ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 1η Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε στάση στον Κριό, να γυρίζει ανάδρομος αργά το βράδυ της Δευτέρας ξημερώματα Τρίτης , απορρυθμίζοντας από σήμερα κιόλας τα θέματα της επικοινωνίας, δημιουργώντας ένα πλαίσιο καθυστερήσεων, αναβολών και παρεξηγήσεων. Σήμερα η Σελήνη θα περάσει τη μέρα της στον Αιγόκερω υποχρεώνοντας μας με κάποιο τρόπο να υποχωρήσουμε σε σχέση με την επίτευξη των επιθυμιών μας και να δώσουμε ενέργεια στα «πρέπει», τις υποχρεώσεις και τη δουλειά.

ΚΡΙΟΣ

Οι συνθήκες είναι κάπως πιεστικές γύρω σας σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και ίσως ζορίζεστε από ανωτέρους. Από σήμερα ξεκινούν και τα παρατράγουδα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις με τον Ερμή σε στάση να ετοιμάζεται για τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να προσέχετε και την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος δημιουργώντας αρρυθμίες στην καθημερινότητα σας. Αυτές τις μέρες θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω δεν είναι τόσο απαιτητική και θα καταφέρετε με κάποιο τρόπο να ανταποκριθείτε σε όλα όσα έχετε στο πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της μέρας στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά. Στην εποχή των οικονομιών που μπορεί να κάνουν οι επιχειρήσεις ίσως νιώθετε μεγάλη πίεση να εργαστείτε με λιγότερα χρήματα ή με λιγότερους συνεργάτες και επιπλέον δουλειά. Σήμερα προσέξτε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη ακριβώς απέναντί σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Υπάρχει αρκετή ένταση και τη νοιώθετε σε κάθε επαφή σας είτε πρόκειται για μια συζήτηση με τους συνεργάτες σας ή για μια συζήτηση με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μην φανείτε αρνητικοί και εν καιρώ θα περάσετε με διπλωματία και τις δικές σας θέσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και η έναρξη της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του Ερμή στον Κριό συνθέτουν ένα αρκετά ζόρικο κλίμα στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε, κάποιες φορές ίσως να ασφυκτιείτε με τις υποχρεώσεις ή πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση μέσα στο χώρο της δουλειάς. Αντιμετωπίστε το με υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής από τη φάση της στάσης περνά στην ανάδρομη φαινομενικά πορεία του σήμερα κι έτσι ξεκινά ένα διάστημα που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο περισσότερο στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και στην καθημερινότητά σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται σ τον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα είναι βοηθητική ως ένα βαθμό τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή σας στην οικογένεια και στον χώρο του σπιτιού. Σήμερα μπορεί να πιεστείτε σε κάποιο ζήτημα που ίσως αφορά και τον σύντροφο σας ή τους γονείς σας. Πρέπει να φανείτε όσο γίνεται υπομονετικοί και ίσως λίγο συμβιβαστικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής γυρίζοντας ανάδρομος στον Κριό θα μας δώσει από σήμερα μια γεύση από τα παρατράγουδα του και για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο αυτά θα συνδέονται με την καθημερινότητα της δουλειάς. Ας είστε προσεκτικοί σε τι δεσμεύεστε, τι υπογράφετε και βέβαια διπλά προσεκτικοί με την επαγγελματική σας αλληλογραφία.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Δευτέρα φέρνει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και γενικώς το «χρήμα» και τα αποκτήματα σας στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων σας. Αυτός δεν είναι λόγος να προβληματίζεστε, αφού μπορεί να υπάρξουν καινούριες προτάσεις, ευκαιρίες και τρόποι εξεύρεσης νέων πηγών εσόδων. Φυσικά δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να έρχονται φουσκωμένοι λογαριασμοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί στο ζώδιο σας και θα πιέζει αρκετά την καθημερινότητα σας με θέματα που αφορούν στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας. Μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι σε ό,τι αφορά τον διαθέσιμο χρόνο σας. Η συμβουλή μου είναι μην πιέζετε τα πράγματα πολύ αφού βλέπετε ότι όλα καθυστερούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν υπάρχει κάτι που κάνετε με ζήλο, επιμονή και εμμονή αυτή την περίοδο είναι «να σκέφτεστε». Η Δευτέρα καθώς ο Ερμής ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος δημιουργεί και μια ψυχική ή πνευματική υπερένταση καθώς φαίνεται ότι μπορεί να είναι δύσκολο να συμφωνήσετε σε κάποια πράγματα με άλλους που συνεργάζεστε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλά και ποικίλα τα ενδιαφέροντα και οι δραστηριότητες σας αυτές τις μέρες με προεξέχουσα την ανάγκη σας όμως να μοιραστείτε με τους άλλους τις ιδέες, τα σχέδια, τις αγωνίες σας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα δίνει έμφαση στις επαφές ή τις κοινές δραστηριότητες με φίλους, συνεργάτες ή και τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδεχομένως να υπάρχει σήμερα κάτι πιεστικό στον οικονομικό τομέα.