυ που η Σελήνη θα βρεθεί απέναντι σας στον Κριό θα είναι πιο κοινωνικό για σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες θα πρέπει σήμερα να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά θέματα. Καλό είναι να μην εμπιστευθείτε ανθρώπους, που δεν γνωρίζετε καλά και σε βάθος χρόνου, να διαχειριστούν οικονομικά θέματα δικά σας, ούτε επίσης να δανείσετε ή να δανειστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επειδή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα παράλληλα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή προκαλούν σύγχυση, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι παρεξηγήσεων, παρανοήσεων ή ακόμη και αυταπατών. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας και εννοείται θα πρέπει να αφήσετε αυτές τις ημέρες να περάσουν, χωρίς να πάρετε τελεσίδικες σοβαρές αποφάσεις, που μπορεί να διαμορφώνουν το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μην πιέζετε τον εαυτό σας να πάρει αποφάσεις. Αφήστε το για αργότερα. Προς το παρόν μείνετε παρατηρητές των πραγμάτων γύρω σας. Το βράδυ η Σελήνη προχωρώντας στον Κριό σάς κάνει λίγο πιο πρόθυμους να περάσετε κάποιες ώρες είτε με την οικογένεια σας είτε με άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς, ενεργοποιεί με τη σύνοδο της τον Ποσειδώνα, και σας δημιουργεί περισσότερη ανασφάλεια και αστάθεια σε σχέση με τα έσοδα σας. Σίγουρα καλό θα ήταν να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά και φυσικά να μην επηρεαστείτε από φίλους και γνωστούς.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ίσως προβληματίζεστε σε σχέση με την κατεύθυνση της ζωής σας, είτε σε επίπεδο καριέρας, είτε σπουδών, είτε στις σχέσεις σας κι αυτό μπορεί να δημιουργεί ένα αίσθημα ασάφειας για το παρακάτω στη ζωή σας. Φυσικά κάτω από αυτές τις επιρροές δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Όμως είναι μια καλή στιγμή να βάλετε κάποιες πρακτικές προτεραιότητες στην καθημερινότητά σας.